[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود نکنم؟؟؟؟
اینو دانلود نکنم؟؟؟؟
دان بکن ببین فرجی میشه
ولی حتما اپدیت بکن
دوستان انلاینم هر کس میاد بیاد
آنلاین مشکلی نداره؟
درست اجرا میشه؟ سرعتش عالیه؟
سرور شلوغ نی؟
نه خلوت - نیم ثانیه تاخیر نرماله واسه پینگ ایرانه 2 بار بازی کنی برات عادی میشه
[PES15] PTE Patch 1.0 - RELEASED 17/11/2014
-Full logos and names for Premier League, Primeira Liga Portuguesa, Championship and Serie B
-Full kits for Premier League, Primeira Liga Portuguesa and European National Teams
-Full names and emblens for the national competitions
-Full emblens for the international competitions
-Real Federations logos for all National Teams
اقا من بلک باکس دانلود کردم از دانلود ها توی نصب مشکل داره راهی نیست؟
اغا کرک فیکس قسمت انلاین بازی اومده
دیگه خبری از بیرون پریدن وسط بازی نیست
میتونید از پیس ادیت دانلودش کنید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کرک برخی از مشکلات نسخه قبل رو برطرف میکنه
دانلود از مدیا فایر
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلودی رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید اکانت میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش کدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد
PES.2015.Update.1.01.01.Online.FIX-3DM
کرک مخصوص آنلاین بازی کردن PES 2015
این کرک مخصوص آنلاین ورژن 1.01.01 هست که در حال حاظر فقط با این کرک میتونید به صورت رایگان آنلاین بازی کنید
دانلود
توجه : این کرک فقط برای انلاین بازی کردن هست پیشنهاد میشه اگه نمیخواید آنلاین بازی کنید از این کرک استفاده نکنید
برای دانلود کرک مخصوص عادی بازی کردن ( آفلاین ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب و راه اندازی بخش آنلاین بازی کردن به صورت رایگان :
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلود رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید و اکانت خودتون رو درسایت استیم میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش حدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
Last edited by GamesEdit; 03-12-2014 at 00:06.
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)