تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1562 از 4105 اولاول ... 562106214621512155215581559156015611562156315641565156615721612166220622562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,611 به 15,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام هرجور شده تو جزیره کیش بیفتم؟چقدر احتمال داره اگه از اونجا اقدام کنم تو خود کیش بیفم؟؟بعد کیش شامل کسری آب و هوا میشه؟؟و در آخر اینکه اگر بخوام نیرو دریایی سپاه بیفتم باید جکار کنم و چه شرایط یداشته باشم؟

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دستگیری سربازان غایب و فراری !

رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: سربازان غایب و فراری پس از اعلام سازمان وظیفه عمومی توسط کلانتری ها دستگیر می شوند.

به گزارش جهان، سردار حمید صدرالسادات در گفت وگو با مهر اظهار داشت: مشمولانی که وارد غیبت خدمت وظیفه شوند براساس ماده 58 ،این سازمان وظیفه شناسایی و برخورد قانونی با آنها را دارد. به دلیل اینکه ما متوجه غیبت مشمولان یا فرار از خدمت می شویم پیگیری های لازم را براساس قانون انجام می دهیم.

وی ادامه داد: کلانتری ها در قانون جدید در صورت اعلام مکان فرد غایب موظف هستند برای دستگیری این فرد وارد عمل شوند. ضمن اینکه قبل از دستگیری برگه اخطار قرمز از طریق کلانتری محل برای فرد غایب ارسال می شود.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی،مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان سه ماه باشد، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از 3 ماه باشد به 6 ماه اضافه خدمت تنبیه می شوند. مشمولانی نیز که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال باشد علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت فراری نیز محسوب شده و به مراجع صالحه قضائی معرفی می شوند.

صدرالسادات با اعلام تبعات غیبت سربازان افزود: سربازان غایب اجازه تحصیل، خروج از کشور، دریافت وام و درخواست معافیت کفالت را ندارند.

جهان نیوز
    Last edited by matr!x_2008; 19-05-2013 at 21:14.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

امروز برای پیگیری ثبت کسری خدمت رفته بودم پلیس +10 اما گفتن که تمام کارهای مرتبط به کسری انتقال یافته به خود نظام وظیفه و پلیس +10 پاسخگوی این مسائل نیست

بعدشم یه نفر اونجا بود که زیاد به مطالبی به در سایت police.ir گذاشته میشه اتکا نکنید و تا جایی که میتونید حضورا و شخصا سئوالاتتون رو از خود نظام وظیفخ بپرسی

داره خودمونی میشه ansari1404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    پایتخت مقاومت ایران

پيش فرض

دوستان من لیسانس برق قدرتم ، میخوام از تابستون استفاده کنم و حداقل دوره آموزشی رو سپری کنم . چون احتمال زیاد مهر سر کلاس ارشدم.
    از پلیس +10 هم دفترچه گرفتم .فقط میخوام حتما 1 تیر اعزام بشم که تا آخر تابستون نهایتا آموزشی رو بگذرونم ، واسه همین اصلا نمیخوام 1 شهریور اعزام بشم چون به مهر کشیده میشه .
    حالا چیکار باید بکنم ؟ آیا ظرفیت تیرماه پر شده ؟ هیچ راهی نداره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان من لیسانس برق قدرتم ، میخوام از تابستون استفاده کنم و حداقل دوره آموزشی رو سپری کنم . چون احتمال زیاد مهر سر کلاس ارشدم.
    از پلیس +10 هم دفترچه گرفتم .فقط میخوام حتما 1 تیر اعزام بشم که تا آخر تابستون نهایتا آموزشی رو بگذرونم ، واسه همین اصلا نمیخوام 1 شهریور اعزام بشم چون به مهر کشیده میشه .
    حالا چیکار باید بکنم ؟ آیا ظرفیت تیرماه پر شده ؟ هیچ راهی نداره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .

دوست عزيز چرا اين اشتباه رو ميكني
    شما اگه وارد غيبت نميشي حتما ارشدو بخون
    بعد واسه امريه تقاضا بده
    يا حتي اگه امريه نشد با ارشد خيلي راحت تري
    الان هر جا بيفتي بايد بعد از ارشد همون جا خدمت كني و راه گريزي نداره
    Last edited by sdfssdfs; 20-05-2013 at 09:04.

6. 4 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بالاترین درجه ای که به یک نفر به خاطر تحصیلات میدن چیه ؟ و به چه مدرکی میدن ؟

( به فرض که اصلا فرد مورد نظر سابقه بسیجی بودن ندارد )

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بالاترین درجه ای که به یک نفر به خاطر تحصیلات میدن چیه ؟ و به چه مدرکی میدن ؟

( به فرض که اصلا فرد مورد نظر سابقه بسیجی بودن ندارد )
    ستوان یکم به دکترای تخصصی می دن. بسیجی هم فقط به درد سپاه می خوره. ارتش و ناجا اصلا با این چیزا کاری ندارن.

9. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...

ما یه سرباز فراری داریم که سال 86 اعزام شد و روز هشتم آموزشی یعنی او ل هفته دوم فرار کرد ( یه مرخصی 2 ساعته شهری گرفت و بر نگشت پادگان ) و تا الان حدود 5-6 ساله نیومدن دنبالش ( این الان فراری محسوب میشه یا غیبتی)؟

با توجه به خبری که 12 ساعت پیش پخش شد که کلانتری ها اقدام میکنند برای دستگیری سرباز فراریها

اگر از کلانتری محل اومدن د رخونه ...آیا میتونن به زور وارد خونه شوند ؟ و طرف رو ببرن؟ مثلا در رو با ز نکنی براشون ...در رو با لگد با زکنند؟ و طرف رو ا زتوی خونه به زور ببرن؟ آیا تعویض محل سکونت جواب میده؟ تعویض شهر چه طور؟ مثلا محل سکونت طرف تهران فرار کنه بره مشهد زندگی کنه؟
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 1392/2/30

یکی از کلیه هایتان را اهدا کنید، از سربازی معاف شوید

پلیس - ایسنا نوشت:

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از معافیت سربازان اهداکننده عضو از انجام خدمت سربازی خبرداد.
    سردار موسی کمالی درباره معافیت اهدا‌کنندگان عضو از انجام خدمت سربازی، گفت: در صورتی که فرد اهداکننده عضو به موجب این کار از کارایی بیفتد، ما وی را از خدمت سربازی معاف می‌کنیم.
    به گفته وی، به عنوان مثال افرادی که یک کلیه خود را اهدا کنند در شمول معافیت‌های پزشکی قرار گرفته و از خدمت سربازی معاف می‌شود.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه صرف‌داشتن کارت اهدای عضو، دلیلی بر معافیت از خدمت سربازی نخواهد بود، گفت: کسانی که عضو بدن خود را اهدا کنند، حتی در حین خدمت از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام ...

ما یه سرباز فراری داریم که سال 86 اعزام شد و روز هشتم آموزشی یعنی او ل هفته دوم فرار کرد ( یه مرخصی 2 ساعته شهری گرفت و بر نگشت پادگان ) و تا الان حدود 5-6 ساله نیومدن دنبالش ( این الان فراری محسوب میشه یا غیبتی)؟

با توجه به خبری که 12 ساعت پیش پخش شد که کلانتری ها اقدام میکنند برای دستگیری سرباز فراریها

اگر از کلانتری محل اومدن د رخونه ...آیا میتونن به زور وارد خونه شوند ؟ و طرف رو ببرن؟ مثلا در رو با ز نکنی براشون ...در رو با لگد با زکنند؟ و طرف رو ا زتوی خونه به زور ببرن؟ آیا تعویض محل سکونت جواب میده؟ تعویض شهر چه طور؟ مثلا محل سکونت طرف تهران فرار کنه بره مشهد زندگی کنه؟
    با تشکر
    این ها همه جنبه تبلیغاتی و روانی داره. سرباز کم آوردن مخصوصا با اضافه شدن خدمت که خیلی ها عطاش رو لقاش بخشیدن ، اینا بهترین راه رو جو ارعاب و تهدید دیدن. اگه توانش رو داشتن تا حالا انجام میدادن.

13. 9 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •