فعلا نه. اگه روستاهام زیاد شه چرا . النم به خاطر این تو این همه ورلد بازی می کنم که اگه تو یکیش نوبل شدم بتونم باز بازی کنم.
فعلا نه. اگه روستاهام زیاد شه چرا . النم به خاطر این تو این همه ورلد بازی می کنم که اگه تو یکیش نوبل شدم بتونم باز بازی کنم.
نه بابا. م روزی از یک ساعت و سی دقیقه بیشتر نمی تونیم بریم پای کامپیوتر . قربون دستت.
دقیقا همینه. اینحا دارین خیلی تو سر وکله هم می زنین.
خب آقا الان صبح جمعه دوباره این سامانه برف اومده و همه جا سفیده
میگم این غربی ها هم کار و زندگی ندارن هی از اون ور فرتی سامانه برفی میفرستن
امین جان ممنون ولی نمدونم چرا نوبل من نمیسازه به اندازه کافی ریسورس ذخیره کردم و آکادمی را هم به اندازه کافی آپگرید کردم جمعیتش را هم دارم ولی نمیسازه
جون به هاتون هر کار میکنین یکم زودتر اینا منو نابود میکنن
مصطفی شرمنده به خدا ببخشید
هیچ کی نیست؟
ناسلامتی روز تعطیله ها
اوه چه خبر بابا اینجا مثلا اینجا جمعه روز تعطیله ها
ما رفتیم ترک خوردیم ، برف بازی کردیم برگشتیم هنوز شماها خوابین بابا پاشین دیگه
عزیزم
من از شما زودتر اومدم و دارم ریسورس جمع می کنم !! ظرف امروز فردا می خوام اولین حملم رو آغاز کنم منتظر ریسورس های سبزتان هستیم ...
ببین اگه میخوای با ریسورس پیشرفت کنی پیشرفتت میشه عین اقتصاد مدرن ایران
ولی اگه میخوای عین ژاپن پیشرفت کنی تنها راه ات اینه که به روستاهای ضعیف اطرافت حمله کنی و اونا رو غارت کنی
من یه سوال پرسیده بودم فکر نکنم کسی بهش جواب داده باشه ... حالا دوباره میپرسم...
در چه صورتی وقتی میخوام یه روستا رو اسکات کنم اسکات هام زنده میمونه ...؟ ( فکر کنم به تعداد اسکات های طرف ربط داشته باشه )
راستی کسی میتونه یه روستای 4409 امتیازی تو ورلد 10 رو که نزدیک 40 روزه که پوینت هاش زیاد نشده رو برای کلیر کنه ...؟
Last edited by M A T I N; 11-01-2008 at 11:39.
بله به تعداد اسکاتهای طرف بستگی داره
البته در اکثر مواقع وقتی اسکاتهای شما کمتر هم باشن به سلامت برمیگردن ولی نمیتونن کامل اصلاعات بدن
مثلا شما وقتی با 700 تا حمله کنی و طرف 1000 تا داشته باشه شما یه مقدار کشته میدی ولی نه همه را و اطلاعات هم یکم یگیری
مصطفی چی شد؟
چرا هنوز نرفتیم الان دیدم کاظم رفته
من به شانس بدم كنار 5 تا از ترايب ordo افتادم با هام لجنهمش بهم حمله ميكنن از ديشب
![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)