سلام
متأسفانه باید بگم که مجبورید از یه حای دیگه ترافیک بخرید. مثلا کافی نت، یا وای فای همسایه
وقتی اینجوری میشه چاره ی دیگه ای ندارید
سلام
متأسفانه باید بگم که مجبورید از یه حای دیگه ترافیک بخرید. مثلا کافی نت، یا وای فای همسایه
وقتی اینجوری میشه چاره ی دیگه ای ندارید
گت وی من روی 78 گیر کرده و به هیچ عنوان هم تغییر وضعیت نمیده دوستان اعلام وضعیت کنید.
منم روی 78 مونده
همین 78 دیشب تو ساعات رایگان از سایت های خارجی سرعت دانلود 70 بود اما سایت های داخلی سرعت عادی رو میداد. سایر دوستان هم اعلام وضعیت کنن
سلام.منم ترافیکم تموم شده بود .واسه بار اول تماس گرفتم 2020 .به اندازه ای که بتونم پرداخت اینترنتی داشته باشم بهم ترافیک دادن.
واسه بار دوم که ترافیکم تموم شد نگاه کردم تو سایت.اگه تو پرتاک هستین یه تب داره تو بخش تغییر و تمدید سرویس .100 مگ هدیه رایگان میده واسه شارژ کردن.البته به شخصه امتحان نکردم.![]()
مال من از خارج ریدس ولی داخل سرعت کامل رو میده گیت وی هم عوض میشه رو همشون میافته .مخابرات کلا بدرد استفاده نمیخوره یعنی اسمش اینترنت نیست .فقط نامحدود داشته باشه با همون قیمت های قدیم میشه اسمشو گذاشت اینترنت وگرنه .............![]()
این جواب رو دو سه روز پیش از پشتیبانی گرفتم. درباره برگشتن سرویس های نامحدود و وضعیت دانلود رایگان شبانه سوال پرسیده بود.
برا من که مشکلی نیست همیشه سرعتم خوبه دیشب هم تست کردم با uptobox با 1کانکشن سرعت خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)