تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1561 از 1635 اولاول ... 561106114611511155115571558155915601561156215631564156515711611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,601 به 15,610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دنبال یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 1 میلیون و صد هستم .
    اولویت اول کیفیت عکس و بعد فیلم هست برای مصارف خانگی و مسافرت و ...
    اول نظرم روی sx280 بود ولی زیاد ازش بد میگن مخصوصا از باطریش.سونی هم انگار دوربینهای خوبی تو این رنج داره مثل سری HX،از کنن هم s110 هستش،لطفا از برندهای سونی یا کنن یه راهنمایی کنید که چی بگیرم مخصوصا الان که نزدیک عید هم هستو شرکتها جشنواره گذاشتن.
    -زوم اپتیکلش حداقل 10 باشه
    -wifi داشته باشه هم بد نیست
    -دارای لنز واید و اندازه سنسور مناسب باشه
    Last edited by Saeed7Star; 24-02-2014 at 18:28.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان درسته که میگن هر چی پیکسل بالاتر باشه اگه حسگر بزرگتر نشه فقط نویز تصویر بیشتر میشه.
    من خودم اول قبول نداشتم ولی به مرور با تعویض دوربنهای زیادی که انجام دادم دارم به این باور میرسم که بهترین پیکسل واسه دوربینهای کامپکت 12پیکسل واقعا عالی .14و16و18پیکسلی که حسگرهای هم اندازه داشتن
    نویزشون بیشتر بود.
    یه نظر ixus240 بهتر یا510ازنظر شما.چون ظاهرا 510ژاپن اصل توبازار ولی 240چین.ولی لنز 240خیلی وایدنسبت به 510
    از نظر کیفیت تصویر تفاوت چندان زیادی ندارن پیرو صحبتهای قبلی من شاید 240 رو انتخاب کنم (واید بهتر) و همچنین عکسا شو تر تمیز تر دیدم .در نهایت بستگی به نیازهاتون داره با توجه به دیافراگم بازتر 240 برای عکاسی خونگی بهتره. من شخصا حساسیت زیادی به کشور سازنده ندارم و کیفیت ساخت رو بررسی می کنم اگر پایین نیومده باشه برام چین هم مهم نیست . در ضمن هر دو باتری نسبتا ضعیفی دارن

در مورد رزلوشن اگر بخواییم صحبت کنیم باید بگم که اپتیمم رزلوشن برای دوربینهای کامپکت 6 هست و با افزایش اون داینامیک رنج کاهش پیدا می کنه نویز افزایش و کلا به نوعی عکس از حالت طبیعی خارج می شه علت: کوچک شدن فوتو سلها یا همون پیکسلهاست که با کاهش سایز اطلاعات کمتری رو دریافت می کنن که در این حالت نویز بیشتر خودش رو نشون می ده. اولین بار که 510 رو دیدم حس کردم باید دروبینی خوب با قیمت مناسب و عکسهای دوست داشتنی باشه .ولی با تعجب دیدم توی رویو ها نکات زیاد جالب ازش ذکر نشده چرا. راستش تا مقایسه شما رو ندیده بودم فکر می کردم خوب پیش میاد شرکتها بعضی محصولات ضعیف رو هم تولید می کنن اما وقتی مشخصات دو دوربین رو چک می کردم متوجه شدم total pixel این دوربین 16 هست و effective شده 10 این می تونه مربوط به طراحی لنزش باشه برای اینکه بتونه این فاصله ی کانونی پوشش بده به هر حال با توجه به این قضیه سایز فوتو سلهای دو دوربین یکی هست و مثل این می مونه که 510 با 10 مگاپیکسل از 16 مگاپیکسل روی چیپ تصویرش عکس به شما تحویل میده! اول فکر کردم توی سایت photographyblog اشتباهی شده ولی وقتی سایت خود کنون رو هم دیدم مطمئن شدم جالبتر اینکه تو سایت کانون سایز چیپ تصویر رو هم 1/3 زده این نشون می ده بخش عمده ای از چیپ در تولید تصویر دخالت ندارن که احتمالا به طراحی دوربین ربط پیدا می کنه . علت کیفیت معمولی عکساش با وجود رزلوشن پایین دوربین همینه در صورت تمایل به سایتهای زیر مراجعه کنید

Last edited by naamre; 25-02-2014 at 09:02.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالب سونی تو کامپکتای معمولی منجمله سری HX ظاهرا کاربرای عمومی رو که زوم و مگاپیکسل براشون مهمه نشونه گرفته ریوی hx 200 V رو داشتم نگاه می کردم نوشته کیفیت عکس خوب .اگر از نزدیک نگاه نکنید جای دیگه هم نوشته از دست رفتن جزئیات حتی در ایزوی 100

البته وقتی 18 مگاپیکسل رو روی این سایز چیپ تصویر جا می ده بیشتر از اینم نباید انتظار داشت تو سری جدیدم که بردتشون رو 20 و 21 مگاپیکسل.

رویو و نمونه عکسها

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

hx600 را گرفتم زیاد راضیی نیستم کیفیت ساختش پایینه اینا که تو بازار هست حتما کانن بگیر ...

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان!
    از 700 تومن به پایین چه دوربینی رو پیشنهاد میدید!؟؟
    میدونم دوربین زیاده ولی نام چندتا از بهترین ها رو بگید!{با اولویت}
    کیفیت فیلم و عکس اس هم در حد یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای باشه!
    خیلی خیلی ممنون میشوم!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان!
    از 700 تومن به پایین چه دوربینی رو پیشنهاد میدید!؟؟
    میدونم دوربین زیاده ولی نام چندتا از بهترین ها رو بگید!{با اولویت}
    کیفیت فیلم و عکس اس هم در حد یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای باشه!
    خیلی خیلی ممنون میشوم!
    اگر مباحث قبلی رو مطالعه کنید اشاره شده که در همین رنج قیمت دوربین s110 کنون با توجه به ویژگیهایی که داره از لحاظ کیفیت عکس بهترین گزینه است تو کیفیت فیلم هم عملکرد نسبتا خوبی داره . اگر کیفیت فیلم برداری بهتری مد نظر دارید در کنار کیفیت عکس خوب SX 280 کنون مورد مناسبی هست این دوربین یه ایراد فریم ویر داشت که وقتی فیلم برداری می کردید چند ثانیه فیلم می گرفت و ظاهرا باتری تخلیه می شد و خاموش که با عرضه ی فریم ویر جدیدش مشکل حل شده می تونید از طریق نمایندگیها بیشتر پیگیری کنید.تو لینک زیر به مشکل فیلم برداری این دوربین و راه حلش اشاره شده اگر فریم ویر دوربین 1.0.2.0 باشه مشکل حل شده است. بقیه دوربینها هم با 5 تا 10 درصد اختلاف در کیفیت فیلم و عکس با امکاناتی کم بیش مشابه قرار دارن. قبل از خرید این دوربین حتما از رفع شدن مشکل باتری اطمینان حاصل کنید.

Last edited by naamre; 25-02-2014 at 10:50.

7. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان کسی با wx60 سونی کار کرده صفحه نمایشش بی کیفیته و رنگها را درست نشون نمیده و با زاویه نگاه کنی تار میشه عکس را واقعی نشون نمیده حتما باید تو مانیتور ببینی ...
    wx جزو سریهای باکیفیت و کامپکت سونی هست. من wx7 دارم هم کیفیت عکس و فیلمش خوبه هم کیفیت صفحه نمایشش

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دنبال یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 1 میلیون و صد هستم .
    اولویت اول کیفیت عکس و بعد فیلم هست برای مصارف خانگی و مسافرت و ...
    اول نظرم روی sx280 بود ولی زیاد ازش بد میگن مخصوصا از باطریش.سونی هم انگار دوربینهای خوبی تو این رنج داره مثل سری HX،از کنن هم s110 هستش،لطفا از برندهای سونی یا کنن یه راهنمایی کنید که چی بگیرم مخصوصا الان که نزدیک عید هم هستو شرکتها جشنواره گذاشتن.
    -زوم اپتیکلش حداقل 10 باشه
    -wifi داشته باشه هم بد نیست
    -دارای لنز واید و اندازه سنسور مناسب باشه
    سونی hx50v

10. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگر مباحث قبلی رو مطالعه کنید اشاره شده که در همین رنج قیمت دوربین s110 کنون با توجه به ویژگیهایی که داره از لحاظ کیفیت عکس بهترین گزینه است تو کیفیت فیلم هم عملکرد نسبتا خوبی داره . اگر کیفیت فیلم برداری بهتری مد نظر دارید در کنار کیفیت عکس خوب SX 280 کنون مورد مناسبی هست این دوربین یه ایراد فریم ویر داشت که وقتی فیلم برداری می کردید چند ثانیه فیلم می گرفت و ظاهرا باتری تخلیه می شد و خاموش که با عرضه ی فریم ویر جدیدش مشکل حل شده می تونید از طریق نمایندگیها بیشتر پیگیری کنید.تو لینک زیر به مشکل فیلم برداری این دوربین و راه حلش اشاره شده اگر فریم ویر دوربین 1.0.2.0 باشه مشکل حل شده است. بقیه دوربینها هم با 5 تا 10 درصد اختلاف در کیفیت فیلم و عکس با امکاناتی کم بیش مشابه قرار دارن. قبل از خرید این دوربین حتما از رفع شدن مشکل باتری اطمینان حاصل کنید.

خیلی ممنون از پاسختون!
    این دوربین چه طور است آیا در حد sx280 کنون هستش!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اینکه مودل s110 عکس برداریش از sx280 بهتر هستش!
    و این دو مودل سونی:
    مودل نیکون که گرونتره از بقیه هستش:{نقطه بین digi و kalaرو بردارید}
    بسیار ممنون از بین اینها بهرتین نشو لطفا بگید تا بخرمش چون گزینه ی خوب دیگری فکر نکنم وجود داشته باشه!
    Last edited by ali.reihani; 25-02-2014 at 14:56.

13. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •