سلام بکس
یک کرک یا پچ درست درمون واسه این بازی میخوام
shaun white skateboarding
سلام بکس
یک کرک یا پچ درست درمون واسه این بازی میخوام
shaun white skateboarding
برنامه ی OpenGl رو باید نصب کنی
سلام بر همه. من یه مشکل اساسی دارم که نمیدونم از کجا وچرا-لپ تاپ من مدل hp pavilion dv6-6120se هست و cpu: corei7 2.20Ghz - gpu: 1Gb- ram:6Gb DDR3-نمیدونم چرا هیچ بازی رو نمیتونم نصب کنم هر بازی رو امتحان کردم نصب نشد جز یکی اونم fifa 2011 که بدون هیچ مشکلی کار کرد و بازی هایی مثل call of duty MW3 -pes 2012-need for speed hot pursuit-PROTOTYPE-mafia2-call of juarez-وخیلی های دیگه باید بگم 99%بازیها نصب نمیشن.لحظه ای که داره نصب میشه و شروع به کپی(extract) بازی میکنه این ارور (the cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package) و یا بعضی بازیها (Data error ,cyclic redundancy check) میاد.من گفتم شاید مشکل از CD-ROM باشه و با فلش بازی رو توHard کپی کردم زدم نصب بازم نشد.همیشه موقع کپی data بازی ارور میده مثل 'Data1.cab' - 'Data2.cab' // درایورها همه نصب هستن ویندوز هم دوباره نصب کردم اما تاثیری نداشت. نوع ویندوز: Windows7 64bit -هرچه زودتر بگید چشه ثوابش بیشتره آخه من هی چک میکنم![]()
سلام .
اگه ارور شما crcباشه با وجود وارد کردن صحیح پسورد...... مشکل از بد دان کردن شماست .یعنی خیلی مکث وپلی شده یا با سرعت خیلی پایین دان شده که اگه اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد باید دوباره دانکنی.....
حالابا winrarریپیر کن شاید درست بشه....
ممنون. شما لينك دانلود دارين؟؟ من هر چي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم.
open gl با آپدیت گرافیک نصب میشه البته کارت گرافیکتون باید open gl 2.0 رو پشتیبانی کنه !!!
پس یا گرافیکتون رو آپدیت کنید یا این نسخه رو دان کنید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2011-2/Farshad2/September-2011/Angry%20Birds%20Rio%20v1.2.2-[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com].rar
فاصله بین میهن و دانلود را بردارید
Last edited by VAMP!RE; 26-12-2011 at 12:41.
ممنونم. اين سايتش چي هست ف ي ل ت ر شده. در ضمن كارت گرافيك من 9600GT هست از داخل درايورش بايد آپديتش كنم؟؟؟
اگه مشکل از پسوردش هست شما میتونید با این برنامه پسورد فایل rar رو پیداکنید !!!
فاصله بین میهن و دانلود را بردارید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/user3/Vahed/RAR_Password_Recovery_Magic_6.1.1.303_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com].zip
Last edited by VAMP!RE; 26-12-2011 at 12:44.
دوست من به جای -------بنویسید ------------- !!!
ببخشید دیر دیر جواب میدم آخه هنوز تو دوره آزمایشم !!!دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)