تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 229 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام
    من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
    SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
    موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
    می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
    و از این حرفا. دوستانی که 5700 دارن تایید میکنن ای صحبتا رو ؟
    اگه برای کیفیت صدا مخصوصا در هدفون میخوای w610 و w580 خوبتره.
    ولی انتخاب بین این دو خیلی سخته.
    از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
    چون هر دو این گوشی ها walkman ورژن 2 دارند برای موزیک به مشکل نمیخوری پس سیمبین رو هم میتونی از این منظر بیخیال شی.
    در ضمن w850 هم گزینه خوبیه که کیفیت صداش هم در اسپیکر و هم هدفون عالیه.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
    SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
    موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
    می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
    5700 جلو سری W از لحاظ صدا ضعیفتره ( به خصوص که اکولایزر مگا باس رو نداره ) ! دوربینشم چندان خوب نیس ( متوسطه ) !ولی ال سی دی و سرعت خیلی خوبی داره !
    از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
    موافقم !

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    5700 گوشی خوبیه ولی 580 قشنگتره و همونطور که دوستان گفتن به پای سری W سونی نمیرسه
    تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
    رضا جان N73me خوبه ولی من P990 رو بهت پیشنهاد میدم خیلی گوشی شاهیه من هر دو رو دست گرفتم واقعا 990 یه حال دیگه ای داره ضمنا با انتخاب 990 باید از خیر بلندی صدا و دوربین بگذری نه اینکه بد باشه برعکس خیلی هم خوبه فقط اندازه عکسش از 73 کوچیکتره یعنی بهترین 2 مگاست بلندی صدا هم که برا من مناسبه بلندی برا کسایی که موزیک بازن کمه

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی تو سایتهای مختلف دنبال گوشی گشتم به نظرم s500 s700 خوب بود 5700 هم خیلی خوب بود فقط مثل اینکه عمر باطری ضعیفی داره میشه منو راهنمایی کنید.اگه گوشیهای بهتری رو هم میشناسید به من بگین.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

من خیلی تو سایتهای مختلف دنبال گوشی گشتم به نظرم s500 s700 خوب بود 5700 هم خیلی خوب بود فقط مثل اینکه عمر باطری ضعیفی داره میشه منو راهنمایی کنید.اگه گوشیهای بهتری رو هم میشناسید به من بگین.
    شما لطفا یکم اطلاعات بیشتر از اینکه چه امکاناتی مد نظرته بده مطمئننا اینجا بهت کمک میکنن.

داره خودمونی میشه babak1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام اگه ممکنه منو راهنمايي کنيد کدام يک از گوشيهاي زير را بخرم که هم کيفيت LCD خوبي داشته باشه هم صداي خوبي داشته باشه و هم کيفيت دوربين عکاسي آن هم خوب باشه و آنتن دهی خوبی هم داشته باشه:
    w880 -nokia 5500 -w850 -nokia 6300 -w660 -nokia 5700 -nokia 3250

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه که راهنمایی کردن. من تازه فهمیدم که این W580 دوربینش به غیر از autofocus , فلش
    هم نداره! ای بابا این چه کاری بود که کردن؟ دوربین بدون فلش که نشد! از طرفی این تیپ و استیلشو
    نمیشه بی خیال شد. خداییش خیلی شیکه. از اون طرف W610 هم اتو فوکس داره هم فلش. ولی خیلی
    شبیه W810 می زنه. حال نکردم زیاد با تیریپش. حالا پیشنهاد نهایی؟ در مورد اون 5700 زیاد چیزی نگفتین.
    مشکل و گیر خاصی نداره؟ رنگ دکمه هاش میره یا نه؟

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lcd بزرگ و صدای قوی و دوربین خوب که دارای فلاش باشه.z550 اطلاعاتی در موردش می دونید منو راهنمایی کنید.(معایب و مزایا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

11

سلام
    w850 براي شما انتخاب خوبيه.البته اگه بتونيد حدود 300 هزار تومن پول بدي.
    اين لينك اطلاعات كامل در مورد W850
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

11

سلام دوستان
    تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
    من N73 ،P990 و K810 رو پيشنهاد ميكنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •