تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1563 از 4105 اولاول ... 563106314631513155315591560156115621563156415651566156715731613166320632563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,621 به 15,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی از کلیه هایتان را اهدا کنید، از سربازی معاف شوید

پلیس - ایسنا نوشت:

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از معافیت سربازان اهداکننده عضو از انجام خدمت سربازی خبرداد.
    سردار موسی کمالی درباره معافیت اهدا‌کنندگان عضو از انجام خدمت سربازی، گفت: در صورتی که فرد اهداکننده عضو به موجب این کار از کارایی بیفتد، ما وی را از خدمت سربازی معاف می‌کنیم.
    به گفته وی، به عنوان مثال افرادی که یک کلیه خود را اهدا کنند در شمول معافیت‌های پزشکی قرار گرفته و از خدمت سربازی معاف می‌شود.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه صرف‌داشتن کارت اهدای عضو، دلیلی بر معافیت از خدمت سربازی نخواهد بود، گفت: کسانی که عضو بدن خود را اهدا کنند، حتی در حین خدمت از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ای خدا یعنی سربازی انقدر سخته که میخوان ازش فرار کنن ....یا حسین !

این وقاعیت هستش و دروغ نمیگم یه جایی دیدم .

گفته بودن اگه با یک دختر معلول ازدواج کرد هم از سربازی معاف میشه .

2. 2 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان هست که خدمتش وزارت دفاع افتاده باشه؟
    سلام
    بله ; خود من تو وزارت دفاع خدمت میکنم.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    بله ; خود من تو وزارت دفاع خدمت میکنم.
    از جات راضی هستی؟؟؟

کجا داری خدمت میکنی؟ کدوم شهر؟

داره خودمونی میشه ansari1404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت مقاومت ایران

پيش فرض

دوست عزيز چرا اين اشتباه رو ميكني
    شما اگه وارد غيبت نميشي حتما ارشدو بخون
    بعد واسه امريه تقاضا بده
    يا حتي اگه امريه نشد با ارشد خيلي راحت تري
    الان هر جا بيفتي بايد بعد از ارشد همون جا خدمت كني و راه گريزي نداره
    آقا الان این راسته که میگن 99درصد لیسانسه ها رو میندازن 01 تهران ارتش؟ اگه تابستون آموزشی برم هرجایی بیوفتم بعد مهر برم ارشد 2سال بعد بیام برم ادامه خدمتم اونوقت باید برم همون جایی که آموزشی رو گذروندم ؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

آقا الان این راسته که میگن 99درصد لیسانسه ها رو میندازن 01 تهران ارتش؟ اگه تابستون آموزشی برم هرجایی بیوفتم بعد مهر برم ارشد 2سال بعد بیام برم ادامه خدمتم اونوقت باید برم همون جایی که آموزشی رو گذروندم ؟

ببين الان در اين كه ليسانسه ها زياد شدن شك نكن و نتيجش اينه كه بعضي از وظايف سرباز صفر ها رو بايد انجام بدن(چون ديپلمه كم شده )
    در اين كه كجا ميندازن من اطلاع ندارم
    ولي اگه محل خدمتت معلوم بشه ديگه بايد همون جا خدمت كني حتي بعد از فوق

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

99 درصد میندازن 01؟
    این میزان در خوشبینانه ترین حالت کمتر از 5 درصد هست

TAPATALK
    Last edited by SNOW PATROL; 21-05-2013 at 08:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما تشریف ببرین نزدیکترین سفارت و یا نمایندگی اونجا خودشون راهنماییت میکنند
    اکثر سفارت خونه ها پزشک دارند اونجا معرفی تون میکنند به یک بیمارستان برای تایید مدارک پزشکیتون وقتی از طرف نمایندگی محل سکونت خودتون همه چیز اوکی شد تمام مدارک رو میزارید تو یه پاکت بعد خودتون با پست
    میفرستید سر کونسول مونیخ اگر اروپا هستید و اگر خارج اروپا هستید سرکنسول دبی اون ها دیگه خودشون کارها رو انجام میدهند اصلا نیاز به مراجعه حضوری نیست
    اما مثل اینکه سر کنسولی فقط مدارک رو تایید میکنه و می فرستند دبی اونجا وفت میدن و باید برم اونجا! خواستم ببینم اگر مطمئنا معاف میشم اینهمه خرج کنم میدونید که خرج های پزشکی در کشور دیگه خیلی بالاست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض سوال

سلام
    آقا لطف کنید به ما راهنمایی کنید
    من متولد دی ۷۳ هستم خرداد ۹۱ دیپلوم گرفتم تا خرداد امسال ۹۲ مهلتم تموم میشه ؟
    میخوام تابستون برا دانشگاه شرکت کنم اگه آخر خرداد دفترچه بگیرم تاریخ اعزامم چند وقت بعد میفته متونم تو این فاصله برم دانشگاه علمی کاربردی ؟؟؟؟؟؟ ( از این میترسم دفترچه پر کردم سریع بفرستن نتونم برم دانشگاه)
    یه سوال دیگه اگه همین الان مشمول نشدم برم دانشگاه پیام نور (ثبت نام داره) بعد تابستون یا مهر میتونم برم علمی کتربردی و از پیام نور انصراف بدم یا باید دو تاشو باهم بخونم برا سربازی مشکلی نداره؟؟؟؟

ممنون
    Last edited by ehsanyacoza0021; 21-05-2013 at 09:18.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام
    آقا لطف کنید به ما راهنمایی کنید
    من متولد دی ۷۳ هستم خرداد ۹۱ دیپلوم گرفتم تا خرداد امسال ۹۲ مهلتم تموم میشه ؟
    میخوام تابستون برا دانشگاه شرکت کنم اگه آخر خرداد دفترچه بگیرم تاریخ اعزامم چند وقت بعد میفته متونم تو این فاصله برم دانشگاه علمی کاربردی ؟؟؟؟؟؟ ( از این میترسم دفترچه پر کردم سریع بفرستن نتونم برم دانشگاه)
    یه سوال دیگه اگه همین الان مشمول نشدم برم دانشگاه پیام نور (ثبت نام داره) بعد تابستون یا مهر میتونم برم علمی کتربردی و از پیام نور انصراف بدم یا باید دو تاشو باهم بخونم برا سربازی مشکلی نداره؟؟؟؟

ممنون

از تاريخ فارغ التحصيلي (يا انصراف از تحصيل )1 سال فرصت داري بري +10 دفترچه پست كني چون ديپلمه هستي هرماه 18 ام فك كنم تارخ اعزامته يعني احتمالا 18 تير .
    ميتوني درخواست تمديد اعزام تا 2 ماه بدي اگه قبول كنن در هرصورت اگه دانشگاه كارشناسي پيوسته (نه كارداني) قبول بشي ميتوني ترخيص بشي و بعد از فراغت از تحصيل همون جا كه خدمت ميكردي دوباره خدمت كني .

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال ؟؟؟/
    من میخواستم با پند پ خودمو تو سپاه شهر خودمون بندازم ولی چون دیر اقدام کردم نشد
    تاریخ اعزامم هم 1/4 هست
    میخواستم بدونم میتونم وایسم تا کد محل خدمتم بیاد بعد اگه خیلی دور بود مثلا تمدید کنم برای 1/6؟
    چون 1/6 با اون بند پ میتونم یه کارایی کنم
    فقط سوالم اینه که میشه بعد از اینکه کد محل خدمت اومد تقاضای تمدید داد ؟ و اگه بشه اونوقت مثلا 1/6 دوباره باید برم همون کد ؟ یا میشه با بند پ یه کارایی کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •