توی پی تی که 3 تا تاپیک هست و فعال هستن تقریبا..
از راپید گو هم میتونی بخری
اکانت قانونی رپیدشیر ۱ ماهه بدون پوینت ۷۳۰۰ تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
توی پی تی که 3 تا تاپیک هست و فعال هستن تقریبا..
از راپید گو هم میتونی بخری
اکانت قانونی رپیدشیر ۱ ماهه بدون پوینت ۷۳۰۰ تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی اصفهان گرفتم و به صورت آنلاین و .. اصلاً این چیزا رو که میگی ندارم !!!شما توی سایت my.shatel.ir شناسه کاربری که داخل فاکتور هنگام ثبت نام بهتون دادن و کلمه عبور که شماره خط رانژه هست را بزن و ببین در چه مرحله ای هست!
اهان حدس میزدم..
خوب شما فردا زنگ بزن دفتر اصفهان پیگیری کن ببین در چه مرحله ای هستی!
احتمالا در مرحله رانژه باشی که مدت زمان رانژه کردن خط بستگی به فعالیت مرکز مخابرات شما داره...
شما فردا تماس بگیر پیگیری کن....
من هنوز مشکل دارم شدید حتی در روز
پشتیبانی که همش کلاکش سایت opera هستش هر چی میگم سرور دارم خودم تو کانادا ولی گوش نمیدن میگن سرورت مشکل داره حتما
دیونم کردن دیگه اینها![]()
مودم خوب الان چیه؟ من میخوام بگیرم اما قیمت مودم های خودشون بالاست!!
Linksys و زایکسل از همه بهتره. (تو وایرلسها)
تایید میشه در درجه اول Linksys و بعد Zyxel
البته الان به نفع شما هست که از خودشان مودم بگیری چون جشنواره زمستانی هست و ترافیک رایگان هدیه میدن!
به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است
تهران ,تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرم ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان ,مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل,ا راک
* مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
* مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
Last edited by ahriman323; 26-01-2010 at 22:27.
هنوز سرعت 128 آرت رو 1024 هست؟
فکر می کنید تا کی اینجوری بمونه؟
اره
ولی برایsiamak_mu شده 512....
فکر کنم حالا حالا باشه به دلیل رقابت...
واسه عید می خوام بگیرم![]()
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)