تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 376 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید برای من یک سوال پیش امده میخاستم بدونم اون افرادی که با uTorrent و یا برنامهای از این قبیل

کار میکنند و به صورت 24 ساعته دانلود دارنند از کدام isp اشتراک adsl گرفتتد با چه حجم دانلودی

و اگه الان بخام adsl 512 بخرم در ماه به من 2 گیگ برای دانلود میده چه جوری شما راحت در روز دو یا سه تا

فیلم دانلود میکنید اگه من بخام دانلود داشته باشم با این 2 گیگ چیزی نمیتونم دانلود کنم

میشه یکی یک توضیح به ما بده ممنون میشم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه من چند وقته با Azerus مشکل دارم سرعت دانلود فایل های تورنت خیلی کمه نهایتا 8 kb از نظر seed مشکلی نداره اشکال هم از خط نیست چون با DAP سرعتم تا 15 هم میره . در ضمن سرعت Down و up رو unlimit گذاشتم(سرعت خطم 128 است)
    یه مشکل اساسی تر اینکه مثلا اگر فایلی 40 Mb باشه تا 65 mb دانلود می کنه بعد تموم می شه ممنون می شم اگه کسی راهنمائی کنه
    سریسی که گرفتی 128/128 است یا نه ؟ اگر بود یا نبود برو این سایت ببین سرعت ارسال و در یافت را چند می زند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت ارسال را ببین چند است بر اساس ان سرعت ارسال را محدود کن .
    در مورد حجم بیشتر گرفتن فایل. چون بعضی مواقع تکه های فایل ها در حین انتقال از بین می رود چند دوباره دریافت می کنی که باعث افزایش حجم دریافت نسبت به حجم فایل می شود.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

سلام
    ببخشید برای من یک سوال پیش امده میخاستم بدونم اون افرادی که با uTorrent و یا برنامهای از این قبیل

کار میکنند و به صورت 24 ساعته دانلود دارنند از کدام isp اشتراک adsl گرفتتد با چه حجم دانلودی

و اگه الان بخام adsl 512 بخرم در ماه به من 2 گیگ برای دانلود میده چه جوری شما راحت در روز دو یا سه تا

فیلم دانلود میکنید اگه من بخام دانلود داشته باشم با این 2 گیگ چیزی نمیتونم دانلود کنم

میشه یکی یک توضیح به ما بده ممنون میشم
    اکثر کسانی که اینجا هستند موقعی که فایل مورد نظرشون را در اینترنت یا بازار پیدا نمی کنند به تورنت مراجعه می کنند.
    اکثرا هم سرویسی را گرفتن با محدودیت حجمی بالا یا از اشتراک شبانه استفاده می کنند یا سرویس بدون محدودیت حجمی است. چون در تورنت هم حجم ارسال زیلد است و هم حجم دریافت و در مواقع و برای محئوئیت حجمی ها بجز حجم فایل دریافتی حجم فایل ارسلی هم از حجم داده شده کم میشه . به همین خاطر معمولا ماهاول جستجو می کنیم ببینیم فایل تو اینترنت و بازار هست یا نه اگر نبود به عنوان اخرین راه حل استفاده می کنیم.
    Last edited by zed2; 22-01-2008 at 12:07.

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون می شم یکی راهنماییم کنه البته یکی از دوستان یه کمکایی کردن ولی من هنوز کامل متوجه نشدم.
    من در حال حاضر برنامه های FlashGet, LimeWire, uTorrent, eMule رو رو سیستمم نصب دارم می خوام بدونم کدوم برنامه برای دانلود کردن و گرفتن فایلهای تورنت از همه بهتره، چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ اینکه گفته شد هنگام دانلود حتما باید آپلود هم انجام بشه آیا برای برنامه هایی مثل FlashGet و LimeWire هم همینجوریه!؟ آیا تو این برنامه هم Share Ratio اهمیت داره!؟ در کل از همه نظرها کدام برنامه بهتر هست برای گرفتن فایلهای تورنت.
    ممنون می شم اگه کمکم کنید.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون می شم یکی راهنماییم کنه البته یکی از دوستان یه کمکایی کردن ولی من هنوز کامل متوجه نشدم.
    من در حال حاضر برنامه های FlashGet, LimeWire, uTorrent, eMule رو رو سیستمم نصب دارم می خوام بدونم کدوم برنامه برای دانلود کردن و گرفتن فایلهای تورنت از همه بهتره، چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ اینکه گفته شد هنگام دانلود حتما باید آپلود هم انجام بشه آیا برای برنامه هایی مثل FlashGet و LimeWire هم همینجوریه!؟ آیا تو این برنامه هم Share Ratio اهمیت داره!؟ در کل از همه نظرها کدام برنامه بهتر هست برای گرفتن فایلهای تورنت.
    ممنون می شم اگه کمکم کنید.
    emule که برای تورنت نیست.
    limewire هم فکر نکنم برای تورنت باشه یعنی مطمئن نیستم
    بهترینش utorrent هست در حال حاضر و معروفترین هم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

emule که برای تورنت نیست.
    limewire هم فکر نکنم برای تورنت باشه یعنی مطمئن نیستم
    بهترینش utorrent هست در حال حاضر و معروفترین هم.

LimeWire فایلهای torrent رو داتلود می کنه. مرسی از راهنماییت دوست عزیز.
    اگر کسه دیگه ایی اطلاعات بیشتری راجب بهترین برنامه برای دانلود فایلهای تورنت داره لطفا کمک کنه.

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

دوست عزیز برنامه های دانلود تورنت (فقط مخصوص دانلود تورنت هستند )
    bitlord
    bit comet(درضمن یک دانلود منیجر هم هست)
    utorrent
    azures
    main line
    برنامه هایی که علاوه بر کاربرد های خاص خود می تواند تورنت را هم دانلود کند
    flash get(یک دانلود منیجر معروف که قابلیت دانلود فایلهای تورنت و لینکهای ایموله را دارد)
    Shareaza(یک برنامه p2pکه قابلیت جستجو در شبکه های خود ودانلود آنها را نیز داردو تورنتها را می تواند دانلود کند)
    ares(درست مثل بالایی با شبکه های خودش )
    lime wire(ایضا)
    usenext(به گفته پیمان جان)
    واما چه از لحاظ سرعت و جه از لحاظ تنظیمات برای دانلود تورنت برنامه های مخصوص تورنت بهترین انتخاب هستند و از میان انها محبوبترین و کارا ترین آنها یوتورنت،مین لاین و آزاریوس می باشد امیدوارم خوب گفته باشم
    و به شما کمک کرده باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز برنامه های دانلود تورنت (فقط مخصوص دانلود تورنت هستند )
    bitlord
    bit comet(درضمن یک دانلود منیجر هم هست)
    utorrent
    azures
    main line
    برنامه هایی که علاوه بر کاربرد های خاص خود می تواند تورنت را هم دانلود کند
    flash get(یک دانلود منیجر معروف که قابلیت دانلود فایلهای تورنت و لینکهای ایموله را دارد)
    Shareaza(یک برنامه p2pکه قابلیت جستجو در شبکه های خود ودانلود آنها را نیز داردو تورنتها را می تواند دانلود کند)
    ares(درست مثل بالایی با شبکه های خودش )
    lime wire(ایضا)
    usenext(به گفته پیمان جان)
    واما چه از لحاظ سرعت و جه از لحاظ تنظیمات برای دانلود تورنت برنامه های مخصوص تورنت بهترین انتخاب هستند و از میان انها محبوبترین و کارا ترین آنها یوتورنت،مین لاین و آزاریوس می باشد امیدوارم خوب گفته باشم
    و به شما کمک کرده باشم
    مرسی دوست عزیز خیلی کمک خوبی بود. از دوستای دیگه هم که کمک کردن ممنونم.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من به یه مشکل جدید بر خورد کردم.
    هنگامی که دارم توسط برنامه uTorrent دانلود و آپلود می کنم. بعد از یه مدت دیگه نمی تونم با Internet Explorer صفحه ها رو Load کنم. مشکل هم بخاطر پهنای باند نیست چرا که وقتی uTorrent با سرعت خیلی پایین هم که در حالت دانلود هست باز تا یک صفحه رو باز می کنم سریع The Page Cannot be Displayed می زنه، بدون معطلی، هر چقدر هم که F5 یا Ctrl+F5 رو می رنم باز سریع The Page Cannot be Displayed می زنه. اینقدر باید Back رو بزنم بعد Forward رو بزنم تا یه صفحه بیاد. مشکل از کجاست!؟ تا برنامه uTorrent رو می بندم درست می شه مشکل. بازم می گم با سرعت خیلی خیلی پایین هم که در حال دانلود باشه این مشکل هست، کسی علتش رو می دونه!؟!؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سریسی که گرفتی 128/128 است یا نه ؟ اگر بود یا نبود برو این سایت ببین سرعت ارسال و در یافت را چند می زند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت ارسال را ببین چند است بر اساس ان سرعت ارسال را محدود کن .
    در مورد حجم بیشتر گرفتن فایل. چون بعضی مواقع تکه های فایل ها در حین انتقال از بین می رود چند دوباره دریافت می کنی که باعث افزایش حجم دریافت نسبت به حجم فایل می شود.[/quote]

دستت درد نکنه ولی سایتی رو که گفتی جلوی همه ی گزینه ها n/a می زنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •