با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
سلام دوست من.
شما باید Farsidic را هم روی گوشیت نصب کنی.
اونوقت صفحه فارسی اس ام اس هم باز می شه و کار می کنه .
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.27 مگا بایت
ممكنه گوشيت ويروس داشته باشه...يا با يك برنامه اي كه نصب كردي اينطور شده باشه...يه ويروس ياب خوب روي گوشيت نصب كن و بعدش آپديت هم كن...البته قبلش توصيه ميكنم چند تا كار انجام بدي...1. مموري گوشي رو از طريق كامپيوتر مطمئن(بدون ويروس) كه ويروس ياب به روزي هم داره full format كن2. تمام برنامه هايي كه نصب كردي remove كن...3. اين كد هم وارد كن و اگر رمزي ازت خواست (در صورت تغيير ندادن رمز گوشي) 12345 رو بزنستاره مربع 7370 مربع (درايو c گوشي رو فرمت ميكنه)اگر اين كارها رو كردي درست نشد بايد آپديت بشه
خود برنامه farsi dic هم اجرا نمیشه...!!!
دوست من میشه بگی چه اروری بهت میده ....؟
فک نکنم ویروس داشته باشه آخه تو چند سایت خارجی هم دیدم که افراد زیادی این مشکل برا N70 شون پیش اومده بود. بنظرت نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟
به نظر مياد كه مشكل نرم افزاري باشه...
شما اين مراحل رو طي كردين ؟
اگه با طي كردن اين كارها جواب نگرفتين گوشي بايد آپگريد بشه...
هیچ اروری نمیده فقط صفحه یه لحظه سفید میشه.
خدمت ددوستان عرض کنم که دیروز من نرم افزار گوشی رو که حدود 40 مگابایت بود توسط برنامه خود نوکیا از سایت ابگرید کردم و آخرین ورژن نوکیا N70 رو نصب کردم بازم نشد.
دیگه اصلا نمی دونم. فکر کنم خود سازنده هم ندونه....!!!![]()
سلام
بعضي وقتها كه با كابل USB موبايل را به كامپيوتر وصل ميكنم ، اصلا وصل نميشه و كامپيوتر هم پيغام نميده كه الان موبايل شما وصل هست و PC Suite هم نميشناسه .
ايراد از كابل هست؟
برا من اول باید کابل را به موبایل وصل کنم بعد به کامپیوتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)