بله ، فکر میکنم همین دستورات بود.
اگه حالش رو دارید یه 10 ، 15 صفحه برگردید عقب ، پست مشابه رو میبینید . ولی همین دستورات بود.
بله ، فکر میکنم همین دستورات بود.
اگه حالش رو دارید یه 10 ، 15 صفحه برگردید عقب ، پست مشابه رو میبینید . ولی همین دستورات بود.
سلام, رو حالت Bridged نمیشه با گوشی از اینترنت wifi استفاده کرد, نمیشه که وقتی adsl هست بریم بسته اینترنت ایرانسلم بخریم!!!
Last edited by fight12; 17-03-2015 at 08:25.
دوستان یه قسمت هست تو سامانه جدید مربوط به مالکیت خط که اصلا اسم یک بابای دیگه ای رو زده که میشه عوضش کرد به یه مقادیر چرت دیگه . چجوریاست ؟
این دستورات رو چی جوری استفاده کنی؟؟
دوستان مركز نبوت مشكل اينترنت دارن؟سه روزه قعطه و ميگن مشكل از مركز مخابراتيه؟راسته يا نه؟
امروز به من زنگ زده بودن درباره ی شکایتم از مخابرات.
آخرشم طرف گفت من میزنم شکایت بسته بشه شما دوباره شکایت کن.
تازه 135 هم نمی تونستم زنگ بزنم چون اصلا بوق نداشتم اما به شماره های دیگه می تونستم زنگ بزنم.
این ماه از 3 اپراتور مخابرات شکایت کردم.تازگیا حتی به این کدهای 4 رقمیه اپراتور ها هم گیر میدم.
با کمال پر رویی تصویری برای اپراتوری فرستادم که داخلش نشون میده من 5 گیگ دانلود داشته ام و در حال شکایت بابت 628 مگ هستم.البته 1348 مگ در یک نوبت و 1994 مگ هم در نوبت دیگه.
منتظرم اینا بگم که شما 5 گیگ دانلود رایگان داشتی بعد برای یک گیگ این همه داری تماس می گیری تا خاندانشون آباد کنم.
پول دادم دانلود کنم ندادم که مخابراتیا بدزدن بعد بع ریشم بخندن که.
فردا هم برنامه ریختم برم مخابرات.دیگه 628 مگ ترافیک کمی که نیست.باید گرفت.
مخابرات مرکزی چطوریه.باید پیش شخص خاصی برم یا مسئول شکایت همون شخص پارسالیست که .....
سلام دوستان یک قند شکن برام میزارین .ممنون
نمیدونم چرا با فری گت نمیتونم وصل شم
می تونید نماینده فروش یا همون ریسلر خودتونو عوض کنید در اون بخش...
كسي نبوت نيست؟٢٠٢٠كه ريده كجا ميتونم پيگيري كنم؟زنگ زدم ميگم چراغ اينترنت خاموشه ميگه كانكشن بسازيد بعد ميگم ساختم وصل نميشه ويندوز گير ميكنه بعد ميگه ويندوزتون خرابه!ميگم دو ساعت پيش درست بود وصل بود نت ميگه نرم افزاره ديگه! شعور در حد جلبك!
تغيير نماينده فرقيم ميكنه تو خدمات؟يك ليستم جديدا قسمت adslمخابرات زدن نوشته پشتيباني بعد اسم ١٠-١٥نفر زده ؟كسي ميدونه فرقشون با ٢٠٢٠چيه؟شماره اختصاصيم داده
این لیست دقیقا که شما فرمودید با لیست داخل پنل مطابقت داره ، ظاهرا دارن پشتیبانی و فروش را به چند گروه تقسیم می کنند. ظاهرا که کار خوبی هست و رقابت ایجاد میشه بین عاملین فروش و پشتیبانی برای بدست آوردن مشترک بیشتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)