تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 177 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1769

نام تاپيک: همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی بگم والا
    من که چیز جدیدی نشنیدم
    مراجع هم که مشخصه

2. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

چی بگم والا
    من که چیز جدیدی نشنیدم
    مراجع هم که مشخصه
    عجب ...
    امروز احتمالا كوبنتو رو نصب كردم ... دوباره يكم بهش ور مي رم ... سري قبل حتي مي كم ! مودم رو شناخته بود و حتي جراغ مودم رو هم ثابت كردم ... فقط نفهميدم كه جه طوري توش كانكشن بسازم ....
    در واقع با تنظيمات PPPoE مشكل داشتم ...
    كه حدس مي زنم از مشكلات Pasix باشه ... حالا دوباره كار ها رو انجام ميدم ! اكه نصب بشه جي ميشه !!! D: !
    Last edited by bersam; 08-08-2009 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب دوباره Kubuntu رو نصب كردم ... رفته روي اعصابم ... حتي يه MP3 خشك و خالي رو هم اجرا نمي كنه (نبود كدك هاش !!!)
    داره اعصابم رو خورد مي كنه !!! اين سري هر جور شده نصبش مي كنم !!! براي يه Password اكنت root كه يادم رفته بود جه شكلي بايد تنظيمش كنم مجبور شدم كل سيستم رو ريست كنم و بيام دوباره توي ويندوز مشكلم رو حل كنم و دوباره ريست كنم برم توي كوبنتو ... خداييش اين انصافه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من خودم اطلاعی درباره مودم ADSL ندارم و ای مطلب رو از یه سایت دیگه گذاشتم .
    این مطلبی که گذاشتم برای این مودم هستش ADSL D-Link DSL-200/RU Generation III
    که البته نوع اتصالش هم usb هست پس حتما نباید از پورت سریال استفاده کرد . شما از این روش استفاده کنید امیدوارم که جواب بده .

نصب :

ابتدا به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفته و نوع توزیع خود (مانند دبیان، فدورا، زوزه و ...) را انتخاب کنید و درایور یا راه‌انداز آن را از اینترنت دریافت کنید. پس از دانلود کردن دریاور کافیست آن را نصب کنید، در اوبونتو (و سایر توزیع‌های برپایه‌ی دبیان) با دستور dpkg -i در خط فرمان و یا دوبار کلیک روی فایل مورد نظر در محیط گرافیکی می‌توانید بسته‌ی مورد نظر خود را نصب کنید.

در صورتی که مشکلی در نصب از طریق بسته‌های آماده و کامپایل شده داشتید میتوانید سورس بسته‌ها را دریافت و برای توزیع خود آنها را کامپایل و نصب کنید. (این مورد تنها برای توزیع‌هایی که بسته‌های مخصوص آن‌ها در سایت وجود ندارد صادق است.)

پیکربندی :

بسیار خب حال به مرحله‌ی پیکره بندی و انجام تنطیمات می‌رسیم. در صورتی که از محیط گرافیکی استفاده می‌کنید کافی است دستور eciadsl-config-tk را اجرا کنید. در صورتی که در محیط متنی یا خط فرمان هستید می‌توانید دستور eciadsl-config-text را اجرا کنید، در پنجره‌های باز شده می‌توانید تنظیمات مورد نظراتان را اعمال نمایید. برای اطلاع کامل از مشخصات سخت‌افزاری مودمتان کافیست به این صفحه مراجعه کنید و نوع و مدل دقیق مودمتان را انتخاب کنید. مشخصات چیپ اصلی یا Chipset مودمتان را که باید شبیه به :Vid1/Pid1 Vid2/Pid2: Synch .bin: Chipset باشد یادداشت کنید. مدل مورد استفاده ما در اینجاD-Link DSL200 generation III است که در ادامه مقاله به شرح نصب آن می‌پردازیم.

نام کاربری و سپس کلمه عبور را وارد کنید، سپس VPI که در ویندوز استفاده میکنید اغلب 0 سپس VCI و سپس Provider DNS که باید در حالت گرافیکی تیک نزنید و در رابط متنی هم غیر فعال رها کنید. سپس لیست مودم ها ظاهر می‌شود که D-Link DSL-200/RU Generation III در لیست مذکور موجود نیست؛ به همین سبب کافیست گزینه‌ی Other را انتخاب کنید. گزینه‌ی بعد Modem chipset است که با توجه به مودمتان آن را انتخاب کنید، در اینجا ما GS7470 را انتخاب می‌کنیم. دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد شود هستند. سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینه‌ها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید .

اجرای برنامه :

در این مرحله باید دستور eciadsl-start را اجرا کنید، پس از اجرای این دستور در صورتی که تمام مراحل به درستی طی شده باشند چراغ دوم مودم باید روشن شود. در صورتی که چراغ روشن نشود مراحل نصب شما دچار مشکل شده است، اولین راهکار تغییر فایل bin است. در صورتی که چراغ روشن شود خطوط زیر در صفحه نمایش به نمایش در خواهند آمد.

كد:
    [EciAdsl 1/5] Setting up USB support...
    Preliminary USB device filesystem is OK
    Loading tun/tap module...
    tun loaded successfully
    [EciAdsl 2/5] Uploading firmware...
    Process skipped .. no more needed
    firmware loaded successfully
    [EciAdsl 3/5] Synchronization...
    OK eciadsl-synch: success
    Synchronization successful
    Mounting devpts filsystem...
    mount: devpts already mounted or /dev/pts busy
    failed to mount
    [EciAdsl 4/5] Connecting to provider...
    Connection successful
    [EciAdsl 5/5] Setting up route table...
    Waiting for tap0...
    ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway
    If you don't use PPPoE, please check your configuration.در هر مرحله که مشکل داشته باشید دراین قسمت معلوم می‌شود. در این مرحله پروتوکل PPPoE باید در لینوکستان نصب شده باشد. در اغلب توزیع‌های پیشرفته مانند Ubuntu یا Parsix یا Fedora این پروتوکل به صورت پیش‌فرض نصب شده است. درصورتی که در سیستم شما چنین پروتوکلی نیست می‌توانید یا از بسته‌های توزیع خودتان یا از بسته‌های سورس د موجود در اینجا استفاده کنید.

ساخت اتصال اینترنت:

پس از این که مراحل نصب به صورت کامل به اتمام رسید کافیست اتصال اینترنت یا یک Account جدید ایجاد کنید. از آنجایی که از پروتوکل PPPoE استفاده می‌کنیم برای ایجاد این حساب اینرتنت جدید نیز از دستور "pppoeconf" استفاده می‌کنیم. این دستور را در خط فرمان اجرا کنید و تمام اطلاعت مورد درخواست آن را که کاملا وابسته به ISP شما است وارد کنید. برای اتصال به اینترنت از دستور "pon dsl-provider" استفاده کنید. ممکن از برای اجرای این دستور نیاز به مجوز root که همان کاربر مدیر است داشته باشید. در این صورت در اوبونتو می‌توانید از دستور "sudo pon dsl-provider" و در توزیع های دیگر ابتدا دستور su و پس از وارد کردن کلمه عبور مدیر دسترو pon dsl-provider را اجرا کنید. پیش از اتصال به اینترنت در صورتی که چراغ دوم مودم روشن نباشد ابتدا eciadsl-start اجرا کنید و سپس pon dsl-provider را اجرا کنید. برای قطع کردن اتصال نیز از دستور "poff" استفاده کنید. پس از قطع اتصال برای غیر فعال نمودن درایور می‌توانید از دستور "eciadsl-stop" استفاده کنید.

منبع خودش از یه جای دیگه کش رفته بود ! بنابراین منبع ی منبع رو نجستم !
    خب !!! بي زحمت دوباره بياين و من رو راهنمايي كنين !!! اين سري اكه نشد ! رسما مودم رو مي رم مي فروشم به يه موزه دار و يه مودم Lan مي خرم !!!
    از همين منبع بالايي استفاده كنم ؟؟؟ يا اون قديمي شده ؟؟؟ منبع جديدي نيومده ؟؟؟
    حالا دارم ادرس ها رو جك كنم ببينم اكه ورزن جديدي اومده كه مشكلات توش حل شده برم صفا كنيم اساسي !! : دي !!!
    فعلا در حال مطالعه ي اين هستيم !

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب همين اول كار يه مشكلكي بيدا شد !!! : دي !!!

من دارم از Kubuntu 8.10 استفاده مي كنم !!!

من جهار تا لينك مي تونم دانلود كنم به توزيع من بخوره !!!

• Debian etch
    • Debian sid
    • Ubuntu
    • و اين يكي هم اين كه سورس هاش رو دانلود كنم ...

حالا من موندم اون دو تا اولي يعني جي و من كدومش رو بايد دانلود كنم ... قبلا اون Ubuntu رو دانلود كرده بودم ... و روي Parsix تستش كردم ! حالا هم فكر كنم همون Ubuntu رو بايد دانلود كنم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب خب خب !!! دارم خوب بيش ميرم !!! يادمه اخرين سري تا مشكل DNS رسيديم !!! اون سري طرف نمي دونست DNS جيه !!! ولي حالا اين ISP يكم با سوات شدن !!! كفت بايد بزارم 4.2.2.4 !!! يا ما رو بيجونده !!! يا درسته !!! الله اعلم !!! تستش مي كنيم !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب !!! اين سري همه جيز داشت با خوبي تموم ميشد !!! هيج اروري دريافت نكردم ... مودم جراغش روشن شد ... داشتم خوشحال ميشدم و كفتم كه به عنوان اولين Post م با لينوكس جه جيزايي بنويسم !!! كه مشكل شروع شد !!! همش زير سر اين PPPOE هست !!! نمي دونم اين جشه كه نمي تونه بشناسه !!! ولي هيج اروري هم دريافت نكردم :|

==== Configuration will be created with these values :
    + User : *********
    + Password : (hidden)
    + Provider : Other
    DNS 1 : 4.2.2.4
    DNS 2 :

+ VPI/VCI : 8/35
    + Modem : D-Link DSL200 generation III GS
    chipset : GS7470 VID1/PID1 : 0915/8104 VID2/PID2 : 0915/8104

ALT SYNCH : 0
    ALT PPPOECI : 0

+ bin file : /etc/eciadsl/synch01.bin
    + PPP mode : LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS
    + use DHCP : no
    + use static IP : no

Press ENTER to create config files or Ctrl+C to exit now without saving.
    creating /etc/resolv.conf..OK
    backing up /etc/ppp/chap-secrets to /etc/ppp/chap-secrets.bak.. OK
    modifying /etc/ppp/chap-secrets.. OK
    backing up /etc/ppp/pap-secrets to /etc/ppp/pap-secrets.bak.. OK
    modifying /etc/ppp/pap-secrets.. OK
    creating /etc/ppp/peers/adsl.. OK
    creating /etc/eciadsl/eciadsl.conf..OK
    ==== eciadsl-config-text: Configuration updated with success ! You can now run eciadsl-start (as root) to connect to the internet.
    root@$:/home/$# eciadsl-start
    [EciAdsl 1/5] Setting up USB support... Preliminary USB device filesystem is missing... trying to mount Loading tun/tap module... tun loaded successfully
    [EciAdsl 2/5] Uploading firmware... Process skipped .. no more needed firmware loaded successfully
    [EciAdsl 3/5] Synchronization... OK eciadsl-synch: success Synchronization successful
    [EciAdsl 4/5] Connecting to provider... Connection successful
    [EciAdsl 5/5] Setting up route table... Waiting for tap0...
    ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway If you don't use PPPoE, please check your configuration.
    root@$:/home/$# wvdialconf /etc/wvdial.con
    Editing `/etc/wvdial.con'.
    Scanning your serial ports for a modem.
    ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud,
    next try: 9600 baud ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud,
    next try: 115200 baud ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
    ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud,
    next try: 9600 baud ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud,
    next try: 115200 baud ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
    Modem Port Scan<*1>: S2 S3 Sorry, no modem was detected! Is it in use by another program? Did you configure it properly with setserial?
    Please read the FAQ at
    کد:
    If you still have problems, send mail to

اين سري هر جوري كه شده دنبالش رو ميگيرم ...
    الان مي خوام برم فوروم اين برنامههه رو زير و رو كنم !!!! اعصاب ندارم من !!!

در ضمن !!! اكه كسي ميتونه كمك كنه !!! اون قسمت هايي رو كه bold كردم ... فكر مي كنم مشكل از اونا باشه !!! البته شايد هم نباشه !!! نمي دونم !!! والله نمي دونم ! : دي !
    Last edited by bersam; 09-08-2009 at 20:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    من خفه مي كنم يا خودم رو يا اينا رو !!! : دي !!!

خب يه اموزش خود سايت داره !!! و اخر اين تابيك هم جند نفر تونستن وصل بشن !!! بس من هم مي تونم !!! : دي !!!

كسي مي تونه در مورد اين كد و طرز استفادش توضيح بده ؟؟؟

rp-pppoe ؟؟؟

اين post به من اميد صد در صد داد !!!

tank you finlly i can conecct thank you admin
    tank you !!! اسمش هم hamed-forum هست !!! =))

Or you can join us on IRC: irc.freenode.net, channel #eci.
    كسي مي تونه يه مردونكي در حق ما بكنه بره توي اين كانال و ازشون بپرسه ؟؟؟!!! اخه بد بختي اينه هر مشكل ديكه اي بود ! وصل ميشدم توي اينترنت و همون موقع كه يه جيزي رو مي كفتين تستش مي كردم !!! حالا يه حدس مي زنم !!! كل سيستم رو بايد ريست كنم برم توي كوبنتو تازه بعدش بركردم بيام اين جا ببينم نتيجه جي ميشه !!! :((
    Last edited by bersam; 09-08-2009 at 21:23.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این اروره دیگه:
    ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway If you don't use PPPoE, please check your configuration.
    من اون موقع رو یادم میاد
    مثل اینکه چیپست مودمتو ساپورت نمی کرد درایوره

اینجا:
    wiki.ubuntu.ir/InternetAndNetworking/RP-PPPoE
    قبلا درست بود خودم دیده بودم ولی مثل اینکه قاتی کرده فعلا

11. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عجب !!!
    حالا اين CHIPSAT مودمم رو از كجا كفش كنم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

and go my user i new use rp-pppoe form site
    کد:
    but cant find tap0 what do you do?
    what you mean say paste /etc/eciadsl/eciadsl.conf file?

به جان خودم اين rp-pppoe بايد كار كنه !!! بابا مودم هاي ايراني كه نميشه از جند جور CHIPSAT باشن كه !!! من اخر كلم رو مي زنم توي ديوار !!!

provider

اين رو بايد همون other انتخاب كنم ؟؟؟ اين خيلي مهم اخه فكر كنم !!! الان مي رم به جاي chipsat 7074 اون يكي فكر كنم اين بود 7474 رو انتخاب مي كنم !!! سرم رو هم مي زنم توي ديفال !!! درست ميشه ايشالله !!!
    Last edited by bersam; 09-08-2009 at 21:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •