درسته دوست عزیز از بعد از ظهر قطع شد .و بنده با فروشنده هم صحبت کردم گفت همه جا به همین صورت است .وصل میشه بعد 1 دقیقه قطع میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته دوست عزیز از بعد از ظهر قطع شد .و بنده با فروشنده هم صحبت کردم گفت همه جا به همین صورت است .وصل میشه بعد 1 دقیقه قطع میشه.
پس مشکل سراسریه عجب بعد این فروشنده ها ادعاشون میشه که سرویسای جدید مثkerio رو هیچ وقت نمیتونن ببندن![]()
با مشکل چیز شکن ها برای من مشکل پینگم به وجود اومده . خیلی تایم اوت دارم . 256 نامحدود مخابرات ، حومه ی رشت . (2020 نیست)
میشه فهمید مشکل از کجاست؟ شماها مشکل ندارین؟ 2 3 ساعته اینجوری شده.
رو سرعت تاثیر داره. سرعت دانلود خیلی نوسان داره[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
256 نامحدود اندیشه ... سرعت مزخرف در حد دایل آپ !!! .... چرا اینجوری شده دوستان؟![]()
با سلام قند شکن من هم چند روزی هی قطع و وصل میشه
در ضمن اینترنت 128 نامحدود مخابرات دارم در مقایسه با پارس آنلاین 512 محدود که توی شرکت دارم چیز بدی نیست وازش راضیم و سرعت دانش هم خوبه تنها اینکه قطع و وصلیش زیاد که گویا اونم به زودی گفتن رفع میشه درکل من راضیم
نگران نباش داداش!
مثل اینکه مشکل سراسریه، بعد 2 دقیقه قطع میشه، تا امروز صبح (همین الآن هم) همین طوری بوده!
راستش هیچ کدوم از راه های آنتی شیلترینگ جواب نمیده تو این دو روزه، حتی شری گیت! (گرچه باز بهتر از بقیه هستش)!![]()
بچه ها این دو تا تست رو ساعت 9:30 صبح امروز گرفتم؛ (512 نامحدود مخابرات)
تست سرعت؛
تست دانلود از سرور VIP سایت ایران فیلم
فکر کنم همه چی مشخص باشه!
مخابرات واسه دانلودرها خیلی خوبه (حداقل تا همین الآن)، امّا برای وبگردی...
در صورتی که درواقع نباید وبگردی هم تا این حد فاجعه باشه! (مگه چند درصد از کاربرها، کارشون فقط دانلوده؟!؟)
ضمن اینکه اوضاع آنتی شیلتر ها هم از دیروز افتضاح شده، بعد 2 دقیقه قطع میشن! (که البته با توجه به نزدیکی انتخابات فکر کنم قابل پیش بینی بود!)
![]()
هنوز مشکل پابرجاست . پیج خوب باز میشه اما اصلا نمیشه دانلود کرد. هی صفر میشه ، دوباره میره بالا و بعد دوباره صفر میشه.![]()
سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل رو دارم... 256 نامحدود هستم مثل شما ولی سرعت دانلود چند ثانیه میمونه رو 35-40 مثل قبل بعد یهو میاد روی 5-6 بعد میره بالا .... از دیروز اینجوری شده ... من نمیدونم خط چند اندیشه هستم ولی امروز میرم نمایندگیشون تو شهرمون ببینم چیه جریان ... خلاصه چند روز از هر ماه باید اینجوری سپری بشه
من دیروز با idm داشتم کار میکردم مشکل نداشت
امروز هم تورنت دارم دانلود میکنم با حداکثر سرعت
دانلودم هیچوقت مشکل نداره -- فقط پیج باز کردن سرعتش اومده پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)