تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 203 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب من که حرف از کاسیاس نزدم خودت پیش کشیدی بعد ناراحت نشی!
    من نگفتم باید مربی عوض بشه. برو صفحه های قبلی این تاپیکوبخون. بچه های همینجا خیلی وقته فهمیدن بهتره بعضی بازیها از 4-4-2 استفاده بشه. الان خیال کردی چی شد که نیمۀ اول بهتر از بازیای قبلی بودیم؟ خوب نتیجۀ همون سیستمه. دقیقاً چون اون هافبک ها رو فعلاً نداریم که بتونن با توانایی فردی در یه سیستمی که هافبکش ضعیفتره (4-3-3) ضعف رو جبران کنن، باید از سیستمی که ذاتاً هافبکاش راحت ترن استفاده کنه. الان که جملتو دوباره میخونم واقعاً نتایج بدی میگیرم. هافبکی که به قول شما فداکاری کنه مال سیستم 3 هافبکه هستش که برتری عددی حریف رو در خط میانی با تلاش یا تواناییش جبران کنه. وقتی هافبک های تاپت مصدومن همچین عقلانه نیست هنوز با سه تا هافبک بازی کنی در حالی که جانشین هات ضعیف تر هستن. این، کار و وظیفۀ مربیه و اگر مربی نکرد، مدیر باید ازش بخواد. متاسفانه نجلوتی هیچوقت واکنش به موقع از خودش نشون نمیده و از اون بد تر این تک پلن بودنشه.
    آقا قضیه سادست. جلویتیم بزرگ، کوچیک، بی پول، پولدار .... سیستم جواب نمیده (حالا یکی روحیه نداره، یکی مصدومه و ...) باید روش کارت رو تغییر بدی تا دیگه قابل پیش بینی نباشی!! همچین مطلب پیچیده ای نیست. این میشه عدم انعطاف پذیری.

اما در مورد ایکر. آقا سه فصل بلکه بیشتر هست از آمادگی به دوره. خوب وقتی تیم ضعیف شده بازیکن ها هم میدونن. بعد کلی روحیه جمع کردن میان جلوی اتلتیکو آقا گل بغلی میخوره. شما برو ببین بعد گل اول واکنش بازیکن ها چی بود؟! همشون یه حرکتی نشون دادن که "ای بابا بازم گل الکی خوردیم". حالا برگردین به سال قبلش که لوپز از بیلبائو گل خورد در حالی که شوت بسیار محکم و دقیق بود که حتی به تیر خورد رفت تو همینجا خیلیا میگفتن اگه ایکر بود میگرفت و کلی به اون بنده خدا بدوبیراه گفتن! این هم قضیش سادست.یه دروازه بان بود که بالای 190 قد داشت و توپ های هوایی رو جمع میکرد و هر بازی واکنش هایی رو داشت و اشتباه خارج از عرف (بخون گند زدن) نمیکرد و مثل همۀ دروازه بان ها گل میخورد و یه دروازهبان دیگه هست که در اوجش هم رو هوا ضعف داشت و الان تو افته و هر چند بازی یه بار یا گل بد میخوره یا توپو میندازه جلوی پای حریف و هم تیمیهاش اونقدر بهش اعتماد ندارن که پاس به عقب بهش بدن. الان خودتون کلاتونو قاضی کنین. بودن لوپز بیشتر به نفعمون بود یه الان که ناواس رو داریم؟

به نظر من از بین سه تا بازیکنی که بهشون انتقاد میشه بیل بعد ایکر کاملا حقشونه و خیلی کمتر بنزما. کریم داره کارشو میکنه. این اشتباه کس دیگست که رقابتی در پستش نیست. بنا بر این در مورد ایکر هم اشتباه همون کس دیگه هست.

آخرش دوباره میگم بعضی دوستان طرفدار ایکر هستن و طرفدار تیم، من فکر میکنم کسای دیگه هستن بتونن الان بهتر کارکنن. بنابراین وقتی تیم آماده بود و هر بازی چند تا گل میزد و همون موقع هم ایکر داشت بد کار میکرد طرفداراش نمیدیدن، ولی ماها هی میگفتیمو میشدیم آدم ده. حالا هم که وضع خیلی خوب نیست الان دیگه همه دارن میبینن ولی سه جورایی هنوزم ازش دفاع میکنین. پایۀ یه تیم فوتبال رقابت و حضور بهترین و آماده ترین هاست. وقتی به همه ثابت شد ایکر نمیتونه از پس لوپز بر بیاد، انداختنشش بیرون. الان باید تیم بکشه. اگه همونظور که کریم چند وقت یه بار موقعیت خراب میکنه و همه دارن بهش بدو بیراه میگن، وقتی ایکر هم زحمات کل تیم رو از بن میبره باید بشه بهش انتقاد کرد.
    Last edited by powerslave; 25-03-2015 at 04:45.

2. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب من که حرف از کاسیاس نزدم خودت پیش کشیدی بعد ناراحت نشی!
    حرف کاسیاسو واسه سیستم هوادارا زدم. خودمم گفتم که گل رو اشتباه ایکر هم بود! ناراحتی هم نداره من ایکر بازیکن مورد علاقمه اما بحث و انتقاد در موردش منو اذیت نمیکنه. بی انصافی چرا میکنه!
    من حرف از لوپز نزدم خودت پیش کشیدی بعد ناراحت نشی
    مگه همین لوپز تو الکلاسیکو رفت پارسال یه گل بغلی از نیمار و یه چیپ مفت از سانچز نخورد؟ مگه همین لوپز یه گل 30 متری تو بازی برگشت با اتلتیکو نخورد؟ مگه همین لوپز دو تا گل مفت تو بازی با سویا برگشت نخورد؟ اینا اشتباهات خارج از عرف ( بخون گند زدن) نبود؟
    مگه همین کاسیاس این فصل با چند تا پنالتی گرفتن تیمو نجات نداد؟ بازی با ویارئال یادتون هست؟ بازی با مالاگا ...نمیدونم الکلاسیکو رفت همین امسال.... والا همه دروازبانا اشتباه میکنن....نویر هم امار سوتی های امسالش کم نبوده اما ایکر اینجا واسه هوادارا شده دیوار کوتاهه که میتونن ازش بالا برن.... وضعیت شخمی دفاع و هافبک خیلی خیلی بیشتر تاثیر داشته تو باخت ها تا اشتباهات ایکر....اما بار سنگین انتقادات فعلا رو دوش ایکر هست و بیل. (بیل البته خودش واسه خودش حاشیه خرید اینو کار نداریم) والا من این فصل تا جایی که یادمه ایکر داشت عالی کار میکرد تا بازی اتلتیکو که هوادارا بهش حمله کردن و دوباره اوضاع روحیش برگشت به همونی که فصل قبل بود . منظور من از پست قبلی دفاع از کاسیاس نبود انتقاد از هوادارا بود. اقا تیم افت کرده شما دیگه گند نزنید به اعصاب بازیکنا.....به خدا ادم خجالت میکشه . کاپیتان تیم تو زمین خودش هو بشه.... جرارد پارسال لیگو از لیورپول گرفت من ندیدم از این چیپ بازیا.... بایرن پارسال 4 تا خورد تا لحظه اخر صدای سرودای هوادارا میومد. تو برنابئو تیم دو گل عقب میفته میشه مثه قبرستون ...صدای هوادارا در نمیاد. حرف من اینه وقتی تمرکز نذارن واسه بازیکن حالا طرف تو تمرینات خودشم بکشه تو زمین نمیتونه...
    اینو از بازیهای تیم تو برنابئو میشه فهمید....
    فقط ایکر نیست...رونالدو هم تو برنابئو هو میشه....قضیه به اینجا رسیده رونالدو برگشته به طرف هوادارا سر تکون میده که خاک تو سرتون ...رونالدویی که معمولا اصلا واکنش نشون نمیده.
    از نظر من تیم روند صعودیش رو بعد همین بازی میتونه طی کنه اما نه با این هوادارا. فصل بعد نویر یا بوفون هم تو دروازه ما باشن وضعیت همینه...

4. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گفته مارکا، علت تعویض و افت مودریچ تو نیمه دوم تب شدیدی هست که شنبه شب داشته و احتمال می رفت که بازی نکنه یا به عنوان بازیکن تعویضی به زمین بیاد. حتی از صداش تو مصاحبه بعد بازی که به سختی در میامد هم میشد فهمید که حالش خوب نبوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر خوب دیگه اینکه دیروز James هم به تمرینات گروهی برگشت و در کنار آربلوا، ایارامندی، ناچو و خسه تمرین کرد. ضمن اینکه سه نفر از تیم جوانان هم اضافه شدن و در تمرینات شرکت کردند. ظاهرا James میتونه در صورت تمایل آنلجوتی، تو بازی یکشنبه جلو گراندا به میدان بره تا ایسکو هم استراحت بکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به قول عاقا قلعه نویی بازی دو نیمه ی متفاوت داشت

اون نگرانی ای که کارلتو بعد از بازی لوانته داشت کاملا بجا بود : " نیمه ی دوم بازی با لوانته نگرانم کرد " ؛ و عملا در الکلاسیکو هم تکرار شد این داستان

اگر ما در نیمه ی اول بهتر عمل میکردیم و کمی هم شانس با ما یار میبود و اون توپ رونالدو جای تیرک گل میشد ، میتونستیم دو سه تا بزنیم در نیمه اول ؛ اگر هم بارسا در نیمه ی دوم خصوصا نیمار بیشتر دقت میکرد اونا هم میتونستن براحتی دو سه تا دیگه بزنن به ما در نیمه ی دوم

بنظر من بهتر بود بعد از اخطار گرفتن کارواخال و بازی ضعیفش در دفاع راست زودتر تعویض میشد و راموس به سمت راست میرفت و واران جای کاروا به بازی میومد و میرفت جای راموس

هم انسجام دفاعی و سرعت دفاع بیشتر میشد ، و هم اینکه راموس راحت تر میتونست توی حمله هم حضور فعال داشته باشه

بهر حال هر دو تیم فودبال خوبی بازی کردن ( البته هرکدوم یه نیمه ) ؛ کریس هم که شد محسن خلیلی خودمون ، کریس رفت و برگشت ( با تشکر از کسری )

بیل تا چند بازی پیش هر چقدرم که بد بود خوب میدووید ، ولی شوربختانه در این بازی نتونست حتی خوب هم بدووه

واقعا مهره ی موثری روی نیمکت نداریم ما ؛ بارسا ژاوی رو داره پدرو رو داره ولی ما خسه و چیچا و سیلوا که واقعا برای نیمکت رئال ضعیف هستن و باید رفع بشه ایراد

وقتی تیمی ظرف یکماه صدر جدول رو با 4 اختلاف امتیاز بالاتر از دست میاد و میرسه به 4 امتیاز کمتر و رده ی دوم ، خب نشوندهنده ی بحران هست و کارلتو در بیرون آوردن تیم از بحران در این فصل مردود شد ( این هم خواصی بود که در این زمینه مردود شد )

بهر صورت درسته لالیگا تموم نشده روی کاغذ ، ولی خب خیلی خیلی سخته و رویا پردازانست قهرمانی در این فصل ؛ مگر اینکه از اون اتفاقای عجیب بیفته ، مثلا بارسا هم ظرف یکماه با 4 امتیاز اختلاف بیاد دوم دوباره که البته این کار کار هرکسی نیست

بنظر من ارزش داشت مبلغی بیشتر به دیماریا داده بشه و نگهش داشت ، حداقلش این بود که نیمکت نشینمون یا دیماریا بود یا بیل ، و فصل پیش هم که افت فنی داشتیم همین آقای دیماریا خیلی وقتا یه تنه تیمو کشید بالا و واقعا گزافه نیست بگیم جزو موثر ترین مهره های فصل پیش ما بود و واقعا خیلی خوب بود ؛ حالا با رفتنش به یونایتد هم خودش طول میکشه جا بیفته در ترکیب فان خال و هم دست رئال موند در پوست گردو

من واقعا دوست داشتم که پرز روزی به محضر دی استفانو میرفت فصل پیش و میگفت : ما برای نیمکت و همینطور در آوردن تیم از بحران و در آوردن بازی ها وقتی گره میخوره کار ، مهره ای نداریم ...

بعد هم دی استفانو دستی به ابروهای پر پشتش میکشید ، لبخندی میزد و میگفت : چرا نداریم ؛ همین عاقای دیماریا

واقعا بعضی وقتا بد نیست همه چی در ظرفیت تبلیغات و کسب درآمد از تبلیغات بازیکنها دیده نشه و به کیفیت فنی اونها و تاثیرگذاریشون هم بها داده بشه ، ولی خب اونی که باید این حرفا حالیش بشه متاسفانه حالیش نمیشه ! ماکلله هم همین داستان پیاده شد و عملا چند فصل تیم وسط زمین حرفی برا گفتن نداشت

8. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

برخورد دوستانه بازیکنان رئال و بارسا قبل و بعد بازی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثه که Calma Calma ی رونالدو ایندفعه خیلی زور داشته واسه بعضیا ...دارن تمام تلاششونو میکنن که رونالدو محروم شه تا دوباره با این خوشحالی روبرو نشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Oh Honey

12. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

از یه جا میسوزن

به قول سروش : کریس رفت و برگشت

بعضیا همون رفتشم نیستن چه برسه رفت و برگشت !

14. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

از یه جا میسوزن

به قول سروش : کریس رفت و برگشت

بعضیا همون رفتشم نیستن چه برسه رفت و برگشت !
    به مذاق منِ بارسایی که قطعا خوش نمیاد این حرکتش ولی حتما یه جایی درونش دوست داره این کارو بکنه...
    اما همون بعضیای شما سابقه هت تریک توی سانتیاگو برنابئو داره (که اولینش توی 19 سالگی بوده) و به هوادارای رئال (همونا که کاسیاس رو هو میکنن) توهینی نکرده
    لطفا کسی این پستو کوت نکنه چون جواب نمیدم چون پستای شبیه پستای شما توی تاپیک بارسا حذف میشن
    Last edited by Mohammad Yek110; 26-03-2015 at 09:21.

16. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به مذاق منِ بارسایی که قطعا خوش نمیاد این حرکتش ولی حتما یه جایی درونش دوست داره این کارو بکنه...
    اما همون بعضیای شما سابقه هت تریک توی سانتیاگو برنابئو داره (که اولینش توی 19 سالگی بوده) و به هوادارای رئال (همونا که کاسیاس رو هو میکنن) توهینی نکرده
    لطفا کسی این پستو کوت نکنه چون جواب نمیدم چون پستای شبیه پستای شما توی تاپیک بارسا حذف میشن
    من کوت می کنم شما جواب نده. در ضمن چرا پاک بشه...چیز بدی نگفتی شما.

اولا که هت تریک مسی رو هر کسی یادش بیاد شما قطعا یادت نیست. اگه اشتباه نکنم 2006 یا 7 بود این هت تریک و شما که الان حدود 15 سالت ه، اون موقع 7-8 ساله بودید. اینو با توجه به سن واقعی شما گفتم حمل بر بی احترامی نشه.

دوما حتما فراموش کردید اون صحنه که مسی عمدا توپ رو محکم شوت کرد وسط تماشاچی های رئالی. من فراموش نکردم. این توهین ه.

و در آخر هم رونالدو توهینی نکرده. بعد از اونهمه انگشت وسط و هو و توهینی که تو نیوکمپ بهش میشه، گل که می زنه میگه آروم باشید. آروم.

18. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اولا لزومی نبود پست بدید تا بخواید بگید کسی جواب نده !

دوما کلمه از یه جا میسوزن مربوط به همون فدراسیون فوتبال اسپانیا بود که وقتی پست بالاتر رو میخوندید متوجه میشدید
    ولی چون طرفدارایی مثل شما کلا همیشه تو فکر حاشیه هستن به چشم حاشیه میبینن
    فدراسیون فوتبال اسپانیا هم این 2 فصل با محروم کردن پی در پی رونالدو علاقه خودشو در بی طرف نشون دادن خودش نشون داده !

سوما
    فرهنگ کاتالان رو میتونید وقتی ببینید که با چه حرکاتی از رونالدو پذیرایی کردن !
    همون آلبا شما بود فکر کنم فصل قبل انگشت مورد نظر رو سمت هوادارا گرفت که خوب تونستن ماسمالیش کنن
    نمونه دیگه هم همون آقای هتریک شما توپ رو سمت هوادارا شوت کرد که نشان دهنده فرهنگ بالاش هست ! (( این فصل هم با لگد زدن به شکم بازیکن مالاگا بود فکر کنم بازهم حماسه سازی کرد ))

کله خوک هم که هنوز یادمون نرفته !
    و همچنین توهین هایی که به کریس کردن و فدراسیون فوتبال اسپانیا رسما اعلام کرد تو الکلاسیکو یه ذره اصالت خودتون رو نشون ندید تا جریمه نشید !
    از این دست مثال ها برای کاتالان ها زیاده !

اون حرکت رونالدو هم پیش میاد خیلی ها انجام بدن ولی واسه رونالدو چون سوزش عمیقی داره معنای خاصی واسشون پیدا میکنه !
    Last edited by albertxx; 26-03-2015 at 11:11.

20. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •