Smart-ip.net
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Smart-ip.net
Smart-ip.net
ظاهرن سایتش داون شده الآن. اما از رو کش گوگل مشخصه که این سایت همون طور که حدس میزدم پینگ رو از طریق سرور خودش که تو کیف اوکراینه از اون دو تا IP گرفته. به همین خاطر نتایجش در واقع ربطی به پینگ سرویس صبانت شما از اون دو تا IP نداره.
شما اگه سیستمت خرابه، اما گوشی اندروید داری، میتونی با نرمافزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق گوشی از هر سایتی که بخوای پینگ بگیری و این نتایج پینگ سرویس خودت میشه.
-------------------------
در ضمن برای پینگ آنلاین به جای این سایتی که شما استفاده کردی من سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که سرورش تو نورمبرگ آلمانه، توصیه میکنم. ولی بازم عرض میکنم این جور سایتها پینگ از طریق سرور خودشون میگیرن.
Last edited by bilmazlar; 16-02-2016 at 14:21.
همه شرکتها شبانه رو به نحوی محدود میکنند منتها بعضی مانند صبانت شبها حجم رو محدود میکنند بعضی مانند اسیاتک سرعت رو. صبانت درسته نیم بها حساب میکنه اما بجاش با همان سرعت روز بهت سرویس میده. اما اونهایی که رایگان یا هشتاد درصد حساب میکند با شروع ساعت شبانه سرعت رو یکسوم تا یکچهارم روز وگاهی هم بیشتر کاهش میان. اسیاتک داشتم سرعت شبانه 100-120 بود. واقعا من یکی که حوصله ندارم با چنین سرعتی بنشینم دانلود کنم. بنظر من اگه کسی دانلود زیادی نداشته باشه صبانت براش خوبه چون شب و روز کیفیت یکسان هست. اونی هم که میگید سرویس رو بالاتر میبندند واقعا بیشتر تبلیغ هست اسیاتک چهار مگ من اوایل رو شش بسته بود بعد که به سرعت کم اعتراض کردم روی 12 بست اما سرعتم در روز حدود 300-350 کیلو بایت در ثانیه بود .الان صبانت همون سرویس چهار مگ سرعتم 900-1000 هست. قاعدتا سرویس چهار مگ حداکثر باید 512 کیلوبایت سرعت بده درحالیکه مال من دو برابر این مقدار هست یعنی که پهنای باند بیشتری دارن میدن.یا پیش از اینهم از همیارنت سرویس یک مگ داشتم اما سرعتم 400-500 بود.منظورم اینه که شرکت اگر پهنای باند اضافی داشته باشه به کاربرها میده اگر هم نداشته باشه حتی با وجود بستن رو سرعت بالاتر بازهم سرعت آنچنانی نخواهی داشت.
دوست گرامی!
من 9 ساله که از این شرکت سرویس می گیرم و چنین کیفیتی ازش ندیدم!
بارها هم سرویس 2 مگ تا 6 مگ گرفتم ولی بیشتر 200 کیلوبایت سرعت نداشتم (به هیچ وجه) بعد از شکایت پشتیبانی صبانت اعلام کرد سرعت های بالای دو مگ در برخی مناطق ایران فعاله نه همه جا!
رضایت شما دلیل بر خوب بودن یک شرکت نیست و عوامل زیادی مثل تجهیزات نصب شده در مرکز مخابراتی ، نویز و کیفیت خط ، پهنای باند و میزان مشترکین و .... تاثیر گذار هستند
به عنوان مثال: آسیاتک که ازش ناراضی هستی اینجا سرویس هاش سرعت بالای یک مگابایت هم میده و اتفاقا شبانه اش هم با کیفیته!
و یا پارس آنلاین که خودم دوساله با خط دیگه ای ازش سرویس دو مگ میگیرم و سرعت همیشه 900-1100 بوده
بله کاملا مشخصه که کیفیت در وهله اول به مرکز مخابراتی و منطقه بستگی داره و بطور قطعی و صددرصدی نمیشه در مورد شرکت ها نظر داد. منهم وضعیت خودم رو شرح دادم اما بهرحال از بررسی چند صفحه از نظرات کاربران مختلف یک isp میشه تاحدی در موردشان به یک دید کلی رسید . الان همه میدانند که پارس آنلاین کیفیت خوبی داره یعنی درصد رضایتمندی ازش بالاست یا پینگ خوبی میده . بهمین روال هم اسیاتک در حال حاضر افتضاح ترین سرویس دهنده از لحاظ کیفیت هست و درواقع بجز دانلود شبانه هیچ چیزی نداره اونهم فقط سرورهای داخلی اکثر کاربران معتقدند اسیاتک داره اینترانت میفروشه تو هیچ تایپیکی به اندازه اسیاتک شکایت از کیفیت بد نمیبینی.صبانت هم در شیراز کیفیت خوبی داره چون سه چهار تا اشتراکی که تو اطرافیان از این شرکت دارند همه راضیند.شاید شهر دیگه اینجور نباشه نمیدونم.
چرا توی پنل کاربری فقط تا سرویس 2 مگابیت برای من قابل خریده بقیه حذف شده؟ برای بقیه هم همین شکلیه؟
سلام کن مصرف منصفانه یکم دیگه دارم الان حجم بخرم به شبانه اضافه میشه؟یا بزارم شبانه منصفانم خلاص بشه بعد بخرم؟!
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)