خوب من که حرف از کاسیاس نزدم خودت پیش کشیدی بعد ناراحت نشی!
من نگفتم باید مربی عوض بشه. برو صفحه های قبلی این تاپیکوبخون. بچه های همینجا خیلی وقته فهمیدن بهتره بعضی بازیها از 4-4-2 استفاده بشه. الان خیال کردی چی شد که نیمۀ اول بهتر از بازیای قبلی بودیم؟ خوب نتیجۀ همون سیستمه. دقیقاً چون اون هافبک ها رو فعلاً نداریم که بتونن با توانایی فردی در یه سیستمی که هافبکش ضعیفتره (4-3-3) ضعف رو جبران کنن، باید از سیستمی که ذاتاً هافبکاش راحت ترن استفاده کنه. الان که جملتو دوباره میخونم واقعاً نتایج بدی میگیرم. هافبکی که به قول شما فداکاری کنه مال سیستم 3 هافبکه هستش که برتری عددی حریف رو در خط میانی با تلاش یا تواناییش جبران کنه. وقتی هافبک های تاپت مصدومن همچین عقلانه نیست هنوز با سه تا هافبک بازی کنی در حالی که جانشین هات ضعیف تر هستن. این، کار و وظیفۀ مربیه و اگر مربی نکرد، مدیر باید ازش بخواد. متاسفانه نجلوتی هیچوقت واکنش به موقع از خودش نشون نمیده و از اون بد تر این تک پلن بودنشه.
آقا قضیه سادست. جلویتیم بزرگ، کوچیک، بی پول، پولدار .... سیستم جواب نمیده (حالا یکی روحیه نداره، یکی مصدومه و ...) باید روش کارت رو تغییر بدی تا دیگه قابل پیش بینی نباشی!! همچین مطلب پیچیده ای نیست. این میشه عدم انعطاف پذیری.
اما در مورد ایکر. آقا سه فصل بلکه بیشتر هست از آمادگی به دوره. خوب وقتی تیم ضعیف شده بازیکن ها هم میدونن. بعد کلی روحیه جمع کردن میان جلوی اتلتیکو آقا گل بغلی میخوره. شما برو ببین بعد گل اول واکنش بازیکن ها چی بود؟! همشون یه حرکتی نشون دادن که "ای بابا بازم گل الکی خوردیم". حالا برگردین به سال قبلش که لوپز از بیلبائو گل خورد در حالی که شوت بسیار محکم و دقیق بود که حتی به تیر خورد رفت تو همینجا خیلیا میگفتن اگه ایکر بود میگرفت و کلی به اون بنده خدا بدوبیراه گفتن! این هم قضیش سادست.یه دروازه بان بود که بالای 190 قد داشت و توپ های هوایی رو جمع میکرد و هر بازی واکنش هایی رو داشت و اشتباه خارج از عرف (بخون گند زدن) نمیکرد و مثل همۀ دروازه بان ها گل میخورد و یه دروازهبان دیگه هست که در اوجش هم رو هوا ضعف داشت و الان تو افته و هر چند بازی یه بار یا گل بد میخوره یا توپو میندازه جلوی پای حریف و هم تیمیهاش اونقدر بهش اعتماد ندارن که پاس به عقب بهش بدن. الان خودتون کلاتونو قاضی کنین. بودن لوپز بیشتر به نفعمون بود یه الان که ناواس رو داریم؟
به نظر من از بین سه تا بازیکنی که بهشون انتقاد میشه بیل بعد ایکر کاملا حقشونه و خیلی کمتر بنزما. کریم داره کارشو میکنه. این اشتباه کس دیگست که رقابتی در پستش نیست. بنا بر این در مورد ایکر هم اشتباه همون کس دیگه هست.
آخرش دوباره میگم بعضی دوستان طرفدار ایکر هستن و طرفدار تیم، من فکر میکنم کسای دیگه هستن بتونن الان بهتر کارکنن. بنابراین وقتی تیم آماده بود و هر بازی چند تا گل میزد و همون موقع هم ایکر داشت بد کار میکرد طرفداراش نمیدیدن، ولی ماها هی میگفتیمو میشدیم آدم ده. حالا هم که وضع خیلی خوب نیست الان دیگه همه دارن میبینن ولی سه جورایی هنوزم ازش دفاع میکنین. پایۀ یه تیم فوتبال رقابت و حضور بهترین و آماده ترین هاست. وقتی به همه ثابت شد ایکر نمیتونه از پس لوپز بر بیاد، انداختنشش بیرون. الان باید تیم بکشه. اگه همونظور که کریم چند وقت یه بار موقعیت خراب میکنه و همه دارن بهش بدو بیراه میگن، وقتی ایکر هم زحمات کل تیم رو از بن میبره باید بشه بهش انتقاد کرد.