خیلی هنر نیست پینگ داخلی شاتل میده 26! مخابرات داره نصف این ععد رو میندازه برای پینگ داخلی!
![]()
خیلی هنر نیست پینگ داخلی شاتل میده 26! مخابرات داره نصف این ععد رو میندازه برای پینگ داخلی!
![]()
این افزایش قیمت واسه این هست که مالیات ارزش افزوده سال 94 یک درصد اضافه شده و شده 9 درصد ...
منم که آسیاتک دارم ترافیک همین قیمت شده ...
دوست عزیز در حال حاضر بهترین شرکت از نظر کیفیت و پینگ شاتل هستش،با اینکه قیمتاش گرون تره اما به نظر من می ارزه چون بهترین کیفیت و داره،سرویس 128 نامحدود من که سرویس گیم هم فعال شده :
![]()
دوست عزیز همه شرکتا قیمت ترافیکاش بالا رفته به خاطر مالیات و ارزش افزوده و ویژه شاتل نیست.
اوکی اضافه شده مشکلی نیست ولی آیا شرکتهای دیگه هم بابت شبانه ماهیانه 5250تومن از مشترک می گیرند؟! آیا شرکتهای دیگه هم مصاحبه می کنند که آره ما چندین ساله قیمتهای اینترنت رو گرون نکردیم؟!
هزینه سرویس 6ماهه ای که من میدادم 140 شده 170 تومن! اگر اینها گرانی نیست چیه پس! مشترک هم حرف میزنه اعتراض میکنه میگه همینی که هست ! میخوای بخواه نمی خوای خوش آمدی! بعد این اپراتور اومده شده شرکت برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت در ایران !
بقول یکی از دوستان امروز یه شرکت المانی الان داره سرعت 200Mbs رو می ده 39.90 € در ماه اونوقت حقوق هر ساعت کار الان 8 یورو هست تو المان یعنی پول پنج ساعت کار می شه اینترنت با این کیفیت.
حالا ما ...از ارزانترین اینترنت دنیا با این کیفیت استفاده می کنیم ناراضی هستیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من قبل اینکه داتک بگیرم،مدت ها شاتل داشتم ولی داتک کجا،شاتل آشغال کجا؛ اصن شاتل دزد قابل قیاس با داتک نیست( از هر نظر)...
الانم که پینگتو اینا رو به راهه،واس خاظر شاتل نیست بلکه مربوط به مرکز مخابراتیته؛ پس نگو شاتل بهترینه و این حرفا...
به نظر من که آشغال ترین و دزد ترین و کلاهبردارترین و زبون باز ترین( مدیر عامل عوضیش=نخجوانی) شرکت = شاتل
من خودم از همه شرکتا این مدت سرویس داشتم،از های وب-آسیاتک-فن آوا-پارس آنلاین-داتک و.... می تونم بگم یک روز اینترنت بدون تایم اوت و پکت لاس نداشتم از این شرکتا ، از وقتی اومدم شاتل حداقل کیفیت سرویسم خوبه،به خاطر همین با اینکه دارم 2 برابر شرکتای دیگه پول می دم اما چاره ای ندارم،تو چالوس هیچ شرکتی کیفیت شاتل و نداره،الان من واسه 8 مگ 4 گیگ دارم ماهی 40 می دم ، اگه قیمت و 50-60 هم بکنه بازم از این شرکت سرویس می گیرم چون حداقل مشکلی باهاش ندارم،تک لینک سرور داخلی-خارجی همیشه 1 مگ سرعت دانلود می ده ، هم شرکت و هم خونه از شاتل دارم،ناگفته نمونه 1 خط پارس آنلاین هم دارم که از اونم از نظر پینگی راضیم.
تو شهر ما چالوس که داتک اصلا" حرفشو نزن،بیشترین سرعتی که باهاش گرفتن 5.5 مگ بوده و پینگشم تعریفی نداره،بستگی به شهر داره ، هر شهر کاربرای یک شرکت راضین دیگه.اما شاتل قیمتشو 2 برابرم کنه بازم از این شرکت می گیرم چون شاتل پکت لاس نداره و کیفیتش عالیه.شهر ما شاتل و پارس آنلاین خوبن که الان هر دوشون پینگ 8.8.8.8 روی 60 تا 80 ms هستش.
شانسیه دیگه؛ شما که چالوسی از این شرکت راضیی و با شاتل بیشتر حال میکنی..
ولی منظور من این بود که در مورد یه شرکت کلی باید در نظر بگیریم و همیشه طبق آرا،ملت از شاتل ناراضی بودن( حتی نظرسنجی این تاپیک) ؛ منتها با تبلیغ و زبون بازی نصف عوام رو که از اینترنت چیزی نمی دونن،جذب میکنن و اونا هم نمی دونن کیفیت چیه و فک میکنن همین که به نت وصلن یعنی اوکیه...
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)