تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1562 از 2365 اولاول ... 56210621462151215521558155915601561156215631564156515661572161216622062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,611 به 15,620 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصب کامپوننت آسان است؟ یعنی جنجال و دردسر و لوازم خاص نداره؟ به نصاب حرفه ای دسترسی ندارم. اگر دو جفت کامپوننت باشد باید دو عدد آمپلی خریداری شود؟ دوست خوبمون یه سیستم با باند پیشنهاد دادن که حددود 1 تومان بود. اگر بخواهم سیستم بر اساس کامپوننت بگیرم چی پیشنهاد میدین؟ چیزی که در بازار یا نت موجود باشه. سابووفر 8 اینجی سونی دارم که کفایتم میکند. تشکر
    سلام
    بله اگر دست به آچار باشید کاری نداره. ووفرها که روی در و جای فابریک نصب میشن و تیوترها هم روی داشبورد. کراس اوور هم سمت شاگرد زیر لاستیک و موکت زیر پائی و سمت راننده هم زیر فرمون یه جا باید جاش بدید.سیمکسی ها هم که مشخصه .یه کابل از آمپ میاد و وارد IN کراس میشه.ووفر و تیوتر هم خارج
    برای هر طرف یک خروجی آمپ لازمه. یعنی اگر فرض کنیم شما فقط یک جفت کامپوننت دارید یه آمپلیفایر دو کانال کافیه. اگر دوجفت هست یه آمپ چهار کانال. البته توان آمپلیفایرهای باید برابر و حتی تا 30% بیشتر از توان RMS اسپیکرهاتون باشه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تشکر.احتیاج به خرید سیم یا دیگر لوازم برقی نیست؟
    آمپلی جاش صندوق عقبه؟ اگر امکانش هست سر فرصت از مراحل و مکانهای نصب کامپها بگذارید.
    یه سیستم خوب اگر امکانش هست معرف
    ی کنید.ماشین کرولا 97تا دو ماه دیگه کرولا 2012 میشه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه نه نه فیکه پیام جان.ناکامیچی حدود 7 ساله که برندش رو فروخته و تو دنیا دیگه اون برند حرفه ای نیست.چقدر میخواید برای کامپوننت هزینه کنید؟
    حمید خان نهایت 300 میخوام هزینه کنم
    برام خیلی مهمه که توییتر ها توی قاب نصب بشن تا توی دید نباشه، بیشتر از اینکه صدای 718 روی اعصابم هست این توی دید بودنشه که دارم رد میکنم بره
    کامپی میخوام که در کنار کیفیت خوب بلندی صدای خوبی هم داشته باشه و هم اینکه به راحتی هم مید هم توییتر روی در جلو نصب بشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ی ساپ ووفری که بیس نرم و ویبره زیاد داشته بهم معرفی کنید 12 اینچی باشه بهتره در ضمن امپی که بتونه حداکثر قدرت ساب بهم بده هم معرفی کنید بودجه هم حداکثر 800-900
    در ضمن اخرین سوال پخش p80پاییونر بهتره یا 8019کنوود با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام
    من میخواستم بپرسم با یک میلیون تومن چه سیستمی ببندم رو پراید لطقا راهنمایی کنید بگید دقیقا چی ببندم. ممنون

6. این کاربر از omidch4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

میخاستم بدونم ظبط من میشه امپلی فایر وصل کردش دی وی دی خور پشتش هم جای سکوت صدا تصویر داره به مانیتو هم میشه وصلش کردش جی وی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امپلی فلای fu چطوریه پیدا میشه قیمتش چنده میخاستم 360 واتش بگیرم با همین 1675
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر.احتیاج به خرید سیم یا دیگر لوازم برقی نیست؟
    آمپلی جاش صندوق عقبه؟ اگر امکانش هست سر فرصت از مراحل و مکانهای نصب کامپها بگذارید.
    یه سیستم خوب اگر امکانش هست معرف
    ی کنید.ماشین کرولا 97تا دو ماه دیگه کرولا 2012 میشه
    سلام
    من سیستم کرولای 2012 و کلا این سری از تویوتا رو ندیدم. نمیدونم مثلا روی سیستم OEM ش آمپ داره؟اسپیکرهاش کواکسیالند یا کامپوننت؟
    لذا به نظر من شما ایتدا ماشین رو به سلامتی تحویل بگیرید تا بشه بهتر روش کار کرد.میزان هزینه رو هم بفرمائید ماکزیمم چه میزان میخواهید بپردازید.
    حمید خان نهایت 300 میخوام هزینه کنم
    برام خیلی مهمه که توییتر ها توی قاب نصب بشن تا توی دید نباشه، بیشتر از اینکه صدای 718 روی اعصابم هست این توی دید بودنشه که دارم رد میکنم بره
    کامپی میخوام که در کنار کیفیت خوب بلندی صدای خوبی هم داشته باشه و هم اینکه به راحتی هم مید هم توییتر روی در جلو نصب بشن
    پیام جان.تو این رنج البته کمی بیشتر MX165 رو بگیر. یک جفتم بیشتر نداره شرکت.360قیمت لیستشه ولی من برات یه تخفیف میگرم اگر خواستی.چون از این بهتر تو این رنج نیست. مگه اینکه بریم سراغ کن وود یا پایونیر که من پیشنهاد نمیکنم.
    با سلام
    می خواستم ی ساپ ووفری که بیس نرم و ویبره زیاد داشته بهم معرفی کنید 12 اینچی باشه بهتره در ضمن امپی که بتونه حداکثر قدرت ساب بهم بده هم معرفی کنید بودجه هم حداکثر 800-900
    در ضمن اخرین سوال پخش p80پاییونر بهتره یا 8019کنوود با تشکر
    بودجه برای ساب و آمپ کلا ؟!!نمیشه که دوست من.
    p80 حرفه ای تر و بهتر هست.البته RS II اگر باشه از RS بهتره.
    با سلام
    من میخواستم بپرسم با یک میلیون تومن چه سیستمی ببندم رو پراید لطقا راهنمایی کنید بگید دقیقا چی ببندم. ممنون
    سلام امید جان. خیر مقدم عرض میکنم خدمتتون.
    دوست خوبم تا یک میلیون کلا یعنی پخش و اسپیکر و آمپلی فایر و...؟
    میخاستم بدونم ظبط من میشه امپلی فایر وصل کردش دی وی دی خور پشتش هم جای سکوت صدا تصویر داره به مانیتو هم میشه وصلش کردش جی وی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امپلی فلای fu چطوریه پیدا میشه قیمتش چنده میخاستم 360 واتش بگیرم با همین 1675
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیزم شما مدل پخشتون رو نگفتید؟چگونه توقع دارید تو اینهمه محصول JVC دوستان بتونند شما رو راهنمائی نمایند؟
    ولی به طور کلی اگر خروجی RCA با رنگهای سفید و قرمز داره احتمالا میشه به آمپلیفایر متصل بشه.ولی خب اگر مثلا بدونیم خروجی ولتاژشون چند ولته خیلی بهتر میشد.چون اگر های ولت باشه و یا مثلا چند جفت خروجی هست اطلاعاتمون کاملتر بود.
    در مورد آمپی که فرمودید . من شخصا اولین باره این برند رو میبینم. ظاهرا انگلیسی هست.بعید میدونم اینجا باشه.

9. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آره همه چی به غیر از ضبط اونو دارم بقیه چیزا کلا.

11. این کاربر از omidch4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام حمید عزیز من قبلا هم مزاحم شدم برای معرفی یه نصاب خوب.تلفنمم گذاشتم خدمتتون اما تماسی گرفته نشد یا اگه شده من متوجه نشدم.من اجزای سیستمم رو عوض کردم.الان باز میخوام نصب کنم.منتها نصب خوب و حرفه ای به طوری که سیم ها از صندوق معلوم نباشه(اصطلاحا مخفی) .فردا 5 شنبستو تعطیلم اگه تلفونتونو بذارین خدمتت تماس بگیرم.پیغام شخصی نشد بدم.اجزای سیستم.hsk165 xl استیج عقب نصب بشه.t1652 استیج جلو.امپ مسیو 2 کانال آمپ t400-2 .آمپ 1201.ممنون.
    Last edited by mehran_mcs; 23-07-2014 at 13:38.

13. این کاربر از mehran_mcs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بله اگر دست به آچار باشید کاری نداره. ووفرها که روی در و جای فابریک نصب میشن و تیوترها هم روی داشبورد. کراس اوور هم سمت شاگرد زیر لاستیک و موکت زیر پائی و سمت راننده هم زیر فرمون یه جا باید جاش بدید.سیمکسی ها هم که مشخصه .یه کابل از آمپ میاد و وارد IN کراس میشه.ووفر و تیوتر هم خارج
    برای هر طرف یک خروجی آمپ لازمه. یعنی اگر فرض کنیم شما فقط یک جفت کامپوننت دارید یه آمپلیفایر دو کانال کافیه. اگر دوجفت هست یه آمپ چهار کانال. البته توان آمپلیفایرهای باید برابر و حتی تا 30% بیشتر از توان RMS اسپیکرهاتون باشه.
    اینی که گفتید ( البته توان آمپلیفایرهای باید برابر و حتی تا 30% بیشتر از توان RMS ) فقط در مورد کامپوننته یا در مورد باند معمولی و ساب هم صادقه ؟
    آیا نمیسوزن ؟

15. این کاربر از *arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •