دوستانی که دیگه نمی تونن شاتل رو تحمل کنن می تونن از خود مخابرات سرویس بگیرند
قیمتهاش عالیه
512 بدون محدودیت رو میده ماهی 20000 تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که دیگه نمی تونن شاتل رو تحمل کنن می تونن از خود مخابرات سرویس بگیرند
قیمتهاش عالیه
512 بدون محدودیت رو میده ماهی 20000 تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین جان من اونقد حالیم هست که این کارا رو انجام بدم؛ یه نیمچه سوادی دارم و انگلیسیم هم بدک نیست. خب ندیده بودم که این به طور پیش فرض فعال هست.
یعنی این شرکت های ارائه دهنده ی adsl باید تا یک ماه آینده قیمت خودشونو پایین بیارن؟
من که فکر نمی کنم این کارو بکنن خصوصا شاتل![]()
آره قیمتهاش خیلی خوبه چون واسطه ها حذف میشن و قیمت میاد پایین.
فقط مشکلش اینه که دریافت کردنش کار حضرت فیله!
اولا اینکه حتما باید صاحب خط تلفن رو ببری و اگر مستاجر باشی به هیچ وجه نمیتونی اقدام کنی مگر اینکه یک خط تلفن به نام خودت بخری.
دوم اینکه سرویس بالاتر از 128 رو فقط به عده ی خاصی (اعضای هیئت علمی و... میدن و نامه ی سربرگ شرکت و ... قبول نیست)
سوم فقط در بعضی مناطق مخابراتی ارائه میشه و همه جا نیست.
چهارم چون دولتیست بعدا اگر مشکلی ایجاد بشه هیچکس نیست که به دادتون برسه و به مرور که مشترکهاش زیاد بشن افت شدید پیدا میکنه.
اگر شما می تونید برای من 512 بدون مدرک بگیرید. حتما اینکار رو می کنم. ولی به خاطر همین که نمیشه اکثرا همین شرکتهای خصوصی می مونند.
حالا خصوصيش خيلي پيگيري ميكنن؟؟؟!
دينگ دينگش يادت رفت![]()
مملکت بی قانون یعنی همین میشه دیگه.
بچه ها چطور می تونیم تو پنل سرویسمونو عوض کنیم؟
شنیدم که با ایمیل هم می شه این کارو کرد؟
توی پنل کاربریت قسمت تغییر سرویس آدرس E-mail خودتان را وارد می کنید و نوع سرویس را انتخاب و ارسال میکنید!
البته برای اکو نداره تو کنترل پنل!
و بعدش هم میگه:
مشترك گرامي
درخواست تغيير سرعت سرويس شما، برای شاتل ارسال شد . كارشناس فروش مرتبط ظرف مدت يك روز كاري با شما تماس خواهد گرفت و مراحل انجام كار را پيگيري خواهد كرد .لطفا توجه داشته باشيد كه كاهش سرعت تنها در ابتداي هر دوره و با پيش فرض تكميل بودن مدارك قبل از موعد مقرر امكان پذير است .
با سپاس .
البته اگه شهرستان باشی فکر می کنم باید حضوری بری خدمتشان!
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)