با سلام دوستان سوال مهمی دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید
بنده هم بسیج فعال و هم تکمیلی بسیج دارم و لیسانس دارم (مهندسی برق) و قبل عید دفترچه پست کردم. یه بنده خدایی (یه جورایی بند پ) کارای مارو انجام داد و گفت سپاه افتادی و دیگه حله و ... برگه سبز اومد در خونه تاریخ اعزام رو زده بود 92.2.1 . اما از بد روزگار بعد عید برگه ی دوم اومده بود و زده بود نیروی انتظامی!
اون بنده خدا گفت پیگیری کردم گفتن دلیلش این بوده که نظام وظیفه واسه برج 2 به سپاه استان فارس سهمیه ی نیرو نداده! در صورتی که بعدا شنیدم 120 تا نیرو جذب کرده، حتی چندتا از همشهریای خودم همون برج 2 افتادن سپاه... این شد که من الآن به این بنده خدا اعتماد ندارم ...
خلاصه طرف گفت برو تاریخ اعزامتو تمدید کن، درستش میکنم و کدتو تغییر میدم. ما هم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی رفتیم هرطوری بود تمدید کردیم و تاریخ اعزام افتاد 92.4.1 .
حالا الآن ادعا میکنه که کارت حله و 4.1 قطعا سپاهی و رد خور نداره ...
این بنده خدا از آشناهای نزدیک هم هست، اصلا هم بهش نمیاد آدم بدی باشه اما سوء تفاهم یا حالا هرچی که هست .... من نمیخوام اینبار به امید این آقا بشینم میترسم بازم ....
دوستان آیا راهی هست که من مطمئن شم این آقا درست میگه یا نه؟ آخه خودش میگه باید تا دو هفته قبل اعزام منتظر بمونی تا محل خدمتت توی برگه ی دوم بیاد در خونه ... حالا میترسم به امید حرف این بنده خدا بشینم بازم مث سری قبل شه و بیافتم نیروی انتظامی و بدبخت شم ....
آیا راهی هست که الآن من مطمئن شم که آیا سپاه افتادنم قطعیه یا نه؟ اگه نه چون نمیخوام به امید این آقا بشینم و خودم میخوام پیگیری کنم، بفرمایید از اونجا که در حال حاضر متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم چکار کنم؟ یه راهکاری بگید ... خیلی برام مهمه که سپاه بیافتم ... بخدا اینروزا استرس داره میکشه منو ... خودم الآن چکار میتونم انجام بدم؟