خودمم تعجب کردم کلا مرکزمون اینترنتش یک هفته قطع بود بعد دیدم اینطوری شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خودمم تعجب کردم کلا مرکزمون اینترنتش یک هفته قطع بود بعد دیدم اینطوری شده.
این مشکل واسه منم پیش میاد
بعضی مواقع بین این دو اختلاف زیادی میوفته
اکثرا مقدار دان استریم رو 33 و آپ استریم رو 29 هست
ولی بعضی مواقع دان استریم همون 33 هست و آپ استریم میشه 11
البته مقدار سرعت شما از 250 بالاتر نمیره
چون دیتا ریت شما رو 2048 بسته شده
اگه مقدار snr شما بالا هم باشه بازم اختلاف زیادی رو حس نمیکنید
snr زمانی تاثیر داره که مقدارش خیلی خیلی کم باشه
سرعت دانلود چنده ؟؟
SNR پایین روی ping و timeount تاثیر داره؟
512 محدود تا 180 تا میره
snr اگه از یه مقداری کمتر باشه مشکل قطعی پیش میاد و کم شدن سرعت
حالا اینکه رو ping تاثیر داره رو نمیدونم (( تاحالا بهش فکر نکرده بودم))
من که قطعی ندارم، ولی خب جدیدا شبها خیلی سرعتم میاد پایین، نمی دونم سراسریه یا بخاطر snrم هست؟
طبق روال قدیم تاپیک وضعیت سرویس خودمونو بعد چند ماه میزاریم
واقعا بعد از خلاصی از دست اون شاتل با محدودیت های معروفشحدود 1 ساله که بدون هیچ اعصاب خردی و دردسر و ... از وضعیت اینترنتم واقعا راضیم
(البته با توجه به وضعیت کلی نت تو این مملکت
)
+
رشت - اندیشه سبز خزر - مرکز 4 - سرویس 128 محدود
سایت speedtest ظاهرا مشکل داره با ip های ایراناین پینگ تست هم زیاد اطمینانی نیست ... پس چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم ... :
وضعیت پینگ تو سرور های داخلی (بازی های انلاین) زیر 50 هست و حتی 2 تا دانلود هم میزاری حین بازی اخرش تا 80 میرهخارجی هم حدودای 140 تا 170 بود (البته 2 ماهه خبر از سرورهای خارجی دیگه ندارم
)
سرعت دانلود و اپلود مناسب ... پینگ قابل قبول ... حجم اضافه با قیمت مناسب ...(یه لحظه احساس پیام بازرگانی دست داد بهم الان) افت نکردن سرعت تو ساعات رایگان (البته از سرور های درست و حسابی فقط) و از اخرین قطعیم هم 3 ماهی میگذره !! خداروشکر
شبی تا 2 گیگ هم اگه بزارم رو دانلود میشه دانلود داشتیعنی ماهی حدود 60 گیگ که لااقل برا منی که خیلی دانلود داشته باشم هر شب ... 1 فیلمو چند قسمت سریال و نرم افزار و یه سری موزیک و اینا دانلود میکنن کافیه ...
+
امیدوارم باقی دوستان همشهری هم اماری مثه روال یکی دو سال پیش از سرویس خودشون ماهی یه بار لااقل قرار بدن تا راهنمای خوبی باشه این تاپیک برای دوستانی که میخوان سرویسی راه اندازی کنن یا تعویض کنن ISP فعلی خودشونو
Last edited by SA.JJ.AD; 04-05-2013 at 21:53.
اگه این مخابرات عین آدمی زاد کار کنه ، ما هم از این پستا می ذاریم .4 روز خوبه ، 5 روز خراب.![]()
رفقای مخابراتی قند شکنتون کار میکنه؟ واس من از بعد از ظهر تاحالا قطع شده(------- kerio)
اونی که گفتی نه ولی
free*gate کار میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)