از سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بشه ،اما در کل فایده ای نداره،چون پوشش تریجی ایرانسل در اکثر مناطق خارجی است.
از سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بشه ،اما در کل فایده ای نداره،چون پوشش تریجی ایرانسل در اکثر مناطق خارجی است.
اصلا ازین خبرا نیست ! الان تو محله ما 2 جی حدود 3 سال هست کاملا تعطیله ! حتی نمیشه باهاش اسپید تست گرفت !
اول اینکه ممنون .
و دوم اینکه منظور از اینکه پوشش خارجیست رو متوجه نشدم ؟
و سوم اینکه خنده دارش اینه که کلا نصف خیابون ما و خیابون بغلی 3g نداره)) الباقی محله چنین مشلکی نداره و مثل مرد اینترنت تریجی جواب میده ! یعنی بخوام افقی حساب کنم ، شاید صد متر اونورتر تریجی داره و عمودی حساب کنم ، یه ۲۰۰-۳۰۰ متر پایین تر از منزل من تریجی ساپورت میشه . یعنی از کل محله یک محوطهٔ مستطیلی هست شامل بخشی از خیابان محل سکونت من و خیابان بغلی که تریجی توش وجود خارجی نداره
شما بزنید *555*5# لیست بسته ها میاد انتخاب کنید
شما کجاشو دیدی اینجا هم بدتره
پوشش خارجی یعنی فضای بدون سقف و به عبارتی خارج ساختمان
منطقه ما هم دقیقا همینطوره،سر کوچه تریجی هست اما خونه ما نه و ازون بدتر تو خونه که میایم توجی هم قطع میشه و فقط پوشش همراه اول و رایتل داریم.
واقعا بعضي وقت ها غورباقه از تعجب بال در مياره پرواز ميكنه!!!!
ما تو حياط خونمون بدون مشكل 3g با سرعت خوب دريافت ميشه تا ميام تو اتاق شبكه ميشه 2G
![]()
سلام
به صورت دستی انتخاب کن ایرانسل 3G و بعد برو اتاق
همراه اول دقیقا اینجوریه
معمولا در شهرها تا فاصله حدود ۴۰۰ متر از دکل، پوشش داخلی وجود دارد. شما که در حیاط به راحتی به تریجی متصل هستید به این معنی است که فاصله ای بیش از چهارصد متر از دکل دارید و دکل قادر است تنها پوشش خارجی در آن منطقه ایجاد کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)