13 هست.ممکنه بیاد زیر 10.اگه تو بازی جواب نداد میگم ببنده بالاتر
لب مرزیه.قبلا تست کردم رو سرعت.از 8 بردم رو 10. رسید به 7 snr
اگه لازم شد تست میکنم.ولی میدونم snr میاد پایین و احتمالا مجبور شم سرعتو بیارم پایین تا اونو اوکی کنم
13 هست.ممکنه بیاد زیر 10.اگه تو بازی جواب نداد میگم ببنده بالاتر
لب مرزیه.قبلا تست کردم رو سرعت.از 8 بردم رو 10. رسید به 7 snr
اگه لازم شد تست میکنم.ولی میدونم snr میاد پایین و احتمالا مجبور شم سرعتو بیارم پایین تا اونو اوکی کنم
گفتم این درست بشو نیست. دوباره پینگ برگشت بالا
جونم پینگ
باهاش میشه تابعیت گرفت
وی پی ان اینا ،هیچی وصل نیست
فاصله حداقل و حداکثر رو ببینید .400 تا آخه چه خبره.
![]()
Last edited by rahyarpaul; 27-12-2019 at 03:07.
دوباره گند زدن به پینگ ها
مال من یه ده تایی اضافه شده پینگم با 8888 و 4224 ولی در کل اینه الان
![]()
شاید کسی داشته استفاده میکرده بالا هم بره دیگه انقدر بالا نمیره در حد 500 600 یه مشکلی بوده اینحوری نشون داده خطتو یه بار ریبوت کن
یه ساعت اینطوری شد. عجیب غریب بود. الان خوبه
کسی اینجا gta آنلاین میزنه.سوال دارم
دوستان هر کسی میتونه یه تست از سرور آلمان تک کانکشن و چند کانکشن قرار بده و سرعت خریداری شده و شهرش هم بگه.ممنون.
برا من تو تبریز به شدت افتضاح شده.
مال منم سزعت نوسانی و نصف شده دیشب اینجوری شد
مال من از دو هفته پیش اینجوری شده و فعلا قرار نیست درست بشه.
زنگ زدن 5 روز پیش که قراره زیرساخت درست بشه و نت قطع میشه برای 5 روز و از 4 دی مال من کلا قطع شد و من احمق هم نشسته بودم درست بشه خودش و الان زنگ زدم میگه درست شده و میگم نت من که قطعه هنوز و میگه vpi که قبلا 1 بوده بزار 2 و گذاشتم و حتی مودم هم ریست فکتوری کردم و از اول تنظیمات انجام دادم و باز نت نمیده و حالا باز گذاشت داخل خرابی خط منو و این چندمین باره خط من میره داخل خرابی و یکی در بدو ورودم به این isp که 20 روز طول کشید تا مهندسها بفهمن مشکل چیه و وصل کنن و یکی اعتراضات قبلی که باز نت من سه هفته قطع بود گفتن معترضین رفتن مرکز مخابرات منطقه ما رو اتیش زدنو باز با 5 دی ما رفتیم تو قطعی و موندم این دعواها همش سره اینه نت من قطع بشه...
Last edited by nob2003; 28-12-2019 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)