s110 مثل sx280 مشکل باتری نداره ؟
s110 مثل sx280 مشکل باتری نداره ؟
کیفیت عکس HX20 و HX50 در مقایسه با S110 چطوره؟
سلام.یک سوال داشتم خواهشن هر کی میدونه راهنمایی کنن.من یک دوربین برای استفاده خانگی میخوام.هم عکس و هم فیلم برداری.بودجم هم نهایتا 300 تومنه.قبلا یک canon sx-130 داشتم.مشکل این دوربین توی فیلم برداریش بود.وقتی با کیفیت اچ دی میگرفتی تقریبا در هر ثانیه یک مگ فضا پر میکرد.بنابراین حافظه زود پر میشد.از طرفی باتری هم بعد 15 ذقیقه فیلمبرداری خالی میشد.در هر صورت درسته که کیفیتش بالا بود.ولی به درد استفاده خانگی نمیخورد.
من دنبال دوربینیم که با یکبار شارژ مدت زیادی بشه عکس و فیلم باهاش گرفت.شما چه پیشنهاد میکنید؟
دوست عزیز هیچ تحول بنادینی توی دوربینها صورت نگرفته شما اگر بخوایید این دوربین رو عوض کنید تصور نمی کنم جایگزین خوبی توی اون رنج قیمت براش پیدا کنید جای شما باشم یه کارت حافظه 16 یا 32 براش می خرم و دو جفت باتری و باتری شارژر خوب و با همین مشکلات جزیی دوربینم کنار می یام.
تو سایت زیر خودتون مقایسه کنید
بعد از اینکه توی ردیف دست چپ و راست دوربینها رو انتخاب کردید یک سری عکسها توی شرایط مختلف لود می شه مثلا indoor تو ایزو 80 رو برای S110 و در کنارش برای HX50 انتخاب کنید یعنی روش کلیک کنید . تا عکسها باز بشه تو سایز 800p بعد روی Full size image کلیک کنید تا عکسهای فول سایز کنار به کنار مقایسه شن در نظر داشته باشید در شرایط یکسان عکسها رو مقایسه کنید. اگر خواستید وقتی فول سایز باز شدن save as رو بزنید و عکس رو روی کامپیو تر تون ذخیره کنید. اونوقت می بینید که تقریبا هیچ کدوم از تار موهای عروسکه تو عکسهای HX50 حتی تو ایزو 80 قابل تشخیص نیست! شاید به نظر ریسایز کرد عکس از 20 به 12 مشکل رو حل بکنه. امتحان کنید تا ببینید چقدر کمک می کنه.
اینم مقایسه عکسهای S110 با HX20V تو سایت dpreview بعد از اینکه لینک رو کپی کردید و سایت باز شد به جای پاناسونیک یا هر کردوم دیگه از دوربینها S110 رو انتخاب کنید دقت کنید ایزوی عکسهای انتخابی یکی باشه. برای مثال عکسها رو رو ایزو 800 انتخاب کنید. تفاوت کیفیت عکسها کاملا مشهوده.
Last edited by naamre; 01-03-2014 at 12:40.
چیزی گزارش نشده و گمان نمی کنم .در ضمن تو sx280 هم با آپدیت فریم ویر به ورژن 1.0.2.0 مشکل قابل حله. موقع خرید می تونید چک کنید. یک نکته دیگه چون عمر باتری s110 حدود 200 عکسه می تونید یه باتری یدکی براش بگیرید.
Last edited by naamre; 01-03-2014 at 10:48.
ببنید تو ایزو 80 کیفیت عکسهای S110 , hx50v چقدر از لحاظ جزییات فرق می کنه دست راست s110 و دست چپ HX50V . در ضمن عکس HX50 ریسایز شده به 4000X3000 همون رزلوشن خروجی S110 هست من سعی کردم از مرکز تصویر انتخاب کنم تا مشکلات مربوط به لنزها حداقل باشه جزییات موها کاملا مشخص کننده است. در ضمن قیمت سونی 1170 تا 1230 و قیمت کانن بین 700 تا 720 هست
![]()
مشاهده ی عکسها در سایز واقعی
راست کانن S110 و چپ سونی HX50V
![]()
عکس s110 بعد کمی تغیر افزایش 15 واحد کنتراست و 5 واحد شارپنس با نرم افزار fast stone
![]()
در مقایسه با HX50V
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)