سلام.
دوستان من با Q6600 مولتی پلایر 9 و FSB 300 که میشه 2700 . دمای iDLE 50 و full load بالای شست بود که متوقف کردم.
کولر استوک هستش، به نظرتون زیاد نیست؟
برد P5Q هستش.
سلام.
دوستان من با Q6600 مولتی پلایر 9 و FSB 300 که میشه 2700 . دمای iDLE 50 و full load بالای شست بود که متوقف کردم.
کولر استوک هستش، به نظرتون زیاد نیست؟
برد P5Q هستش.
سلامم..وقتی با باس 390MHz نرمالش 38~41 در حالت بیکاری باید باشه((البته هسته ی 1 قدری بالاتره) شما که اورکلاک چندان زیادی نکردی که بخواد همچین دمای بالایی داشته باشه.....بنظر من اگه آپدیت بایوس تاثیری نداشت باید بفکر یک تونیک پاور باشین که تووی خنک نگهداشتن q6600 کارش خوبه![]()
سلام دوست عزیز
1:دوست عزیز امکان خرد شدن و سفت شدن خمیر سیلیکون باشه و بی تاثیر نیست
2:بنده با همین پردازنده وفن استوک پردازنده رو تا 3.2.GHZ اورکلاک کردم ودمای شما رو نداشتم بهتر است بیشتر به خنکی پردازنده توجه من فن شرکت ترمالتیک مدل V1 رو بهت پیشنهاد میکنم که باهمین فن پردازنده رو تا 3.7 گیگاهرتز اورکلاک کردم.
3:بهتر بود مدل مادربورد خودت ذکر میکردی تا بیشتر برات توضیح میدادم مادربرد اسوس مدلp5Q یکی از بهترین مادربورد های چیپ P45 که در سه مدل(LE)که ساده ترین مدل و(DELUX) که با امکانات بیشتر واورکلاک بیشتر ومدل(PREMUM)که تقریبا با همون اورکلاک قبلی وامکانات بیشتر از قبلی است
3:بهتر بود با برنامه EVEREST دمای پردازنده میفهمیدی چون این برنامه خیلی دقیق و همچنین این برنامه قابلیت دارد بعداز اینکه شما پردازنده رو اورکلاک کردید ان رو در حالت فول لود دربیاره تا شما درباره حرارت فول لودش اطلاع پیدا کنی
4:اپدیت بایوس هم بی تاثیر نیست
5:با افزایش ولتاژ NBوSB ممکن مشکل حل بشه
6:از راندمان و قدرت پاور که نقش مهمی در اورکلاک داره مطلع بشو
7:در صورت داشتن جای فن در روی کیس خود به ان فن ازافه کنید ودر صورت نداشتن درهای کیس را بردارید نقش بسزایی درپایین اوردن دمای پردازنده وبقیه قطعات دارد![]()
خب ديگه برد شما نميتونه تا اين حد ولتاژ به پردازنده برسونه و بالاترين ولتاژ همون 1.5 هست البته بايد ديد كه گزينه هاي ديگري واسه ولتاژ به پردازنده داره يا نه
بستگي به دماي پيش فرضش داره البته نكاتي كه دوستمون فتند رو انجام بده اگه با آپديت بايوس حل نشد اتصالات رو چك كن و خمير سيليكون خوب استفاده كن اگه بازم دما بالا بود بايد خنك كننده بگيري
مدل فن استوک چیه ؟
سلام
من تازگیها 7300گرفتم . تا 3.3ghzاورش کردم با ولتاژ1.30
دماشم درحالت لود 63میشه حداکثر . به نظر شما باچه تنظیماتی بهتر از این اور میشه ؟
فنشم استوکه.
ممنون
سلام.
اقایون من از همه چی بی خبرم.
cpu من هم پنتیوم هست: 3.2
دو تا رم 512 کینک استون هم دارم.
میشه یه نرم افزار واسه overclock رم و یکی هم برای cpu بدید.البته اگه تاثیرش خوب باشه.
دقیقا منم چنین چیزی میخوام
البته سی پی یو فقط میخوام اور کنم
اینم مشخصات سیستم من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامم..شما همین انجمن که مخصوص اورکلاک هستش و پستهای ابتدایی همین تاپیک را ببین راهنمایی میشی چطور اورکلاک کنی....اقایون من از همه چی بی خبرم.
اور کردن هم بهتره از توی تنظیمات بایوس انجام شه....بسته به نوع مادربوردت توی تنظیمات بایوس باید ببینی تنظظیمات مربوط به فرکانس پردازنده و رم چطوریه....
ضمنن پردازنده ی تورنادو2800 از نوع پنتیوم4 Cedar Mill هستش که معماری جدیدتر 65nm داره و جای اوکلاک بالاتری نسبت به پنتیوم4های Prescott داره.سرعت فعلیش 3.4 هستش اگه دست من باشه تا 4GHz فرکانسش را بالا میبرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)