سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سلام
Windows Vista 61.063.247.20
Windows XP 7.0.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aa12; 25-01-2009 at 12:34.
سلام:
يك كار ت گرافيك 128 هست كه سي دي نداره تو ويندوز هرچي گشتم اسم و مدلشو پيدا كنم فقط اينارو پيدا گردم :
RADEON 9200 SE Family
نميدونم درسته يا نه اگه درسته كه لطفا داريوشو برام بزاريد اگه درست نيست از كجا بايد اسم و مدشو بفهمم.
ممنون
سلام
هنگام نصب ویندوز 2000 یا xp لا مشکلی مواجه میشم که خوشحال میشم کمکم کنید
هنگام شروع نصب ویندوز با پیغامی به این معنا که درایور هارد دیسک sata پیدا نمیشود برخورد میکنم
در مورد ویندوز xp با تغییر cd و استفاده از cd اورجینال مشکلم بر طرف میشه
اما برای ویندوز 2000 هیچ راهکاری پیدا نکردم
جهت اطلاع شما از مادربورد msi و هارد sata استفاده میکنم
با سلام
بتازگی موقعی که ویندوزم بالا میاد بعد از چیده شدن کامل ایکنها حدود یک دقیقه سیستم هنگ میکنه و بعد از ان صدای ضعیفی احتمالا از مودم میاد و بعد از ان سیستم راه میافته. مودم مشکلی نداره و شماره گیری میکنه. حتی ویندوز هم با پاک کردن کل پارتیشنها از نو نصب کردم ولی نتیجه نداد. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن ویندوزم xp هست. ممنونم.
دوستان از فرستادن كارت شبكه d link تشكر مي كنم
مثله اينكه فقط سوال قراه پرسيده بشه!!!!!!
خوب يكي جواب بده، من سوالمو چندجا پرسيدم ولي هيشكي جواب نداده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهم نبود كه انقدر اسرار نميكردم
Last edited by HRN; 27-01-2009 at 22:08.
سلام دوستان یک مشکل در مراحل نصب ویندوز سیتم بر میخورم تشکر میکنم اگر کمکم کنیددر مرحله finalizing installation به ارور بر میخورم این پیغام میدهدdisableor unistall any anti virus dis defrag or backup utilities check your hard drive configuration .....
0#00000024 o#f9e6848c o#f9e6848c stop : 0#00190zfe
سلام
من سی دی مودممو گم کردم مدل symphony sy 3200u
لینکی از محتویات داخل سی دی رو میخواستم.
من هم درخصوص گرفتاری farhadm81 درایور کارت کپچر winbond مدل w99200af هستم اگرپیداشدلطف کنید ضمنا این کارت هارا شرکت آسمان رایانه پشتیبانی میکرده که من با مراجعه به آن شرکت (واقع درخیابان فاطمی روبروی سازمان آب ) دست خالی برگشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)