شما اگر کسریتون رو قبل از 91 در پلیس +10 ثبت کرده باشید میتونید از کسریتون استفاده کنید و گرنه خیر
شما اگر کسریتون رو قبل از 91 در پلیس +10 ثبت کرده باشید میتونید از کسریتون استفاده کنید و گرنه خیر
این واسه کسانی که خدمت قبلی داشتن و من که بهتون گفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن شما میتونید هرجا خواستید پذیرش بگیرید. من که قبلا نیرو انتظامی نرفتم خدمت کنم و اینکه خود قرار گاه هم بهم گفت مشکلی نداره.
شما مثل اینکه شرایط قرارگاه را اشتباه متوجه شدید منظور من از شرایط رشته ومعدل و سابقه بسیجی بود که اگر شما واجد این شرایط باشید میتوانید ثبت نام کنید حتی افرادی هم که شرایط ندارن میتونن ثبت نام کنن ولی باهاشون تماس گرفته نمیشه مثلا یکی با معدل 12 ثبت نام کنه حالا شماهم ثبت نام کنید شاید قبول شدید.
Last edited by arash9426; 18-05-2013 at 23:08.
من كه تموم كردم رفت ولي يه توصيه برادرانه دارم ، هر چه زودتر بريد تمومش كنيد
به خدا با معطل كردن و دست دست كردن فقط عمر خودتونو هدر ميديد
من واسه سپاه خواستم پذيرش بگيرم ظرفيت تكميل شده بود، قرار شد 2 ماه بندازم عقب تا واسه دوره بعد برم سپاه اما ترجيح دادم
سروقت برم تا زودتر تموم بشه و الان كاملا از تصميمي كه اون موقع گرفتم راضيم
مخصوصا اونايي كه مثل خودم 25-24 سالگي ميخوان برن خدمت ، داداش به خدا اعصابت نميكشه! سريع برو خودتو خانواده تو راحت كن
من كه وقتي ميخواستم برم گفتم: هرچه بادا باد ! جاي آسون هم خدمت نكردم كه فك كنيد نفسم از جاي گرم در مياد!!!
مرزباني ناجا نقطه صفر مرزي تو آ.غ خدمت كردم ، از درگيري مسلحانه تا كمين،گرفتن بار،كشتن اسب،قاطر و قاچاقچي و... همه چي ديدم
اون موقع كسي نبود اينارو به من بگه اما من الان دارم بهتون ميگم، حالا خود دانيد
Last edited by urumchi; 18-05-2013 at 23:24.
مرسی آقا آرش.
سایت خاتمالانبیاء قسمت خدمت سربازی را چک کردم. شرط معدلش به من نمیخورد. ضمن اینکه الان فقط یک ماهه که کارت عادی دارم. آیا مراکزی دیگهایی برای پذیرش سپاه غیر از اینجا هست؟ یا اصلا امیدی به پذیرش سپاه نداشته باشم؟
لطفا در مورد امریه اگه کسی میتونه یه عدد یا درصد احتمال گرفتن امریه ذکر کنید. باتوجه به اینکه پارتی درکار نیست.
خواهش میکنم / راستشو بخواهید اگه پارتی ندارید اقدام نکنید بهتره ، احتمالش هست که شما بتونید امریه بگیرید اما اگر آشنا ندارید کارتون خیلی سخت میشه البته هیچوقت نمیشه اطمینان داد برای اینکه مطمئن بشید یه پرس و جویی از جاهایی که امریه میدن بکنید مثل فنی حرفه ای ، جهاد کشاورزی ، آموزش پرورش و .... البته باید ببینید رشتتون بدرد کجا میخوره / سپاه هم اگه آشنا ندارید اصلا اقدام نکنید من با کلی سابقه ی فعالی وکارت سبز پذیرش نشدم در حقیقت اینا کشکن آشنا داشته باشی بدون شرایط هم میگیرنت البته شما با این شرایط ارتش هم بیوفتید خوبه اما نیرو انتظامی واسه اونایی که مدرک دارن اصلا جای خوبی نیست و خیلی جاهای خوب کمی داره که نسبت به بقیه جاها خوبن وگرنه نسبت به سپاه و ارتش افتضاحه/![]()
Last edited by arash9426; 19-05-2013 at 00:46.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا: کارتهای پایان خدمت سال 85 به بعد از اول تیرماه اعتبار ندارد جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، گفت: کارتهای پایان خدمت از سال 85 به بعد از تاریخ 1/4 /92 دیگر اعتبار ندارند و دارندگان این کارتها در صورت انجام کارهای اداری با مشکل روبرو خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سردار کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، اعلام کرد: سازمان وظیفه عمومی صدور کارت الکترونیکی برای معافیتها را از دی ماه سال 90 و صدور کارت های پایان خدمت را از مهرماه سال91 آغاز کرد.
وی افزود: براین اساس، کسانی که خدمت آنان از سال 85 به بعد به اتمام رسیده بود باید برای تعویض کارت پایان خدمت خود تا پایان سال 91 اقدام میکردند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی از تمدید مهلت تعویض کارتهای پایان خدمت خبر داد و افزود: دارندگان این کارت تا اول تیر ماه فرصت دارند تا نسبت به تعویض اقدام کنند.
وی افزود: کارتهای پایان خدمت از سال 85 به بعد از تاریخ 1/4 /92 دیگر اعتبار ندارند و دارندگان این کارت در صورت انجام کارهای اداری با مشکل روبرو خواهند شد اما تعویض همچنان ادامه دارد و افراد میتوانند به مراکز پلیس +10مراجعه کنند.
سردار کریمی همچنین از فراخوان دارندگان کارتهای پایان خدمت از سال 70 به بعد خبر داد و تصریح کرد: تمام کسانی که از سال 70 به بعد خدمتشان به اتمام رسیده میتوانند از اول خرداد ماه نسبت به تعویض کارت خود با مراجعه به پلیس +10 اقدام کنند.
وی یادآور شد: مدت تعویض تا اول آذرماه است و پس از این تاریخ، تمامی کارتهای پایان خدمت از سال 70 به بعد، اعتبار نخواهند داشت.
دوستان سلام.....
طی چند روز گذشته خاک ادارات شهرمون رو به توبره کشیدم برای گرفتن امریه و نتیجشو براتون میذارم شاید به دردتون بخوره.......
قبلش دوتا نکته بگم:
1: اگه پارتی ندارین وقت خودتونو تلف نکنید
2: با ارشد خیلی خیلی بهتر میگیرن تا کارشناسی
حالا داستان از این قراره:
1: وزارت صنایع و معادن از 91 حتی یه دونه سهمیه هم نداره پس امیدی به ادارات زیر مجموعه این وزارت خانه نداشته باشین......
2: شرکت نفت فقط از طریق سایتشون امریه میگیره اونم با معدل بالای 18 از دانشگا های دولتی طراز اول تهران سایتشم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3:بنیاد شهید هم دو ساله سهمیه نداره.....
4: این ادارت هم به منی که همینجوری رفته بودم گفتن به ما سهمیه ندادن حالا نمیدونم راست گفته باشن یا دروغ: --دارایی--تامین اجتماعی--شهرداری--غله--مخابرات--
5: سازمان زندان ها و بنیاد مسکن و اداره آب هم طرف یه جوری حالیم کرد که پسر خوب برو پارتی جور کن بیار......(سازمان زندان ها رشته حقوق میگیرن اداره آب عمران خوب میگیرن)
و نکات پایانی :
1: فقط اینو بدونید که اگه یه اداره 10 تا ظرفیت امریه داشته باشه و تا تاریخ مورد نظرشون هیچ کس ثبت نام نکرده باشه باز هم بدون پارتی شما پذیرش نمیکنن و سهمیشونو برگشت میدن ببینید عمق فاجعه چقدره( این دقیقا مطابق جمله کاگزینی یکی از ادارات)
2: بازم میگم اگه پارتی ندارین خودتونو علاف نکنید.....
سلام
کسی از دوستان هست که خدمتش وزارت دفاع افتاده باشه؟
دوستان تو برگ سبز چه چیزایی هست؟
برگه سفید چیه؟
Last edited by kkkaktoos; 19-05-2013 at 17:20.
برگ سبز (یا برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی): این برگه از وقتی شما مدارکتونو از طریق پلیس+10 در سامانه نظام وظیفه ثبت کردید به مدت 24 ساعت بعد قابل دریافت است که به آن المثنی برگ سبز میگویند و پس از زمان 10تا 20 روز از طریق پست برای شما ارسال میشود که رنگ حاشیه ی آن هم سبز است و درآن فقط مشخصات شما را نوشته و تاریخ اعزام به خدمت و در صورت داشتن غیبت و یا اضافه خدمت در این برگه درج شده است و این برگه بیشتر به منزله ی روشن شدن وضعیت شما در سامانه ی نظام وظیفه می باشد. حال شما با این برگه میتوانید برای پذیرش گرفتن در سپاه یا امریه گرفتن در هر ارگانی استفاده کنید و با برگه سبز همانند برگ معافیت تحصیلی میتوانید برای گواهینامه، تمدید دفترچه بیمه و... استفاده کنید.
برگ سفید (یا برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح) (یا برگ محل مراجعه): این برگه از 20 روز قبل از زمان اعزام شما به خدمت داخل سامانه قابل دریافت است و میتوان از طریق پلیس+10 المثنای آن را دریافت کرد و دربازه ی زمانی 20تا 10 روز قبل از اعزام این برگه از طریق پست برای شما ارسال میشود و این برگه شبیه برگ سبز است با این تفاوت که حاشیه ی آن آبی رنگ است و و در بالای آن مشخصات شما و در وسط تاریخ اعزام و نیرو یا سازمان به کارگیرنده و آدرس محل اعزام نوشته شده که نیرو یا سازمان به کار گیرنده همان ارگان و پادگانی هست که شما باید آنجا آموزشی ببینید(مثل نیرو انتظامی مالک اشتر اراک) و آدرس محل مراجعه اگر خدمت شما داخل استان خودتان باشد این آدرس همان آدرس پادگان آموزشی است و اگر خارج از استان شما باشد این آدرس نظام وظیفه شهر یا استان شما میباشد که با حضور در آنجا شما را به پادگان آموزشیتان میفرستند.
Last edited by arash9426; 19-05-2013 at 18:05.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)