با سلام
به اين لينك ها سري بزنيد ببينم به درد مي خوره يا نه !!
قفل گذاري بر روي سي دي vcd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل گذاري برروي audio cd
با سلام
به اين لينك ها سري بزنيد ببينم به درد مي خوره يا نه !!
قفل گذاري بر روي سي دي vcd
قفل گذاري برروي audio cd
با سلامي دگر بار
من قفل نگهبان Negahban Golden Edition Plus Version 3.0
رو يكه كمكي بررسي كردم دوستان اين مقاله رو دانلود كنن و نظرات خودشون و يا اگر اطلاعي در مورد رايت اين نوع قفل دارن
لطفاً ذكر كنن
لينك دانلود :
با تشكر پيمان
سلام !
يك سري چيز مونده كه بايد دانلود كنم و دقيق بخونم ، بعد جواب بدم ...
راستي اون لينك هاي ويكي پديا را اومد بزارم كه ديدم پيمان جان زودتر گذاشتند . اين را bl2k ديروز توي شبگرد نوشته بود !
با تشكر ـ مهدي![]()
كاملاً درسته منم اين ها رو ديروز ديدم و امروز قرار دادم توي تاپيكنوشته شده توسط mehdi_7070
=====================================
راستي لينك آموزش احسان (مجتبي ) براي من ----- !! دوستان اگه دانلود كردن تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي من هم آپلود كنن
ممنون با تشكر پيمان
با سلام !
پيمان جان !
نوشته ات را خوندم و خوب اين چيزهايي كه به نظرم مي رسيد :
1- اينكه روش هاي قبلي كار نكرده چيز عجيبي نيست ، چون مطمئن باش اونها هم به ضعف هاي موجود آگاه هستند و با ارائه روش شكستن يك نسخه ، اين اشكال را در نسخه جديد رفع مي كنند !
2- بررسي شما هم خوب هست ، اما خوب اين بررسي ها تقريبا چيز خاصي را به ما نمي گند !
3- به احتمال زياد ، بهترين راه شكستن اون كرك كردن فايل dll هست ... ظاهرا خودت به Newbi_Cracker گفته اي ، اما خوب بايد بگم كه ايشون توي pcseven زحمت اين كار را مي كشند
4- همون جوري كه دوستان كركر ( soda و Newbi_Cracker ) قبلا اشاره كرده بودند ، بايد براي اين قفل يك فكري بكنيم كه راحت ترين راه اين كه دست به دامن alcohol و clone بشيم !
چون تا ابد كه نميشه dll كرك كرد ... در ضمن ظاهرا اين قفل داره به طرز فجيعي ! رشد پيدا مي كنه و خلاصه الان شايد بزرگترين مركز قفل گذاري ايران ( كميت منظور هست نه كيفيت ) ميشه !
با اين وضع ديگه هر سي دي اي كه مي بينيم ( تا چند سال آينده ) قفل نگهبان هم روش هست ...
5- اين تراك صوتي كه حجم فوق العاده اي هم داشت را من روي قفل نسل جوان هم ديده بودم ، اونجا كه براي ما مشكلي به وجود نياورد !
6- در مورد تفاوت حجم در ISO و Joliet هم ، اين نكته را ميشه فهميد كه حجم واقعي فايل همون محتويات ISO هست . البته شايد آنها ISO را هم دستكاري كرده باشند كه فكر نمي كنم !
7- يك جمع بندي كه بكنيم ، اگه همه چيز دست اين dll باشه كه روش هاي ديگه فكر نمي كنم بدرد بخوره !
ehsan30 جان !
بايد جالب باشه كه آموزش پيچيده شما چي مي تونه باشه ؟! ميشه يه توضيح بدي ! اگه نميشه اينجا بگي حتما بهم pm بده كه بدونم مي خواي چي كار كني ؟!
لطفا توي rapidshare آپلود كن كه مشكلي نباشه !
hakhamanesh جان !
اين شتاب را كه مي گي ، من برنامه اش را دانلود هم كردم ، باهاش كار هم كردم ... نظر خودم را دربارش اينجا هم گذاشتم ( كه حرف نداره !)
توي يك سايت ديگه ( كه يادم نيست ) يك نفر ديگه ( كه يادم نيست ) همين سوال را پرسيده بود ، ظاهرا جوابي براش پيدا نشد ، سعي مي كنم جواب را برات پيدا كنم !
با تشكر ـ مهدي![]()
پرشين كيتي عزيز
شايد منظور از حافظه موقت Ram بوده است
مرسی آقا مهدی
از عزیزانیکه میپرسند این حافظه موقت دیگه چیه باید بگم من این مطلب رو از خود سایت شتاب خوندم و اینجا نوشتم.منظورشون هم این بوده که فایلهای جانبی بدون کپی شدن در هارد فقط در حافظه موقت که احتمالا منظورشون همون رم (یا شاید هم منظورشون کلیپ بورد باشه) باز میشه .در ضمن بنده آموزش Icdl شرکت گلدن دیتا رو دارم که آموزشاشون رو با فلش ساختند ولی پسوند فایلهای آموزشی Exe است و وقتی هم که اجراشون میکنی هیچ اتفاقی نمی افته.البته فایلها با فلش پلایر هم باز نمیشوند.انگار که یه جورایی فایلهای فلش رو تو یه فایل Exe مخفی کردن و فقط تحت برنامه اجرا میشه.
میخواستم بپرسم چجوری میشه از فایلهای جانبی به این طریق حفاظت کرد؟
در ضمن اگر لازم میدانید میتوانم فایل را برایتان آپلود هم بکنم.
بله ، بهتر هست كه فايل exe را براي ما بذاري !
در ضمن حجمش كه زياد نيست ( زير 500 كيلوبايت ) ؟!
آقا پيمان
در مورد فرق نگهبان پلاس ورژن 3با اون قبلي ها پرسيده بودي كه بايد عرض كنم كه اين ورژنش خيلي راحت تر از ورژن 2.3پلاس
با همون pregapشكسته ميشه
Last edited by IRANI118; 09-04-2006 at 22:43.
يعني كه اينها تمام كارهاي لودر ويندوز رو براي اجراي يك فايل در Ram انجام دادند ؟ يا اينكه از يك Binder استفاده كردند ؟نوشته شده توسط soda
Last edited by persiankitty; 09-04-2006 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)