از برنامه های wifi fixer و bloutoothfixrepair استفاده کنید .
از برنامه های wifi fixer و bloutoothfixrepair استفاده کنید .
منم دیزایر وی دارم همچین مشکلی تا حالا بر نخوردم!
همه گوشی ها مشکل ندارند ؛
مشکل توسط برنامه Google Play Services ایجاد میشه .
سلام دوستان من یک مودمtd-w8951nd tp-link دارم که قبلا با اون به اینترنت وصل می شدم و اینترنتو شیر می کردم بین بقیه ی وسایل (زمانی که adsl داشتم) الان که اومدیم خونه ی جدید اینترنت دارم ولی کابلی هست یعنی با کابل lan مستقیم از پشت بوم کشیدن تو خونه و وصل کردم به کارت شبکه و با اون وصل میشم...الان مشکل من اینه که می خوام مودم رو وصل کنم نمیشه چون وردی dsl مودم کابل RJ11 هست یا همون سوکتش از نوع تلفن هست ولی کابلی که برای من کشیدن RJ45 هست یا همون اترنت ... الان می خواستم بدونم راهی هست برای تبدیل ؟؟؟؟؟![]()
منظور از کابلی یعنی شما رادیو نانو استیشن دارید؟
پشت بوم یک مودم هست که همه از اون گرفتن..اون مودم به صورت وایرلس از شرکت می گیره و با کابل بین ما تقسیم می کنه ..حال مشکل من اینجاست که کابلش lan هست ولی مودم من ورودیش RJ11 هست/![]()
یکی بگه میشه تبدیل کرد یا نه؟
![]()
Last edited by hooman123i; 12-09-2013 at 17:26.
سلام .من یه مودم تی پی لینک 8901 دارم
این کد 192.168.1.1 رو که میزنم یه یوزر و پسورد میخواد که من قبلا عوضش کردم و الان فراموشش کردم ! الان چه جوری می تونم عوضش کنم ؟
یه سوال دیگه از کجا میتونم بفهمم الان رو وایرلسم پسورد هست و دیگران نمی تونند استفاده کنند ؟ چون همونطور که گفتم وارد تنظیمات نمی تونم بشم
باید ریستش کنین از طریق دکمه پشت مودم و دوباره کانفیگ.
بعد اینکه تو ویندوز هنگام کانکت اگه پسورد بخواد یعنی محافظت شدس ارتباط شما در ضمن میتونین اگه گوشی یا وسیله دیگه ای دارین با اون متصل بشین اگه پسورد خواست یعنی حفاظت شدس.
ولی تا اونجا که یادمه قبلا براش پسورد گذاشتم ..الان هم گوشی یا چیز دیگه ای ندارم که تست کنم ..راه دیگه ای نداره ؟
قبلا که پسورد گذاشتم برای کانکت شدن لپ تاپ خودم پسورد نمیخواست ولی یادمه یه بار با گوشی رفتم پسورد خواست..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)