این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه
این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه
با سیم کارت همراه اول و رایتل خوبه انگار با td اینجوریه
منظورم از ویرایش مدهای شبکه حداقل مانند عکس که قرار دادم منتها مدهای بیشتر و کاملتر براساس هردو اوپراتور همراه اول و ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xshya; 25-08-2018 at 15:14.
سلام دوست عزیز. بله آرم +4G رو تو فریمورها اکسترکت شده دیده ام. همانطور که می دانید، تنها آرمی که برای فورجی Cat6 به بالا (Cat16 و غیره) به صورت تجاری دیده شده، همون +4G یا 4.5G یا LTE-A هستش. اگه به PDF مشخصات مودم که همراه فریمور هستش نگاهی انداخته باشید نوشته LTE Cat6 MIMO 4x4 (یعنی از 4 باند دکلهای اطراف به طور همزمان دانلود می کنه و به 4 باند آپلود می کنه). الان دقیقا نمی دونم که چرا این مودم از ورژن پایین ترش یعنی LTE Cat6 MIMO 2x2 که در حال حاضر توسط اپراتورهای ایرانی استفاده میشه پشتیبانی نمی کنه؟! و اینکه آیا اساسا گیرنده دارای فناوری MIMO 4x4 برای فرستنده MIMO 2x2 دیگر قابل استفاده نیستش و دکلها باید از لحاظ سخت افزاری به روز رسانی شوند؟!!
در فریمور Hi Web ما دو گزینه برای قفل شدن بر روی دکل داریم. یکی فقط MIMO 4x4 و دیگری CA هستش که این گزینه CA اساسا مشخص نیست منظورش قفل روی Cat چند هستش. شاید 4G معمولی Cat4؛(از یک باند دانلود و یک باند آپلود)
به این خاطر خاطر گفتم اسکرین شات فیک هستش چون فعلا MIMO4*4 تو اپراتورهای ایرانی راه اندازی نشده و هیچ یک از دوستان گزارشی از دریافت +4G با فریمور HiWeb رو نداده
Last edited by balouchi; 24-08-2018 at 20:57.
داداش برای اجرای qhuaweiflash چیزی نیاز هست اصلا تو ابونتو اجرا نمیشه تو گیتهاب زده کیوتی گرافیک استفاده کرده باید qt نصب کنم؟
حجم qt نگاه کردم حدود 1.5 گیگه
پرمیشن اجرا هم دادم
Last edited by MH.Mousavi; 24-08-2018 at 20:28.
سلام. من QT به صورت جداگانه نصب نکردم. همین نسخه qhuaweiflash که تو سایت گذاشتم از ویندوز تو ابونتو کپی پست کردم راحت اجرا شد. نسخه ابونتو من ۱۸ هستش.
ترمینال رو باز کنید این دستور رو بزنید
sudo apt-get install libqt5widgets5
Last edited by arash.74; 24-08-2018 at 21:05.
اینو نصب کرذم اکی شد
sudo apt-get install qt5-default
ولی دم همتون گرم
دوست من میشه لینک فایلqt5-default بزارید
ببین داداش این کامند لینوکسی هست که کارش اینه که وصل میشه به ریپوزیتوری های خودش و پکیجی که ما میخوایم رو خودش انومات دانلود و نصب میکنه
شما نیازی نداری خودت بری مستقیم دانلود کنی چون روال دریافت و نصب پکیج اینطوری هست که این کامند زنجیره وار نیازمندی های پکیجی رو که دادیم رو هم دانلود و نصب میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)