سلام , کسی میدونه طرح برنزی سرعتش چقدره ؟
سلام , کسی میدونه طرح برنزی سرعتش چقدره ؟
سلام آقا غیر طرح بهار تا بهار طرح های دیگه مخابرات شبانه رایگان داره؟؟؟؟
از دوستان کسی محدوده مصلی مرکز عدالت اینترنت گرفته ببینم اون محدوده چطوره ؟؟؟
ممنون میشم
تا حالا کسی از دوستان نتونسته به این اپراتور های مخابرات بفهمونه که سیستمشون بیشتر از آن چیزی که کاربر داره مصرف میکنه،کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ریز کارکرد هارو نگاه میکنم و برنامه DuMeter اخلاقش نامرد اینقدری نیست که بتونم ازش بگذرم.305 مگ.
خداییش می دونید چقدر سخته تا به این ها فهموندن که سیستم بستید در حد دزدی های مدرن(مثل فروش برج ایفل).ما هم نمی تونیم کاری کنیم چون فقط مخابرات بهمون سرویس میده.
فکر کنم دمه عیدی من فقط بیکار شدم.از دیروز آنچنان پستی نگذاشتید ومنم که هی حرف میزنم.امان از بیکاری.
ترافیکام هم تموم شد.50 مگ بیشتر ندارم.
از صحبتهاتون استفاده میکنیم.![]()
idm چطور سیستم رو روشن میکنه؟؟
ممنون
آلان میشه از طریق سایت طرحو عوض کرد ؟
2 روز پیش یه خانمه زنگ زد برای طرح طلایی پاییزم گفت این طرح دیگه نیست برای تمدید یه طرح دیگه انتخاب کنین وگرنه چورت تخلیه میشه
منم گفتم از سایت انتخاب میکنم اما گفت نمیشه ارور میده اگه خواستی زنگ بزن...
آلان میشه از طریق سایت طرحو عوض کرد ؟
2 روز پیش یه خانمه زنگ زد برای طرح طلایی پاییزم گفت این طرح دیگه نیست برای تمدید یه طرح دیگه انتخاب کنین وگرنه چورت تخلیه میشه
منم گفتم از سایت انتخاب میکنم اما گفت نمیشه ارور میده اگه خواستی زنگ بزن...
از سایت نخر که پولت رو بانک کم میکنه بعد پشتیبانیم میگه به ما مربوط نیست !به همین راحتی پولت میره تو جیب مخابراتبهونه دستشون نده و از خود 2020 بگیر!
سلام.خواهش میکنم.
همون جایی که تنظیم می کنی فلان صف کی شروع به دانلود کنه.همون تایم برای روشن شدن سیستم استفاده میشه.
نیاز نیست کاری کنید.فقط بگید صف شماره فلان در این ساعت شروع به دانلود کنه.خودش اگر بتونه سیستم روشن میکنه و شروع به دانلود می کنه.
همیشه لیست اصلاحات IDM هر چند ماه یکبار نگاه کنید.درسته که خیلی بد امکانات جدید اضافه می کنند اما خوب بیشتر وقت رو روی رفع باگ ها میزارم.همین جوریشم بعضی دانلودا رو تا آخر نمیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)