سلام.اگه میشه راهنمایی کنید!! بعد از اینکه برنامه hamachi رو ریختم برای اینکه بتونم بازی کنم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟ acountam ساختم توی بازی باید چیکار کنم ؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام.اگه میشه راهنمایی کنید!! بعد از اینکه برنامه hamachi رو ریختم برای اینکه بتونم بازی کنم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟ acountam ساختم توی بازی باید چیکار کنم ؟
بر نا مه ها ما چی رو اجرا کنید بعد اکا نتی رو که بر ای دو ستا نتان هست رو ببینید اگر آنلا ین بو دند در همون بر نا مه ها ما چی می ت نید با ها شو ن چت کنید اگر اسم هر دو باز یکنان در ها ما چی بود بر ید داخل بازی البته دو باز یکن هم باید آنلا ین باشند فایر و ال ها رو خا مو ش کنید و همچنین آنتی ویر و س رو بعد بر ید در قسمت نت ور ک ببینید در قسمت منو نتو ر ک نام حاظر ین باید باشد اگر نبود بر ید قسمت آپشن (در منو ی اصلی )
و در آپشن تنظیمات قسمت نتور ک را تنظیم کنید بعد حتما نا م دو ستان در منو ظاهر می شود بعد یکی از شما بریدنقشه و بقیه چیز ها رو انتخاب کنید در طرف مقابل نا م کسی که در حال انتخاب نقشه و ... است رو می بینید روش کلیک کنید و وارد بازی بشید ... والسلا م
مهم: قابل توجه ufo_allien عزیز
میان بر ها....
کسایی که wow باز هستند میدونن مثلا تویه dota برایه زدن لول های هیرو از میان بر آن که بر رویه کی برد هست استفاده میشه
حالا جنرال هم این طوریه هر ساختمون هر یونیت و هر upgrade میان بر مخصوصشو داره حتی capture و...
این رو نوشتم چون تویه ماده contra003 رعایت نشده بوئ و در reborn4 برایه marin اشتباح شده بود.
تا او نجائی که من می دو نم نه همه او ن دکمه ها ئی رو. که من بلد بو دم امتحان کردم درست بودند حالا بعدا هم اگه مشکلی پیش بیاد از طر یق اینتر نت پشتیبانی می کنم ...
من که تا او نجائی که ممکنه دارم لکه کیری می کنم و اشکالا ت رو بر طر ف می کنم همیشه او ن چیز هائی که آدم روش حساب نمی کنه بیشتر ین وقت و انر ژی رو می گیره ....
من سعی کردم دفا عی کلیه ژنر ال ها رو قو ی کنم یعنی اونجوری نیست که شما با چند تا تا نک و یک بمب اتم بتو نی طرف مقابل رو راحت ببری حتما مثل جنگ های امر وزی با نقشه و پشتیبانی حمله کنی و با پشتیبا نی نیر وی هوائی یا تو پ خانه حمله کنی وگر نه بهتر ین ژنر الها کارشون= شکست سخت خواهد بود .....
این سیستم این انجمن واقعا اشکال داره این پست دوبار شد مجبور شدم پا ک کنم بعضی موقع ها موقع سیو مطلب گیر می کنه
Last edited by ufo-alien; 25-09-2009 at 03:14.
ما همچنان در انتظار مد ایران هستیم
این مد ایران چی شد؟
مردیم اینقدر انتظار کشیدیم!!!!!!!
سلا م
وبا تشکر از این همه لطفتون
دیگه داره تموم میشه کار هاش تمام شده در حال غلطگیری و اصلاح های پایانی هستم ....
تار یخ نمی تو نم بگم شاید بد قولی بشه ببخشید ولی به زودی![]()
ای کاش میرسیدم بازیش کنیم اما دانشگاها دارن یواش یواش استارتشونو میزنن و ما هم باید دوباره راهی بشیم
انشاالله تابستون اینده
ای کاش میرسیدم بازیش کنیم اما دانشگاها دارن یواش یواش استارتشونو میزنن و ما هم باید دوباره راهی بشیم
انشاالله تابستون اینده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)