نهایتش اینه که یک عدد باید در فایل تنظیمات بوت لودر عوض بشه
نهایتش اینه که یک عدد باید در فایل تنظیمات بوت لودر عوض بشه
من چند سالیه که در زمینه بوت حرفه ای شدم.بوت از فلاپی،سی دی و دی وی دی،USB و هارددیسکها.شما میتونید به راحتی کلیه سیستم عاملها و برنامه های راه انداز سیستم(مثل دیسکهای زنده) رو در کنار هم روی یک کامپیوتر نصب و استفاده کنید.به شرط اینکه از یک مدیر راه انداز همه کاره و حرفه ای بهره بگیرید.
بوت منیجر همه کاره GRUB نام داره که یه انشعاب اون GRUB4DOS برای کار در محیط ویندوز عالیه.آخرین ورژن بتا از آدرس زیر قابل دانلوده :البته باید برنامه grubutils رو به عنوان واسط گرافیکی به کار ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا از فدورا،اوبونتو و FREEBSD استفاده کردم و الان از لینوکس پارسیکس استفاده میکنم البته در کنار ویندوز XP و 7.به شما توصیه میکنم هیچوقت به خصوص پس از نصب ویستا و سون، MBR رو رونویسی نکنین.یعنی اجازه ندید برنامه نصب لینوکس،این سکتور حیاتی رو ویرایش کنه زیرا ممکنه کرک ویندوز بپره یا اصلا بالا نیاد.
توضیح نحوه انجام کار مفصله.اجمالا شما باید با GRUB یه اشاره گر به پارتیشن لینوکس ایجاد کنین (یا دستور خاص راه اندازی رو در GRUB قرار بدین) و GRUB رو به منوی بوت ویندوز اضافه کنین(فایل boot.ini در XP و BCD در ویستا و سون)
کلیه توضیحات لازم و برنامه های جانبی در سایتوجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه میکنم اول همه چیز رو در ماشینهای مجازی امتحان و بعد روی سیستم واقعی نصب و پیاده کنید.
راستی یه اسکرین شات از USB Flash خودم که با GRUB بوتیبل کردم رو ببنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من چند تا راهنمایی می خوام.
اولیش اینکه من با دبیان کار می کنم و در دبیان هم فایرفاکس به اسم ice weasel هست.من قبلا سرچ کرده بودم که چطوری خود فایرفکس رو روی دبیان نصب کنم.راهش این بود که کل فایلها رو بعد از دانلود و آنزیپ کردن توی یه مسیری کپی کردم و یه شرت کات هم براش ساختم و تمام.الان اون مسیره یادم نیست.کسی میدونه کجا باید کپی کنم؟
دوم هم اینکه یه دستور برای نصب فونت arial می خوام.
خوب در مورد اول چرا از خود IW استفاده نمی کنید؟ چه مشکلی مگه داره این بروزر به این خوبی؟ کلا من با نگرش دبیان خیلی موافقم نسبت به فایرفاکس! اگه کدباز هست دیگه مشکلش چیه؟!
اما برای نصب این راهنما:
در مورد سوال دومتون هم فونت مورد نظر رو از یک سیستم ویندوز دار کپی کنید و در زیر شاخه ی کاربری در فولدر home در فولدر .fonts کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانند این مسیر:
"/home/taha/.fonts/font.ttf"
مشکلی که باهاش ندارم.فقط صفحه وب هایی که طراحی می کنم رو باید تو مرورگر های مختلف معمولا با آخرین ورژن شون چک کنم که مشکلی نداشته باشن.این مرورگر هم یه کم قدیمی تر از بقیه است و مال زمان انتشار دبیانه و تا جاییکه یادمه بعضی افزودنی ها روش اضافه نمی شن.واسه همین هم میرم سراغ فایرفاکس.در مورد icedove هم همینطور.اگر می تونستم آپدیتشون کنم که دیگه thunderbird هم نصب نمی کردم.البته تو دبیان thunderbird نصب نکردم اما وقتی ورژن icedove رو می بینم یه کم ناراحت کنندست.مخصوصا که thunderbird ویندوزی تغییرات اساسی کرده ولی من هنوز گیر این icedove قدیمی ام.در کل مشکل بروز رسانی دارم.اینا ورژناشون قدیمیه.الان ورژن icedove ام ۲ .خوب در مورد اول چرا از خود IW استفاده نمی کنید؟ چه مشکلی مگه داره این بروزر به این خوبی؟ کلا من با نگرش دبیان خیلی موافقم نسبت به فایرفاکس! اگه کدباز هست دیگه مشکلش چیه؟!
Last edited by ali zi zeperto; 15-08-2010 at 13:19.
سلام دوستان
یه سوال دارم که خیلی ضایعست ولی خب ناواردم دیگه:
من یه ubuntu نصب کردم رو سیستم، اول اینکه اینجایی که اومدم اصلا مربوط میشه بهش یا نه؟
دوم اینکه نرم افزارهاش رو از کجا میتونم دانلود کنم و رایگان هستند یا باید کرک کنم؟ (یه سایت خوب هم اگه میشه معرفی کنید)
سوم هم اینک چطوری میتونم توش به adsl وصل بشم؟
سلام تعداد پست ها خیلی زیاده و من نمی دونم ولی
اگه ممکنه شروع کار و از اول و اصلا چی هست و چرا لینوکس و چه شکلیه و چه امکاناتی داره و چی نداره رو بگید ممنون
اول از همه اين رو بدونيد كه لينوكس ويندوز نيست!
و براي ادامه گوگل و لاگ هاي هر استان ميتونه كمك كنه.
براي شروع فكر ميكنم به انجمن اوبونتو ( forum.ubuntu.ir ) مراجعه كنيد خوب باشه.
موفق باشيد.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
دوست عزيز يه مقدار جستجو توي انجمن و اينترنت بكيند مطالب خوبي دستگيرتون ميشه.
در ضمن اين رو هم به عنوان پيشنهاد مطرح ميكنم كه هيچ چيز رو ناشناخته واردش نشيد .چون مواردي مثل اين سوالتون كه ميخوايد نرم افزار رو كرك(!) كنيد پيش مياد.![]()
برادر من گاهی اوقات جواب دادن به چند تا سوال ساده میتونه خیلی بیشتر به یه نفر کمک کنه نسبت به وقتی که خودش بخواد ده ها صفحه رو بخونه و تازه آخرش جواب سوالات ابتداییش رو پیدا کنه
اگه چیزای سادش رو بلد باشه حداقل چیزی رو که میخونه میفهمه
فکر نکنم جواب دادن به سوالاتم سخت بوده باشه که شما به جای جواب دادن میگید برم و سرچ کنم، در ضمن قبلا به فروم فازسیش سر زدم و چند جاش هم خوندم ولی نمیدونستم از کجاش باید شروع میکردم به خوندن به همین خاطر اینجا سوالم رو مطرح کردم
سلام
دوست عزیز از اینکه وارد دنیای آزاد گنو/لینوکس شدین به شما خوش آمد میگم.
خب گفتی که ابونتو نصب کردی درسته!؟ اگه در مورد این توزیع سوال داری متونی به تایپیک مربوط به اون در همین انجمن یا انجمن رسمی فارسی اون مراجعه کنی.
ولی برای اینکه کارت را بیفته :
برای نصب نرم افزار در گنو/لینوکس کاربران از ابزارهای مدیریت بسته استفاده میکنن.مثلا تمام نرم افزارهای روی یه سروری میزبانی میشن که به اون میگن مخازن نرم افزاری. و کاربران بوسیله ی همین ابزارهای مدیریت بسته نرم افزار های خودشون را نصب میکنن.دوم اینکه نرم افزارهاش رو از کجا میتونم دانلود کنم و رایگان هستند یا باید کرک کنم؟ (یه سایت خوب هم اگه میشه معرفی کنید)
روش دیگه هم اینکه خودتون مستقیما برنامه را از سایت ها دانلود و نصب کنید.که این کار یه جورایی جالب نیست و وقت گیر هم هست.
خب فقط کافی که شما یک کانکشن adsl درست کنید!سوم هم اینک چطوری میتونم توش به adsl وصل بشم؟
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)