دوستان شبتون خوش . من حالم زیاد خوب نیست .
متاسفانه بد عادت شدم تا کمی ناراحت یا عصبی میشم قبلم تیر میکشه
شب همگی خوش
دوستان شبتون خوش . من حالم زیاد خوب نیست .
متاسفانه بد عادت شدم تا کمی ناراحت یا عصبی میشم قبلم تیر میکشه
شب همگی خوش
ما نیز می رویم
خوش و خرم باشید دوستان
شبتان گلباران
![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبت بخیر خوابای پروانه ای ببینی.
شبتون بخیر
من برم بخوابم که فردا یه عالمه کار دارم
خواب های شیک ببینید![]()
سلام دوستان چه خبر چرا همه به این زودی خوابیدن؟![]()
لینک دالودش کو په!![]()
تنهایی دلیل کافی نیست برای باختن... راز بقا ادامه خواهد داشت چه باشما چه بی شما. چه با من چه بی من. پس حتی اگر تنهایی یاد بگیر از تنهایی هم لذت ببری. چون فرصت تولد یکبار است و اشخاص زیادی آرزو دارند الان لحظه ای راحتی شمارو پشت اون صفحه روشن با کلیدها و هوایی که داره با شش های سالم قلب سالم و نفس های تازه و انگشت های قبل تایپ داشته باشند.
تلاش نکردن دلیل تنهاییست...رحم علیه
شبتان به خیر و خوشی![]()
کم اوردی بهونه میاری!بزار ببینم می تونی رکوردو بزنی در اولین فرصت وقت کردم رکوردو می زارم!
![]()
کی هست ؟!
2 ساعته نتونستم بخوابم ...
بی خوابی بدجوری زده به سرم ...
-----
این روزا هم که اینجا شده سرگرمی و دلخوشیمون... :/
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصرالدین
و ...
میخواستم یک تاپیک بزنم میخواستم باهاتون مشورت کنم که آیا جالب میشه یا نه ؟!
تاپیک صدای کاربران انجمن ...
هر کسی یه حرفی بزنه یا یه شعری بخونه (به صورت گفتاری فقط و نه خواندن آواز و ...)
و با صدای افراد آشنا بشیم که صداشون چجوریه !
بنظرتون افراد تمایلی نشون میدن که این کارو انجام بدن یا نه ؟!
یه چیزی توی مایه های اون تاپیک عکس کاربران ... (اونو با یوزر سابقم زده بودم ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)