تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1560 از 4105 اولاول ... 560106014601510155015561557155815591560156115621563156415701610166020602560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,591 به 15,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بهتره سریع تر پیگیری کنی تا تکلیفت معلوم شه.

تا اونجاییکه که می دونم معمولا برای پذیرش سپاه باید حدود 2 ماه قبل از اعزام اقدام کنی. حالا نمی دونم با پارتی و اینا می شه درستش کرد یا نه. اگه امریه ات جور نشد که پذیرش سپاه برای 1 تیر فکر نکنم بتونی بگیری. البته می تونی تمدید کنی 1/6 که بتونی پذیرش بگیری.
    مرسی دوست عزیز امروز رفتم گفتن رشته شما رو تهران قبول نکردن گرچه فکر میکنم زدو بند بازی کردن و...میتونم از طریق آشنا واسه پذیرش سپاه اقدام کنم ولی گفت 1 04 نمیشه واسه همون 1 06... فقط نرسیدم امروز واسه تمدید برم و گفتن اگه برگه پذیرش اومده باشه کاری نمیشه کرد... من معافیت تحصیلی 1 ساله رو تا تاریخ .10.11.92 دارم...دلیل تمدید رو چی اعلام کتم موافقت بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام دوستان سوال مهمی دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید
    بنده هم بسیج فعال و هم تکمیلی بسیج دارم و لیسانس دارم (مهندسی برق) و قبل عید دفترچه پست کردم. یه بنده خدایی (یه جورایی بند پ) کارای مارو انجام داد و گفت سپاه افتادی و دیگه حله و ... برگه سبز اومد در خونه تاریخ اعزام رو زده بود 92.2.1 . اما از بد روزگار بعد عید برگه ی دوم اومده بود و زده بود نیروی انتظامی!
    اون بنده خدا گفت پیگیری کردم گفتن دلیلش این بوده که نظام وظیفه واسه برج 2 به سپاه استان فارس سهمیه ی نیرو نداده! در صورتی که بعدا شنیدم 120 تا نیرو جذب کرده، حتی چندتا از همشهریای خودم همون برج 2 افتادن سپاه... این شد که من الآن به این بنده خدا اعتماد ندارم ...
    خلاصه طرف گفت برو تاریخ اعزامتو تمدید کن، درستش میکنم و کدتو تغییر میدم. ما هم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی رفتیم هرطوری بود تمدید کردیم و تاریخ اعزام افتاد 92.4.1 .
    حالا الآن ادعا میکنه که کارت حله و 4.1 قطعا سپاهی و رد خور نداره ...
    این بنده خدا از آشناهای نزدیک هم هست، اصلا هم بهش نمیاد آدم بدی باشه اما سوء تفاهم یا حالا هرچی که هست .... من نمیخوام اینبار به امید این آقا بشینم میترسم بازم ....
    دوستان آیا راهی هست که من مطمئن شم این آقا درست میگه یا نه؟ آخه خودش میگه باید تا دو هفته قبل اعزام منتظر بمونی تا محل خدمتت توی برگه ی دوم بیاد در خونه ... حالا میترسم به امید حرف این بنده خدا بشینم بازم مث سری قبل شه و بیافتم نیروی انتظامی و بدبخت شم ....
    آیا راهی هست که الآن من مطمئن شم که آیا سپاه افتادنم قطعیه یا نه؟ اگه نه چون نمیخوام به امید این آقا بشینم و خودم میخوام پیگیری کنم، بفرمایید از اونجا که در حال حاضر متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم چکار کنم؟ یه راهکاری بگید ... خیلی برام مهمه که سپاه بیافتم ... بخدا اینروزا استرس داره میکشه منو ... خودم الآن چکار میتونم انجام بدم؟

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام دوستان سوال مهمی دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید
    بنده هم بسیج فعال و هم تکمیلی بسیج دارم و لیسانس دارم (مهندسی برق) و قبل عید دفترچه پست کردم. یه بنده خدایی (یه جورایی بند پ) کارای مارو انجام داد و گفت سپاه افتادی و دیگه حله و ... برگه سبز اومد در خونه تاریخ اعزام رو زده بود 92.2.1 . اما از بد روزگار بعد عید برگه ی دوم اومده بود و زده بود نیروی انتظامی!
    اون بنده خدا گفت پیگیری کردم گفتن دلیلش این بوده که نظام وظیفه واسه برج 2 به سپاه استان فارس سهمیه ی نیرو نداده! در صورتی که بعدا شنیدم 120 تا نیرو جذب کرده، حتی چندتا از همشهریای خودم همون برج 2 افتادن سپاه... این شد که من الآن به این بنده خدا اعتماد ندارم ...
    خلاصه طرف گفت برو تاریخ اعزامتو تمدید کن، درستش میکنم و کدتو تغییر میدم. ما هم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی رفتیم هرطوری بود تمدید کردیم و تاریخ اعزام افتاد 92.4.1 .
    حالا الآن ادعا میکنه که کارت حله و 4.1 قطعا سپاهی و رد خور نداره ...
    این بنده خدا از آشناهای نزدیک هم هست، اصلا هم بهش نمیاد آدم بدی باشه اما سوء تفاهم یا حالا هرچی که هست .... من نمیخوام اینبار به امید این آقا بشینم میترسم بازم ....
    دوستان آیا راهی هست که من مطمئن شم این آقا درست میگه یا نه؟ آخه خودش میگه باید تا دو هفته قبل اعزام منتظر بمونی تا محل خدمتت توی برگه ی دوم بیاد در خونه ... حالا میترسم به امید حرف این بنده خدا بشینم بازم مث سری قبل شه و بیافتم نیروی انتظامی و بدبخت شم ....
    آیا راهی هست که الآن من مطمئن شم که آیا سپاه افتادنم قطعیه یا نه؟ اگه نه چون نمیخوام به امید این آقا بشینم و خودم میخوام پیگیری کنم، بفرمایید از اونجا که در حال حاضر متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم چکار کنم؟ یه راهکاری بگید ... خیلی برام مهمه که سپاه بیافتم ... بخدا اینروزا استرس داره میکشه منو ... خودم الآن چکار میتونم انجام بدم؟
    سلام برشما/ من توضیحتو کامل خوندم و اگر یه نگاهی به پست های من بندازی می بینی منم دقیقا مشکل تو واسم اتفاق افتاد. دقیقا منم اعزام 1/2/92 یکی از آشناهامون اقدام کرد پذیرش نشدم بهم گفتن کدت سپاه میخوره افتادم نیرو انتظامی و انداختمش عقب و بازم پذیرشم نکردن و من الان میدونم که پذیرش نشدم شما برای اینکه بفهمید پذیرش شدید یا نه باید برید سپاه همونجا که اقدام کردید قسمت نیرو انسانی پیش مسول پذیرش کد ملیتونو میدید و اون تو سیستم نگاه میکنه میبینه پذیرش شدید یا نه/ تقریبا اول هفته پیش سپاه تمام پذیرشی های 1/4 را فرستاده تهران و همون روز جوابش میاد و شما الان میتونید بفهمید پذیرش شدیدی یا نه / اگر هم نمی تونید برید اونجا سوال بپرسید یا بهتون جواب ندادن احتمال زیاد اوایل هفته بعد کدها تو سیستم بخوره و شما میتونید از +10 برگ سفید المثنی را بگیرید/
    برای پذیرش گرفتن جای دیگه هم دیر شده البته با آشنای درست و حسابی شب اعزام هم میشه رفت جای دیگه/ انشاالله که پذیرش شده باشید شما تمام سعی خود را بکنید توکل کن به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه و با غصه خوردن به خاطر درست نشدن کارها مشکلی حل نمیشود این خدمت هم تموم میشه و وقتی گذشت مصلحت کار خدا را میفهمیم / امیدواریم موفق و موید باشی /

4. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه takjok-20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه مشورت؛ من اعزامم 1/6 هست. باتوجه به شرایط آب‌وهوایی تابستان و ماه‌رمضان آیا کار درستی هست که دو ماه اعزامم رو جلو بندازم بیوفته اول تیر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنونم آقا آرش ، شما خودت ینی الآن رفتی سپاه استان خودت گفتن واسه 4.1 هم پذیرش نشدی؟
    سوال بعدیم هم اینه که اصلا تغییر کد شدنی هست؟ ینی آیا ممکنه با تمدید تاریخ اعزام کد تغییر کنه؟ یا فقط از طریق بند پ شدنی هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنونم آقا آرش ، شما خودت ینی الآن رفتی سپاه استان خودت گفتن واسه 4.1 هم پذیرش نشدی؟
    سوال بعدیم هم اینه که اصلا تغییر کد شدنی هست؟ ینی آیا ممکنه با تمدید تاریخ اعزام کد تغییر کنه؟ یا فقط از طریق بند پ شدنی هست؟
    من یه سرباز تو قسمت نیرو انسانی میشناختم کد ملی را ازم گرفت شنبه هفته قبل زنگ زد گفت پذیرش نشدی/ بله من این سوالو از خود نظام وظیفه (سایت police.ir) پرسیدم گفتن شما احتمال داره کدتون نیرو انتظامی یا هر جای دیگه ای بخوره بند پ هم بستگی داره چیکاره باشه تو سپاه استان ما مسئول پذیرش یه سروان هست که اگه سردار هم نامه بنویسه بگه اینو پذیرش کن مدارکتو میگیره بهت میگه باشه ولی پذیرشت نمیکنه. پس بستگی داره اون بند پ چقدر برش داشته باشه/ من الان پذیرش قرارگاه خاتم الانبیا را گرفتم البته جواب قطعیشو هفته بعد بهم میدن که میتونی تو سایت khatam.com قسمت خدمت سربازی اگر شرایطشو داری ثبت نام کنی با اینکه دیر شده اما شاید باهات تماس گرفتن.

8. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه مشورت؛ من اعزامم 1/6 هست. باتوجه به شرایط آب‌وهوایی تابستان و ماه‌رمضان آیا کار درستی هست که دو ماه اعزامم رو جلو بندازم بیوفته اول تیر؟
    این کاملا به خود شما بستگی داره و کسی نمیتونه به شما بگه کدوم راه بهتره چون کاملا شخصی، شما دو راه دارید
    اول اینکه تعجیل بزنید و 1/4 اعزام بشید و دوران اموزشی را تو گرما تحمل کنید ولی بجاش دو ماه جلو بیوفتید( امکانش هم هست که پادگانتون اونقدر بد آب و هوا نباشه یا فرماندگانتون مراعات ماه رمضون را بکنن)
    راه دوم اینکه همون 1/6 برید خدمت که البته در صورتی که تو این مدت اگر شرایطشو دارید برید جایی مثل سپاه پذیرش بگیرید یا امریه بگیرید یا تو این دو ماه حداقل زمان را بیهوده نگذرونید که به بعدا بگید کاش دو ماه زودتر اومده بودم
    انتخاب با خودتونه البته این هم فقط در حد نظر میگم اگر قصدتون از 1/6 رفتن فقط به خاطر گرمای تابستونه بهتون پیشنهاد میکنم همون 1/4 برید چون هوای شهریور هم دست کمی از تیر نداره ( البته با کشور عزیز چهارفصل ما جا تا جا داره) ولی آخرش شهریور هم گرمای خودشو داره دیگه ماه رمضون هم نداره که اگه قرار بود مراعات کنن/ حالا دیگه خود دانید من اردیبهشت که بهترین هوا واسه آموزشی را داره انداختم عقب که تیر برم به امیدی که پذیرش سپاه بشم اما نشدم شاید امریه بهم دادن اما چون میخواستم خدمتم یه جای خوب بیوفته زمان اعزام واسم اصلا مهم نبود.

10. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من توی سپاه استانی یکی از استان ها که از نظر گرما درجه 4 می باشد خدمت می کنم. طبق ابلاغیه جدیدی که اومده ظاهراً برای ما 2 ماه از خدمتمون باید کسر بشه درسته؟ اما این آقایون امروز هم خدمتی های ما ازشون پرسیدن که وضعیت خدمت ما چه طوری که گفتن این دو ماه به ما تعلق نمی گیره چون توی سپاه استان خدمت می کنید ولی برای نواحی لحاظ میشه. دوستان مگه برای ما که توی مرکز استان هستیم دیگه هوا گرم نیست فقط برای اونا هست؟ بعد آیا این آقایون می تونن ما رو دو ماه به زور مجبور به خدمت کنن در صورتی که نه اضاف داشته باشی نه چیزی؟ دوستان کسی ابلاغیه اون رو در دسترس نداره بریم بازرسی جایی شکایت کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا آرش تو خود سایت خاتم الانبیا نوشته در صورتی که سپاه افتاده باشین میتونین تو این سایت ثبت نام کنین ... شما که گفتی پذیرش نشدی چطور ثبت نام کردین؟
    راستی پیام هاتون رو هم چک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم 20 ماه جبهه بوده . شنیدم قانون کسری برگشته. میشه یک بنده خدا کامل راهنماییم کنه. با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •