تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 181 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

این هدیه اینترنت ایرانسل که برای ترابرد به خط دائمی میده سرعتش محدود هست؟
    چون من هر جای شهر با این اینترنت هدیه تست سرعت میگیرم از 8 مگابیت بیشتر نمیشه سرعت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. من حدود 12 روزه که درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم. همه چیز مرحله به مرحله جلو رفت، سیمکارت همراه اول هم گرفتم اما وقتی رسید به مرحله غیرفعال کردن سیمکارت توسط رایتل دیگه جلو نرفت. چندبار هم تماس گرفتم با رایتل میگن که سیستم ما مشکل داره بدون اینکه هیچ توضیحی بدن و اینکه بگن چه موقع مشکل برطرف میشه. خیلی مسخره هستش. از دوستان کسی تجربه شکایت کردن به 195 داره. تلفنی تماس بگیرم با کارشناس ها صحبت کنم یا پیام صوتی بذارم یا توی سایت شکایت پر کنم؟
    جالبه یک سیمکارت ایرانسل دائمی داشتم به رایتل ترابرد کردم، 2 روزه کارهاش انجام شد. یعنی رایتل وارد شدن به شبکه خودشو قبول می کنه ولی نمیذاره خارج بشی. یک ترابرد کردن توی این مملکت یک ماه درگیرت می کنه. خدایی اینجا نباید روی هیچی حساب کنی همه چی به هم ریخته و بی حساب و کتابه.

3. 2 کاربر از andriy70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من یک خط رایتل از سایتش خریدم و حدود 10 روز پیش درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم که به بهانه 90 روز رد شد در صورتی که من 92 روز از فعال سازی خطم گذشته بود . دوباره توی سایت همراه اول اینترنتی درخواست ترابرد ثبت کردم ولی وقت نکردم برم پیشخوان و خودم لغوش کردم. امروز رفتم دفتر پیشخوان و حضوری درخواست ترابرد رو ثبت کرد ولی باز رد شد به بهانه جالبی!
    (مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل وجود تعهدات قراردادی با اپراتور فرستنده انجام نشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.)
    من تا جایی که یادمه تعهدی به رایتل ندادم! اینترنتی خط رو خریدم از سایتش و پولشو با مالیات دادم و خلاص!
    به اپراتور رایتل زنگ زدم شکایتم رو ثبت کرد و خودم هم داخل سایت 195 شکایت رو ثبت کردم. با بهانه ای مسخره نمیزاره مشترکین ترابرد کنند
    حدود چند ماه پیش یک خط دائمی رایتل رو به همراه اول و بعد ایرانسل بدون مشکل ترابرد کردم ولی مثل اینکه رایتل به کرم ریختن روی اورده...
    Last edited by m2music; 02-12-2017 at 11:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که بیخیال شدم. خود رایتل که هیچ کاری نکرد. به 195 هم شکایت کردم از رایتل زنگ زدن باز همون حرفای تکراری قبل زدن. تجدیدنظر زدم. رایتل ایندفعه نه زنگ زد و نه جوابی گذاشت. خود سامانه 195 جواب گذاشته که متاسفانه رایتل هیچ جوابی نداده شما برای تجدید نظر دوم درخواست بدین. منم دیدم اینجوری خیلی مسخره است منو بازیچه کردن. چون شماره خط خیلی واسم مهم نبود رفتم 5 تومن دادم یک سیمکارت همراه اول گرفتم. ترابردشون مال خودشون، نخواستیم. رایتل یه شرکت ورشکسته است، هزارتا مشکل داره. الان چند روزه اینترنتش یک سره قطع میشه. توی شهر مشهد هنوز بعضی جاها کلا آنتن نداره میره روی رومینگ ملی. اگه قرار بود شکایت ها بجایی برسه که وضعشون اینجوری نبود!

6. 2 کاربر از andriy70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان آیا با این مشکا مواجه شدید؟

موقع ثبت درخواست ترابرد به رایتل (همراه اولی هستم) در سایت رایتل در مرحله آخر ثبت توی سایت این پیغام ظاهر میشه و رایتل هم نمی دونه چرا؟

مشترک گرامی:
    درخواست شما با خطا مواجه گردید.

Last edited by stere1980; 10-12-2017 at 00:35.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان آیا با این مشکا مواجه شدید؟

موقع ثبت درخواست ترابرد به رایتل (همراه اولی هستم) در سایت رایتل در مرحله آخر ثبت توی سایت این پیغام ظاهر میشه و رایتل هم نمی دونه چرا؟

مشترک گرامی:
    درخواست شما با خطا مواجه گردید.

شکایت کن ۱۹۵
    اما از کامل بودن مدارکت تو شبکه همراه اول مطمین شو ‌‌... ۳ ماه هم باید از فعال بودن خط بگذره

9. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من همراه اول دایمی دارم . اگه بخوام به ایرانسل ترابرد کنم ، سیم کارتم ایرانسل اعتباری میشه یا دایمی ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من همراه اول دایمی دارم . اگه بخوام به ایرانسل ترابرد کنم ، سیم کارتم ایرانسل اعتباری میشه یا دایمی ؟
    سلام
    دائمی
    ولی قبل ش خوب تحقیق کن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

12. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت4g گرفت،این کارش قانونی بوده؟
    سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و قابل استفاده هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت4g گرفت،این کارش قانونی بوده؟
    سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و قابل استفاده هست؟
    سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!
    از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!

15. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •