اگه درست حدس زده باشم باید bin که نوعی فرمت فشرده سازی هست باشه برا این گونه فایلها میتونی از نرم افزارهایی نظیر Virtual CloneDrive و یا بعضی از نسخه های جدید daemon tools استفاده کنی....
اگه درست حدس زده باشم باید bin که نوعی فرمت فشرده سازی هست باشه برا این گونه فایلها میتونی از نرم افزارهایی نظیر Virtual CloneDrive و یا بعضی از نسخه های جدید daemon tools استفاده کنی....
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم اما این ارورر رو میده
مشکل از چیه؟
انتی ویروس هم ندارم
Driver San Francisco
Last edited by omidsys; 17-12-2011 at 20:52.
بازیking of the road1 رو دانلود کردم و نصبش کردم وقتی میخوام اجرا کنم میره تو و ارور میده که your computer does not have Graphic accelerator
مشکل کجاس ؟
آخرین ورژن گرافیک و directx نصب هست
ویندوز 7 سرویس پک1
گرافیک 1گیگ 4670
رم 3
فایل اصلی بازی هم compatibility هم رو ویندوز7 گذاشتم
مشکل شما از DirectX هست . اپدیت کن درست میشه .![]()
درایور گرافیکت رو به صورت دستی از device manager آپدیتش کن
سلام به همگی من بازی cunter strike 1.8 رو دانلود کردم وقتی میرم تو بازی خودم تنهام و هیچ پلیس و تروریستی نیست چیکار باید بکنم
من قبلا همین بازی رو به صورت سی دی داشتم و وقتی میرفتم تو بازی به صورت پیشفرض 4به 4 بود ولی این بازی که دانلود کردم فقط خودمم
دوست عزیز شما که خودت قبلا داشتی می دونی که قسمت BOT کجا است اگر اون قسمتو نداشت بدون که نمی تونی با PC بازی کنی و این نسخه ی LAN برای گیم نت و چند نفره بازی کردن است
مشکل توی بازی serious sam 3 دارم که توی مرحله 5 توی یه قسمت یه دفعه آسمون رو نگاه می کنه و دوره خودش می چرخه
مشکل چیه؟
من بازی Angry Birds rio 1.4.0 رو نصب کردم و فایل پچ میزنم filed میده و خود بازی اجرا میکنم این خطا میده: ویندوز 7 64 بیتی هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
آقا من بدجوری کلافه شدم هرچی به مدیرا ایمیل میزنم هیچکس جواب نمیده من این بازی رو از لینک زیر گرفتم و هرچی پسوردش رو میزنم کار نمیکنه و آخر اکسترکت ارور پسورد میده ببینین میتونین کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by نيما7; 24-12-2011 at 16:46.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)