سلام دوستان من میخوام سرویس الماس ۱۰ گیگی صبانتو بخرم
بعد از اینکه ۲۰ گیگ رایگان تموم شد، سرعت دانلود رو چند محدود میشه؟
بعدش الآن sms زده برای شما این سرویس ثبت شد. تو این وهله چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان من میخوام سرویس الماس ۱۰ گیگی صبانتو بخرم
بعد از اینکه ۲۰ گیگ رایگان تموم شد، سرعت دانلود رو چند محدود میشه؟
بعدش الآن sms زده برای شما این سرویس ثبت شد. تو این وهله چیکار باید بکنم؟
صبانت هنوز شبانه رایگان داره یا مثل پارس آنلاین تخته کرده؟
بعد از اینکه 20گيگ تموم شد که شما چیزی ندارید که محدود بشه یا نشه!چیزی بنام رایگان نداریم فقط شبها نیم بها هست.قضیه اینه که شما مثلا ده گيگ در ماه دارید .این ده گيگ رو اگه در ساعات شب دانلود کنید با همون سرعت روز هست ولی پنج گيگ باهتون حساب میشه یعنی نیم بها.بیش از این مقدار اگه بخوايد دانلود شبانه کنید ظاهرا به سرویس پایه 128محدود می شید.این قاعده شامل ترافیک اضافی خریداری شده هم میشه.
Last edited by arsinn; 04-01-2016 at 01:12.
سه سال مشترک صبانت بودم، امروز زنگ زدم برای اینکه حجم 20 مگ اضطراری بگیرم گفتند نمیشه
به هر حال ما که یک بار نشد ببینیم به مناسبت های مختلف گیگ هدیه بدن با اینکه نزدیک 2-3 میلیون تومن ازشون سرویس گرفتم طی سه سال، ، انگار خاکستر مرده توی پنل صبانت پاشوندن! نه تبریک عیدی نه تبریک کیریسمس ، هیچ هیچ هیچ!
Last edited by ne555; 07-01-2016 at 02:40.
بچه های تهران کسی هست اینجا ؟ راضی هستید ؟والا ما هر isp ژنگ زدیم گفتند محدوده شما پره ، فقط یه صبانت مونده
سرويس ١٢٨ دارم چند روزه كه سرعتش به شدت افت كرده حتى شبانه رو با ماكزيمم ٣٠ كيلوبايت در ثانيه دانلود دارم ، علتى داره؟ محدوديتى گذاشتند؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
چند سال قبل حدود ٦ سال ، براى نوروز حجم هديه مى دادند
دوستان وضعیت خطم چطوره؟
آیا بهتر هم میشه؟؟چطور؟
Sent from my LG-D855
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنن
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)