سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم راهی هست بشه چند تا لینکو همزمان به شاتل لند انتقال داد یا فقط یکی میشه ؟
ممنون
سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم راهی هست بشه چند تا لینکو همزمان به شاتل لند انتقال داد یا فقط یکی میشه ؟
ممنون
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
بله میشه
حجم 10 ترا هست
باسلام چطوری میشه یک فایل بزرگتر از 2 گیگ تو عصر آپلود ریموت و اسپلیت کرد با تشکر
این محدودیت حجم فایل 2 گیگ فقط واسه کاربرای رایگان هست یا کسایی رو که اکانت خریدن هم شامل میشه؟
- از اسکریپت شاتللند استفاده کنید . در تلگرام سرم کنید لینک و توضیحات موجوده
- محدودیت برای همه 2 گیگ هست
سلام دوستان من تازه شاتل گرفتم جریان شاتل لند چیه یکم توضیح بدین قسمت دانلودش هر چی دانلود کنم رایگانه ؟
حتما باید اشتراک بخرم ؟
Last edited by behroz3666; 06-03-2018 at 13:38.
بجز یکی از سرویس ها( 10 هزارتومنی 4 گیگ+نامحدود داخلی) ، باقی سرویس های غیر حجمی برای دانلود نامحدود و رایگان از شاتلند باید اشتراک یک ماهه اونو جداگانه خریداری کنند.
با خرید اشتراک یک ماهه شاتلند شما در طول یک ماه هر چیزی از این سایت دانلود کنید رایگانه. خصوصا فایلهایی از سرورهای دیگه که میتونید به فضای اکانت خودتون روی سرور شاتلند انتقال داده و اونها رو رایگان دریافت کنید ( درواقع لیچر نامحدود میشه)
سلام ظاهرا فایل بالای 2 گیگ قبول نمیکن
چطور لینک رو تقسیم کنم؟
سلام ما که مخابرات هستیم هم میتونیم از شاتل لند دانلود و آپلود کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)