تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 305 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام

چند تا سوال در مورد N73 دارم:

1- آیا کیفیت گوشی های N73 که الآن در بازار هستند نسبت به گوشی های چند ماه قبل بدتر شده؟ (در پستهای قبلی بعضی دوستان این موضوع رو عنوان کردند. اما من فکر می کنم این یک موضوع روانیه که بدلیل افت قیمت این گوشی اتفاق افتاده)

2- آیا این گوشی مشکل هنگ کردن داره؟ مشکلش حاده؟ با آپگرید کردن برطرف نمیشه؟

3- قیمت بازارش چنده؟

4- اگر از طریق نرم افزاری میشه این گوشی رو به موزیک ادیشن تبدیل کرد، پس چرا قیمت موزیک ادیشن 20-30 تومن گرون تره؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

1- منظورت از کیفیت چیه ...؟ کیفیت قطعات یا .....؟
    2- همه گوشی های سیمبین تقریبا مشکل هنگ دارن.... ولی با یه اپدیت ساده حل میشه ...
    3- 370 تومن
    4- بله میشه اپدیت کرد .... دوست من این کاهش تفاوت قیمت برای مشکلات اخیر هست ... اگه یادت باشه قبلا اختلاف این 2 گوشی بالای 150 تومن بود ../..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

1- منظورت از کیفیت چیه ...؟ کیفیت قطعات یا .....؟
    2- همه گوشی های سیمبین تقریبا مشکل هنگ دارن.... ولی با یه اپدیت ساده حل میشه ...
    3- 370 تومن
    4- بله میشه اپدیت کرد .... دوست من این کاهش تفاوت قیمت برای مشکلات اخیر هست ... اگه یادت باشه قبلا اختلاف این 2 گوشی بالای 150 تومن بود ../..
    با تشکر از پاسخ ها

1- کیفیت هر محصول به دو بخش اصلی تقسیم میشه: الف: کیفیت در طراحی(مثلا ممکنه دوربین یک گوشی دارای کیفیت لازم نباشه و عکسهاش بی کیفیت باشند) ب: کیفیت در تولید (مثلا ممکنه میکروفون یک گوشی بعد از یک ماه خراب بشه)
    کیفیت طراحی N73 که نسبت به گذشته فرقی نکرده. چون همشون N73 هستند. سوالم اینه که آیا کیفیت تولید محصولات فعلی نسبت به محصولات چند ماه قبل فرقی کرده؟

4- لطفا در مورد این بخش بیشتر توضیح بدید. اگر از طریق نرم افزاری میشه N73 رو به موزیک ادیشن تبدیل کرد، پس چرا هنوز بعضی ها 20-30 تومن بیشتر پول می دن و موزیک ادیشن رو می خرن؟ اصلا تفاوت N73 معمولی با موزیک ادیشن چیه؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان قيمت n73 چنده‌؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من این برنامه رو قبلا تست کرده بودم. باید به برنامه هم رو خود گوشی نصب کنی. ولی در کل بازم واسه من نشد. میگه پورت مورد نظر توسط سیستم قفل شده. منظورش همون پورت بلوتوثه... اگه ممکنه توضیح بده پورت شماره چند رو انتخاب کردی. پورت ماله من COM7 ببین ماله تو هم همینه ؟

در قسمت Bluetooth Configuration مربوط به بلوتوث کامپیوترت ابتدا در پنجره فوق به قسمت Local Services برو و Bluetooth serial port را Delete کن (که برای شما com7 است) سپس Add serial Service بزن اگه در پنجره باز شده در قسمت Com Port عددی غیر از 7 بود انتخاب کن در غیر این صورت از پنجره خارج شو و در قسمت Clinet Application مربوط به قسمت Bluetooth Configuration برو و در قسمتAdd Com Port یک پورت انتخاب کن و Apply را بزن و پورت ایجاد شده را پاک کن وApply کن دوباره به قسمت Add serial Service برو و Com Port را عددی غیر از 7 انتخاب کن و OK را بزن .
    در برنامه هنگام انتخاب پورت باید عبارت بلوتوث داخل پرانتز باشه (Com ? (Bluetooth
    در ضمن ورژن جدید این برنامه قابلیت استفاده از USB و Bluetooth را با هم داره و از فیلم ها عکسبرداری هم می کنه .
    Last edited by Arian11; 29-07-2007 at 19:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان من مشکلم گالری n73 هست که وقتی باز میکنی همه عکسها وفیلمهات به صورت درهم برهم معلوم می شه ایا راهی وجود داره که به نوعی بشه اونها رو فولدر فولدر کرد یا احتمالن پنهانشون کرد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

کیفیت طراحی N73 که نسبت به گذشته فرقی نکرده. چون همشون N73 هستند. سوالم اینه که آیا کیفیت تولید محصولات فعلی نسبت به محصولات چند ماه قبل فرقی کرده؟

4- لطفا در مورد این بخش بیشتر توضیح بدید. اگر از طریق نرم افزاری میشه N73 رو به موزیک ادیشن تبدیل کرد، پس چرا هنوز بعضی ها 20-30 تومن بیشتر پول می دن و موزیک ادیشن رو می خرن؟ اصلا تفاوت N73 معمولی با موزیک ادیشن چیه؟

با تشکر
    سلام ....
    اتفاقا کیفیت هم تغییر کرده .... گوشی های جدید اصلا کیفیت لازم ندارن ... بین اعداد در کیبوردشون فاصله غیر متعارفی هست .... یکی از دوستام یه N73 معمولی خریده و عادت داره که گوشیشو داخل جیبش میزاره گوشیش به مرور زمان مثلا در عرض 2 ماه رنگ بالای قابش رفته ... و یه چهره زشتی رو به گوشیش داده ....پس کیفیت اونا هم تغییر کرده .... درسته همشون N73 هستن ولی کیفیتشون اصلا یکی نیست ....

درسته که از نظر نرم افزاری تبدیل به موزیک میشه ولی از نظر ظاهری خیلی با موزیک فرق داره .....مثلا :
    1- رنگ گوشی N73 موزیک مشکی یکدست هست هم قابش و هم کیبوردش .... دقیقا مثل عکسی که در صفحه اول تاپیک N73 MusicEdition گذاشتم ... خیلی از دوستان چون گوشیشون رو به موزیک تبدیل کردن میخواستن رنگ قابشون رو هم عوض کنن تا کسی متوجه فرقشون نشه ... در صورتی که اگر هم قاب موزیک بگیرن فقط کیبورد و محافظ دوربینش مشکی هست و اون حاشیه یا دور گوشی به همون رنگ سابق باقی میمونه ... برای همین به رتحتی قابل تشخیصه ....
    2-در N73 معمولی بالای کلید C کلیدی قرار داره به اسم مولتی مدیا ... وقتی این کلید رو بزنی 5 جهت مختلف رو بهت نشون میده این جهات Shortcut هایی هستن برای دسترسی راحتر به برنامه ها .... در صورتی که این کلید در N73 موزیک کلید موزیک پلیر گوشی هست ..
    3- N73 موزیک یه رم 2 گیگ فابریک خود نوکیا داخل جعبش داره .... در صورتی که N73 معمولی رم 128 داره ...

پس نتیجه میگیریم شاید ارتقا به موزیک کار راحت و ساده ای باشه اما هیچ وقت جای گوشی N73 موزیک رو نمیتونه بگیره ....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

370 تومن دوست من .....

بهتره هر روز یه نگاهی به این سایت بندازی ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام دوستان من مشکلم گالری n73 هست که وقتی باز میکنی همه عکسها وفیلمهات به صورت درهم برهم معلوم می شه ایا راهی وجود داره که به نوعی بشه اونها رو فولدر فولدر کرد یا احتمالن پنهانشون کرد ؟
    این یکی از ایرادهای این گوشی هست .... و متاسفانه و تا اونجایی که من میدونم راهی نداره ....
    ولی چند تا برنامه هستن که میتونی روی قسمتهای مختلف گوشیت از جمله گالری پسورد بزاری .... و تا وقتی هم که رمز درست رو وارد نکنی باز نمیشه ..... اگه خواستی بگو من لینک دانلودش رو بهت بدم ... چون من هم از همین روش استفاده میکنم .....

داره خودمونی میشه madscoother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یکی محبت کنه طریقه اتصال به اینترنت توسط گوشی n73 توضیح بده روش استفاده gps هم همینطور ممنون میشم
    Last edited by madscoother; 29-07-2007 at 21:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •