سلام دوست خوبم خیلی خوش آمدید به جمع ما.
مسلمه چون اسپیکرتون خیلی جالب نیست. قدرت کافی نداره و با پخش روی ولومهای بالا دیستورت میکنه.پخشتون هم احتمالا کیفیت جالبی نداره.برای بهتر شدن صدا باید قطعات بهتری تهیه نمائید که مستلزم هزینه مجدد هست.
سلام دوست خوبم خیلی خوش آمدید به جمع ما.
مسلمه چون اسپیکرتون خیلی جالب نیست. قدرت کافی نداره و با پخش روی ولومهای بالا دیستورت میکنه.پخشتون هم احتمالا کیفیت جالبی نداره.برای بهتر شدن صدا باید قطعات بهتری تهیه نمائید که مستلزم هزینه مجدد هست.
به نظر شما 300 تومن هزینه روی سمند چی سیستمی میشه انداختش
من 85 تومنم الکی فکر کنم رفتش کاش نمی خریدمش
Last edited by diatom1369; 21-07-2014 at 13:02.
300 تومن برای پخش و اسپیکر؟
به خاطر اینکه فعلا خیلی هزینه نفرمائید من پیشنهاد میکنم اول اسپیکرتون رو تعویض کنید.باید حتما 16 سانتی باشه یا میتونید تاقچه رو تعویض و 9*6 نصب کنید؟
میتونم باند بیضی هم بندازم باید ببرم فقط پشت رو؟
اگه بخام باند گرد بندازم چی خوب هستش
Last edited by diatom1369; 21-07-2014 at 13:52.
درود و ممنون از پاسخت حسین جان.
ولی من باند هارو دارم و میخام پخش و امپیلی واسشون بگیرم.پخش پایونر رو ترجیه میدم.
لطفا ی پخش و ی امپ معرفی کنید که بتونه روی باند های 6991 پایونر و 6960 کنوود خوب جواب بده تا از تمام توان باندها بتونم استفاده کنم.
اطلاعاتی هم در باره باندها میخاستم ک چطور باندهایی هستن از نظر کیفیت و قدرت؟
ممنون
این باند JBL GTO 938 مدل HIGH COPY هم اومده که تشخیصش سخت شده من کلی تحقیق کردم فهمیدم یکی از بهترین راه ها تشخیص TWEETER هاش هست که باید یکیش 12MM )SUPER TWEETER) بعدیشم 25MM باشه مرکزشم مشکی هست دورش فلزی یکی دیگه(در مدل های کپی یک سایز هستن فقط دورش بزرگ تر هست) از راه هاش که در فروم های خارجی گفتم نوشته ی روی جعبش هست که بالاش حتما باید BY HARMAN باشه نه چیز دیگه به علاوه این باند قیمتش 70 دلار هست که باید حدود 210 باشه اصلش منم همین قیمت خریدم
میخاستم بدونم ظبط من میشه امپلی فایر وصل کردش دی وی دی خور پشتش هم جای سکوت صدا تصویر داره به مانیتو هم میشه وصلش کردش جی وی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این صدای jbl سنگی کی شنیده؟ قیمتش 200 دلاره اما توی ایران 400 می دنش چطوریه؟ سری جدیدش مرکزش مشکی رنگ شده با 600w peak این بهتره یا kapaa 693.11 ؟ هر چند قیمت این باند 140 دلاره اما گرون تر از سنگی هست
حمیدجان من باشماتماس گرفتم اماجواب ندادین خواستم بگم 1دونه ولوسترهم هست که اگرمیشه روی اون سیستم توپ ببندیم رواون ببندبرام اگرم نه که مجبورم 1ماشین دیگه بگیرم که بشه سیستمی که میخواموروش بست
درود
دوتا سوال:
1-
jbl 696 l
و ساب پاییونیر 1300 وات رو آمپیلی 8604 پایونیر درایو کامل میکنه؟
اگر امکان داره تو آمپیلی های کنود و پایونیر و سونی و... برندهای معتبر دراین حد معرفی کنید ؟
2-
آمپیلی سونی n502 500w دوکاناله برای کدوم باند ها مناسبه ؟ آیا 718 یا 6975v2 یا jbl 696 رو درایو میکنه؟
سپاس
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)