امیر آخرین دست نوشته امیرقلعه نوعی رابخونی میفهمی رضا چه گوهریه![]()
امیر آخرین دست نوشته امیرقلعه نوعی رابخونی میفهمی رضا چه گوهریه![]()
حاجی باید کجا نظر خودمون رو برای پیش بینی بگیم
بعدش هم اگر درست بود جایزه اش چیه![]()
در گفت و گو با فارس
عنايتي: واعظ آشتياني را نميشناسم
خبرگزاري فارس: مهاجم اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: در استقلال امير قلعهنويي را ميشناسم و در خصوص اظهارنظرهاي ديگران صحبتي ندارم.
غلامرضا عنايتي در گفت و گو با فارس در خصوص احتمال پيوستن به استقلال تهران گفت: همه چيز روز جمعه مشخص ميشود. مديربرنامههاي من هم اكنون در كشور تونس به سر ميبرد و قرار است روز جمعه جلسه نهايي را با مسئولان النصر در خصوص جداييام برگزار كند.
وي ادامه داد: النصريها تا امروز با جدايي من موافقت كردهاند. تنها رئيس كل اين باشگاه مخالف جدايي من از النصر است. از حضور در فوتبال امارات خسته شدهام و دوست دارم به ايران برگردم.
وي در خصوص اينكه صحبتهاي نهايي را براي انتقال به استقلال با مسئولان اين تيم انجام داده است يا نه گفت: هنوز با النصر تسويه حساب نكردهام كه بخواهم با استقلاليها قرارداد ببندم. البته قرار است امشب به امير قلعهنويي زنگ بزنم و با او در خصوص پيوستن به استقلال صحبت كنم.
عنايتي در خصوص اظهارات واعظ آشتياني مبني بر اينكه با اين بازيكن هيچ صحبتي انجام نشده، اظهار داشت: ايشان را نميشناسم. در اين تيم تنها امير قلعه نويي را كه چندين سال زير نظر او كار كردهام قبول دارم. ضمنا براي پيوستن به اين تيم به زور به كسي التماس نميكنم. اگر من را خواستند كه هيچ وگرنه به پيشنهادات ديگر فكر ميكنم.
وي در خصوص پيشنهادات رسيده گفت: 4 تيم ليگ برتري ايراني با من صحبت كردهاند. ضمن اينكه دو تيم از عربستان و دو تيم از كشور امارات پيشنهادات مالي بسيار خوبي به مديربرنامههايم داده اند. در صورتي كه با استقلال به توافق نهايي نرسم به اين پيشنهادات فكر ميكنم.
اين مهاجم در خصوص اينكه بوناتيچ چقدر به تيم فوتبال پرسپوليس نزديك شده است عنوان كرد: هيچ اطلاعي از تصميم لوكا ندارم و نميدانم آيا او ميخواهد به پرسپوليس بيايد يا خير. او مربي من بوده و در هر جا كه هست برايش آرزوي موفقيت ميكنم.
انتهاي پيام/ا
تمرين استقلال تحت تاثير بازي تيم ملي
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال امروز در حالي تمرين خود را پيگيري كرد كه اعضاي اين تيم پيگير نتيجه بازي تيم ملي بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال امروز ساعت 15 در زمين دستگردي آغاز شد.
* قبل از شوع تمرين امير قلعه نويي 10 دقيقه براي شاگردان خود صحبت كرد.
* ابراهيم تقي پور به همراه ملي پوشان از جمله غايبان تمرين بودند. مشكل تقي پور مصدوميت است.
* اميد روانخواه زير نظر امين نوروزي به دويدن دور زمين پرداخت.
* هاشم بيك زاده با تاخير در محل تمرين حاضر شد.
* از اين جلسه تمريني فقط 10 نفر ديدن كردند.
* بازيكنان و كادرفني اين تيم در جريان تمرين مدام دنبال نتيجه بازي تيم ملي مقابل سنگاپور بودند.
تيم استقلال خود را براي بازي مقابل برق شيراز آماده مي كند.
انتهاي پيام/ا
با اعلام واعظ آشتياني
بازگشت عنايتي به استقلال جدي نيست
خبرگزاري فارس: با وجود شايعات اخير هنوز باشگاه استقلال براي بازگشت مهاجم تيم فوتبال النصر به اين تيم مذاكره اي انجام نداده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، مشكلات به وجود آمده براي رضا عنايتي در تيم النصر امارات باعث شده در چند روز اخير حرف و حديث هاي زيادري در ارتباط با بازگشت اين بازيكن به تيم استقلال مطرح شود.
البته اين شايعات با توجه به صحبت هاي امير قلعه نويي مبني بر علاقه وي براي حضور مجدد اين بازيكن به جمع آبي پوشان باعث شده تا قوت بگيرد.
با اين حال امير واعظ آشتياني در مورد حضور رضا عنايتي در استقلال و اينكه گفته مي شود فهرست استقلال تا اين لحظه به دليل نامشخص بودن وضعيت عنايتي به AFC ارسال نشده، عنوان كرد: اين طور نيست. هنوز باشگاه استقلال بحث جدي در مورد عنايتي نداشته و امير قلعه نويي هم براي جذب بازيكن بدون بررسي برخورد نمي كند.
انتهاي پيام/ا
در گفت و گو با فارس
رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.
مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.
انتهاي پيام/ا
مگه نمیگفتن شماره 28 رو بهش دادن ؟ پس چرا اینجا زده 17 ؟!
تو همین تاپیک..
جایزه نداره که.. مهم دور هم بودنه
تا الآن حدود 80 تا 90 نفر حداقل یه بار پیش بینی کردن.. حدود 25 تا 30 نفر هم پایه ثابت هستن که هر هفته پیش بینی میکنن..
تو هم پیش بینیت رو بگو.. خوشحال میشیم..![]()
اين اخرين نوشته امير تو چه پستيه؟
چهارشنبه 25/ 10 / 87
رضا را می خواهم
خدارا شکر با دعای شما عزیزان وضعیت مادرم رو به بهبود است. حقیقتش نگرانش بودم واین چند روز شرایط رو به راهی نداشتم. به هر حال ... امروز صبح(سه شنبه) رضا عنایتی تماس گرفت. صحبت کردیم. قرار شد مذاکرات جدی تر از قبل پیش برود.
یادم امد وقتی پارسال به مس رفتم بلافاصله این بچه تماس گرفت وگفت می خواهم قراردادم را فسخ کنم وبیایم کرمان! اینقدر رضا بامعرفت و دوست داشتنی است.
دیشب (دوشنبه شب) هم درنود گفتم حضور او هم در بعد فنی وهم از وجه روحی خیلی به تیم کمک می کند. شاید قسمت بود ما تا این زمان صبر کنیم ومهاجم مورد نظرمان را نگیریم تا نوبت رضا شود.
من حتما روی این قضیه نظر مثبت دارم...
خیلی از دوستان درباره بازی با هما پرسیده بودند، من توضیح می دهم که دو دلیل برای باخت وجود داشت، اول اینکه ما کاملا در دوره بدنسازی قرار گرفته بودیم .بچه ها به این دلیل نتوانستند حتی نیمی ازتوانایی هایشان را نشان بدهند وبعد اینکه تیم هما واقعا با انگیزه مقابل ما قرار گرفت وفکر می کنم اگر انها همینطور درلیگ یک بازی کنند حتما جزء مدعیان خواهند بود.
هرچند ایراداتی هم در کار وجود داشت که به طور حتم پیش از دیدار مقابل برق شیراز آنها را برطرف می کنیم.
یک تسلیت هم باید به آقای فیروز کریمی بگویم که این روزها در غم از دست دادن پدرش عزادار است.
خدا انشا... پدر ومادرش را قرین رحمت الهی کند.دوشنبه شب صحبت های اقا غلام پیروانی رادر نود تماشا کردم.
ایشان واقعا بهترین گزینه برای تیم ملی امید بودند. امیدوارم طلسم المپیک توسط او شکسته شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)