معلوم نیست این پایین اوردن سرعت چیه؟بخطار ج.ن.گ در کشور برادر هست!یا دیگه کلا تا اخر همین گند بازی هست!
اخه اینکه نمیشه سیستم 24 ساعته هم روشن باشه با 512 نامحدود 1.700 تا 1.800 دانلود کنی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
معلوم نیست این پایین اوردن سرعت چیه؟بخطار ج.ن.گ در کشور برادر هست!یا دیگه کلا تا اخر همین گند بازی هست!
اخه اینکه نمیشه سیستم 24 ساعته هم روشن باشه با 512 نامحدود 1.700 تا 1.800 دانلود کنی
من نشستم که مج این بی پدر هارو بگیرم که زود تر شبانه رو تموم میکنن با عکس مدرک و لاگ خوردن تو سایتشون
نتونستم مچشون بگیرم یک چیز جالب اینه هر روز قبل 8 تموم میشد شبانه امروز بعد 8 هم تا 2-3 مین رایگان بود
خودتون ببینید
یک سوال این 512 ک 10گبگه دقیق چند مگ اولش مبده به مگ مبخوام
Last edited by x_zarbat; 02-09-2013 at 07:11.
زنگ بزنید به نمایندگی بگید و اسرار کنید که زود تخلیه کنن در عرض 2 روز کاری نهایت تخلیه میکنن
بیشتر مواقع تا جند دقیقه بعد از 8 رایگانه گاهی تا 5- 6 دقیقه هم میرسه
سلام
من که نمبینم میشه لطف کنید با تصویر نشون بدهید .ممنون میشم .
من تا 7:45 دقیقه گذاشته بودم دانلود کنه الان اومدم دیدم 107 مگ کم کرده!
برای منم از ساعت 1 تا 8 که رو idm تنظیم کردم دیدم 40 مگ کم کرده!
امشبو حتما باید تست کنم
اگر مودم قبل 8 رسیت نشه بی پدر کم میکنه باید یک روش برای رسیت شدن مودم پیدا کرد
یا خودشون اینجور کردن یا تو بافر میمونه دیتا بعد از 8 محاسبه میشه و سرور فکر میکنه بعد 8 گرفته شده در صورتی که قبل اون بوده اما تو بافر مونده
به طور خلاطه فکر کنم مثلا بازه های زمانی 30مین چک میکنه میزان مصرف رو و کل 30 مین رو همون لحظه که چک میکنه حساب میکنه مگر مودم رسیت شه که همون تایم حساب میکنه
نمیدونم متوجه شدید یا نه
مثلا 8:10 دقیقه چک میکنه میبینه از ساعت 7:40 تا اون موقع 200مگ گرفتید اینم میاد 200 مگ رو برا ساعت 8:10 میزنه و فکر میکنه روزانست
بازه زمانی 30 رو خودم حدس زدم وگرنه دقیق مدتش رو نمیدونم
Last edited by x_zarbat; 02-09-2013 at 12:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)