تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1560 از 1635 اولاول ... 560106014601510155015561557155815591560156115621563156415701610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,591 به 15,600 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله s110 کیفیت عکس بهتری داره sx510 مثل اکثر دوربینهای شبه اس ال آر دیگه یه قلب کامپکت پشت اون ظاهر حجیم دارن که برخلاف تصور کیفیتی بهتر از دوربینهای کامپکت معمولی نمی تونن ارایه کنن
    چیپ تصویر s110 در حدود 7.4 در 5.58 هست برد فلاش 7 متر بازترین دیافراگم 2 که علاوه بر اینکه امکان بلور کردن پشت صحنه رو می ده امکان عکاسی بدون فلش داخل اتاق رو هم می ده این پارامترها در دوربین sx510 به این ترتیبه 6.14 در 4.55 برد فلاش5 متر بازترین دیافراگم 3.4 . دوربین s110 با اینکه 6 ماهی قبل از sx510 اومده ولی پردازنده ی عکس digic 5 داره در حالی که sx510 ورژن 4 رو داره تنها برتری sx510 زوم بالاست و ظاهر نسبتا حرفه ای تر . کلا سری s کانن از چیپ تصویر و پر دازنده سری g بهره می برن که یه کامپکت حرفه ای محسوب می شه و کیفیت عکسهایی کاملا مشابه در یک بادی جم وجور. در ضمن ساخت لنزی با کیفیت و اون رنج وسیع 24-720 کاری سخت و پر هزینه است که شرکت ها رو مجبور می کنه لنزهایی ارزان تر رو تولید کنن که موجب افت کیفیت عکس خواهد شد پس اگر زوم بالا الویتی نداره سراغ این سری دوربینها نرید. اگر احیانا باتری s110 هم احساس کردید زود تموم میشه می تونید یه باتری یدکی براش بگیرید.

برای مقایسه امکانات دو دوربین و عکسها به سایتهای زیر می تونبد مراجعه کنید

2. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در قیمت حدود 600 تومن sony wx150 کیفیت عکس بهتری داره یا canon 260 hs؟ مخصوصا توی نور اتاق؟ و دیگه اینکه در همین حدود قیمت دوربین دیگه ای هست که کیفیت بهتری داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دو دوربین مشخصات مشابهی دارن این که کدوم بهتره بستگی به الویتهای شما داره کانن 12 مگاپیکسله و سونی 18 ماپیکسل روی همون سایز سنسور و این یعنی داینامیک رنج پایین تر عکسهای سونی نویز بیشتر و مصنوعی و غیر طبیعی شدن عکسها و کلا کیفیت عکس پایین تر در دوربین سونی ولی سونی فول اچ دی و 60 فریم در ثانیه فیلم می گیره و کانن 24 فریم در ثانیه به نظر می رسه سونی کیفیت فیلم برداری بهتری داشته باشه. اگر من بخوام خرید کنم با کمی افزایش بودجه سراغ s110 کانن می رم . ویژگیهایی که این دوربین داره تو کمتر دوربینی زیر 1 میلیون دیده می شه.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

s110 خیلی عالیه هم فرمت raw داره و هم فلشش 7 متر برد داره و... ولی متاسفانه زوم اپتیکالش دیگه خیلی پایینه. ولی درباره این دو دوربین من تو نمونه عکسایی که دیدم کیفیت عکس سونی wx150 نسبت به کنون 260 به نظرم بهتر بوده، شما خودتون کیفیت عکسا رو دیدی یا بر اساس مشخصات منتشر شده این رو میگید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم چرازوم اپتیکال دغدغه شده .من با زوم 10 برابر دوربینم تو سه سالی که داشتم شاید 20 عکسم نگرفتم . اونم از ماه بوده. داخل اتاق که این زومهای 10 برابر و بالاتر بی معنیه اول محدودیت فضا دوم عموما وقتی از زوم لنزها استفاده می کنید دیافراگم بسته تر می شه و سویچ می کنه روی به فرض 4 یا 5 و به علت نور کم داخل اتاق عکس تاریک می شه و سرعت شاتر هم کم می شه احتمال بلور شدن عکس بالا میره . راه حل استفاده از سه پایه است که اونم اگر سوژه تکون بخوره مثلا موقع عکاسی از بچه ها بی فایدست .سری x10 و x20 تقریبا استثنا هستن و می رن رو 2.8 که اونها هم زوم چندان بالایی ندارن پس در شرایط نوری خاص که این مقدار زوم قابل استفادست. به هر حال باید ببینید واقعا چقدر به دردتون خواهد خورد. البته بودنش خوبه ولی به نظرمن اصلا ضروری نیست.

در مورد مقایسه عکسها باید بگم عکس دوربینها رو توی شرایط مشابه باید مقایسه کرد از لحاظ شرایط نوری می شه به outdoor و indoor و flash performance و high iso performance اشاره کرد دقت کنید اغلب سایتها عکاسی عملکرد دوربینها رو تو این شرایط بررسی می کنن و بعد جمع بندی می کنن شاید به خاطر رزلوشن بالاتر outdoor performance سونی بهتره تازه این هم اگر و اما داره ولی تصور نمی کنم که در بقیه شرایط عملکرد بهتری داشته باشه. در ضمن بعضی دوربینها در شرایط اتو عملکرد خوبی دارن و بعضی دیگه برای داشتن بهترین کیفیت عکس نیاز به کمی تغییر تنظیمات دارن .من شخصا سایتی رو ندیدم که دقیقا توی شرایط یکسان عکس دو دوربین رو مقایسه کرده باشه رفرنسم بیشتر imaging-resource که نمونه عکسهای سونی wx150 رو نداشت بخشی از wx 300 رو داره خو دتون در کنار هم مقایسه کنید .

تو لینکهای زیر عکسهای هر دو هست می تونید یه مقایسه کنید من تو عکسهای کانن جزییات بیشتری رو می بینم هر چند شرایط عینا یکسان نیست

Last edited by naamre; 22-02-2014 at 11:15.

7. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

در تاکید نوشته دوست گرامی Naamre عرض کنم که در موارد عمومی و طی چندین و چند سال حضور و پیگیری خودم در این زمینه، استفاده عمومی و عرف دوربین های خونگی بصورت کاملا واید هستش و معمولا توی محل های indoor استفاده میشه ... بالا بردن فوکال در ایندور هم که همونطور که به طور صحیح فرمودن دیافراگم رو هرچه بیشتر میبنده و سرعت عکاسی پایین میاد .
    پس در صورتی که استفاده عادی دارید و به فکر موارد خاصی مثل پرنده و اینها نیستید ، بهتره که به دوربین های با واید بیشتر مثلا 24 بجای 28 (معادل) فکر کنید. مطمئنا پشیمون نمی شید.

شاد باشید.

9. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان درسته که میگن هر چی پیکسل بالاتر باشه اگه حسگر بزرگتر نشه فقط نویز تصویر بیشتر میشه.
    من خودم اول قبول نداشتم ولی به مرور با تعویض دوربنهای زیادی که انجام دادم دارم به این باور میرسم که بهترین پیکسل واسه دوربینهای کامپکت 12پیکسل واقعا عالی .14و16و18پیکسلی که حسگرهای هم اندازه داشتن
    نویزشون بیشتر بود.
    یه نظر ixus240 بهتر یا510ازنظر شما.چون ظاهرا 510ژاپن اصل توبازار ولی 240چین.ولی لنز 240خیلی وایدنسبت به 510
    Last edited by najee; 23-02-2014 at 18:22.

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من wx60 را گرفتم اما کیفیت صفحه نمایشش پاییینه عکسو واقعی نشون نمیده تو تلوزیون یا مانیتور که نگاه کنی فرق میکنه .... !!!

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان کسی با wx60 سونی کار کرده صفحه نمایشش بی کیفیته و رنگها را درست نشون نمیده و با زاویه نگاه کنی تار میشه عکس را واقعی نشون نمیده حتما باید تو مانیتور ببینی ...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    به ترتیب این مدل ها را بگیر :
    sx240
    sx260
    sx270]
    sx280
    البته دقت کن برای مدلهای 270 و 280 بگرد دوربینی بخر که شماره سریال 12 رقمی داشته باشه و رقم ششم شماره سریال 0 ، 1 ، 2 نباشه . به این خاطر که تولیدی سری اول هستند این شماره سریال ها .
    موفق باشید
    یعنی sx240 از sx280 بهتره؟ بعدم اینکه s110 چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •