تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 168 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این فریم ریت بالاتر در PC ، چه مزیت های گرافیکی به همراه میاره نسبت به کنسول های نسل جدید؟!!
    بازی در فریم ریت بالا مزیت گرافیکی نداره، حرکت ها نرم تر و روان تر هست و بازی "زنده" تر به نظر می رسه. البته برای بازی در فریم ریت بالا لازمه مانیتور فریم ریت بالا هم داشته باشید (120 یا 144 هرتز) و همینطور برای رسیدن به اون فریم ریت لازمه کارت گرافیک دو برابر قوی تر باشه (البته فیفا بازی سبکی است و از این نظر به محدودیت نخواهید خورد مگه اینکه کارت گرافیک واقعا ضعیف باشه). فیفا به خاطر حرکت زیاد جزو بازیهایی است که فریم ریت بالا در اون کیفیت تجربه بازی کردن رو خیلی بهتر می کنه.

عموما وقتی به بازی در فریم ریت بالا عادت کنید، بازی کردن با فریم ریت های پایین اصلا قابل قبول نیست، به خصوص وقتی به 120 یا 144 عادت می کنید و یکدفعه میرید پای کنسول و می بینید داره با 30 فریم در ثانیه اجرا میشه! البته فیفا در کنسول 60 فریم است ولی خیلی بازیهای سنگین تر (مثل GTA V) هنوز 30 فریم هستند. البته طبیعتا برای اینکه اون بازیهای سنگین تر رو با فریم ریت بالا اجرا کنید نیاز به سیستم قوی (و گرون قیمت) خواهید داشت.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بازی در فریم ریت بالا مزیت گرافیکی نداره، حرکت ها نرم تر و روان تر هست و بازی "زنده" تر به نظر می رسه. البته برای بازی در فریم ریت بالا لازمه مانیتور فریم ریت بالا هم داشته باشید (120 یا 144 هرتز) و همینطور برای رسیدن به اون فریم ریت لازمه کارت گرافیک دو برابر قوی تر باشه (البته فیفا بازی سبکی است و از این نظر به محدودیت نخواهید خورد مگه اینکه کارت گرافیک واقعا ضعیف باشه). فیفا به خاطر حرکت زیاد جزو بازیهایی است که فریم ریت بالا در اون کیفیت تجربه بازی کردن رو خیلی بهتر می کنه.

عموما وقتی به بازی در فریم ریت بالا عادت کنید، بازی کردن با فریم ریت های پایین اصلا قابل قبول نیست، به خصوص وقتی به 120 یا 144 عادت می کنید و یکدفعه میرید پای کنسول و می بینید داره با 30 فریم در ثانیه اجرا میشه! البته فیفا در کنسول 60 فریم است ولی خیلی بازیهای سنگین تر (مثل GTA V) هنوز 30 فریم هستند. البته طبیعتا برای اینکه اون بازیهای سنگین تر رو با فریم ریت بالا اجرا کنید نیاز به سیستم قوی (و گرون قیمت) خواهید داشت.
    خب چرا در کنسول های نسل جدید (که فکر میکنم حداقل باید تا 10 سال جوابگوی ما گیمر ها باشه) ، از پردازنده های گرافیکی ای استفاده نکردن که بتونه فریم ریت های بالاتری رو پردازش کنه؟!!

این باعث دو دل شدن من برای خرید و تهیه یک کنسول نسل جدید شد ( تازه فکر کنم اوضاع PS4 از نظر سخت افزاری خیلی در وضعیت بهتری از Xbox ONE هستش با توجه به نقد هایی که خوندم!!)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب چرا در کنسول های نسل جدید (که فکر میکنم حداقل باید تا 10 سال جوابگوی ما گیمر ها باشه) ، از پردازنده های گرافیکی ای استفاده نکردن که بتونه فریم ریت های بالاتری رو پردازش کنه؟!!

این باعث دو دل شدن من برای خرید و تهیه یک کنسول نسل جدید شد ( تازه فکر کنم اوضاع PS4 از نظر سخت افزاری خیلی در وضعیت بهتری از Xbox ONE هستش با توجه به نقد هایی که خوندم!!)

چون این کنسول ها (برعکس کنسول های نسل قبلی) قرار نیست تا 10 سال جوابگو باشند. احتمالا همین 2016 یا نهایتا 2017 شما کنسول های نسل بعدی رو خواهید دید چون صنعت Gaming داره به سمت تکنولوژی هایی میره که توسط این کنسول های فعلی قابل پشتیبانی نیست. طراحی این کنسول ها برعکس نسل قبل صرفا برداشتن دیزاین های موجود PC و گذاشتنشون در قالب کنسول بوده و با علم به اینکه عمرشون قرار نیست بیشتر از 4-3 سال باشه. یکی از مدیران AMD هم در مصاحبه ای تایید کرده بود عمر کنسول های این نسل کمتر خواهد بود.

دلایل دیگه هم هست مثل: عدم پشتیبانی اکثر تلویزیون ها از فریم ریت های بالا، بالا رفتن هزینه تولید برای سخت افزار قوی، حرکت به سمت Cloud Gaming (که بازی در سرورها پردازش میشه و تصویر توسط اینترنت استریم میشه به شخصی که بازی می کنه) و خیلی چیزهای دیگه.

5. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام
    دوستان من پینگم خیلی خوبه از 8.8.8.8 میگیرم حداکثر 140 میده ولی نمیدونم چرا وسط اکثر بازیا دیسی میشم
    اعصاب واسمون نذاشته
    تایم اوتم ندارم والا نمیدونم چی کار باید بکنم خواهشا راهنمایی کنید

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من فیفا 15 رو دانلود کردم آپدیت 4 + کرک 3dm رو هم دانلود کردم بازی رو ریختم داخل درایو و آپدیت رو در محل نصب بازی ریختم و کرک رو هم ریختم و لانچر رو اجرا کردم وقتی origin نصبه باز میشه و اکانت میخواد و وقتی هم origin رو حذف میکنم بعد از اجرا لانچر این میاد مشکل چیه ؟؟

Last edited by pedram9; 07-05-2015 at 01:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    تو مود پلیر کریر تنها میشه با اکامپلیشمنت ها پیشرفت کرد که الان که دیدم متوجه شدم کلا تا یه سقف محدودی قابلیت رشد داری.یعنی مثلا برای اسپرینت اسپید تنها اجازه دارید که 11 تا رشد کنید.به طور مثال با قد 5 فوت و 9 اینچ و وزن 150 پوند نهایت رشد سرعت شما میشه 88.
    آیا راه دیگه ای برای افزایش این مقدار هست؟
    اگر نباشه به نظرتون این یه محدودیت نیست؟
    برای بقیه موارد هم همینطور هست.فکر نکنم کسی بتونه اورالشو بالا 85 ببره.
    اگه اشتباه می کنم دستان راهنمایی کنن.

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا چرا وقتی میخوایم دونفره بازی کنیم بازی میپره بیرون؟ اصلا دوتا دسته رو قبول نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من فیفا رو چند سالی هست روی کامپیوتر بازی میکنم و بیشتر هم کریر مود
    ولی مشکلی که امسال به فیفا دارم آسون شدن بیش از حد بازیه ! به گونه ای که دست دو انگلیس من توی ده تا بازی که داشتم کل موقعیت هایی که تیم های مقابلم ایجاد کردن به زور به سی عدد میرسه و خودم تو هر بازی راحت شیش هفت گل میزنم ! بازی روی لجندری هست و تنظیمات رو روی سخت ترین حالت گذاشتم فایده ای نداشت اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید وگرنه برم همون چهارده رو بازی کنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام
    من فیفا رو چند سالی هست روی کامپیوتر بازی میکنم و بیشتر هم کریر مود
    ولی مشکلی که امسال به فیفا دارم آسون شدن بیش از حد بازیه ! به گونه ای که دست دو انگلیس من توی ده تا بازی که داشتم کل موقعیت هایی که تیم های مقابلم ایجاد کردن به زور به سی عدد میرسه و خودم تو هر بازی راحت شیش هفت گل میزنم ! بازی روی لجندری هست و تنظیمات رو روی سخت ترین حالت گذاشتم فایده ای نداشت اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید وگرنه برم همون چهارده رو بازی کنم !
    برو قسمت تنظیمات setting بعدش با دکمه RBو LB برو به قسمت User که خودتی و cpu که کامپیوتره و تنظیماتو دستکاری کن
    مال خودتو بکن همه رو صفر مال کامپیوترو بکن صد که دیگه نتونی حتی توپ ازشون بگیری
    دفات هم رو حالت پیش فرض تاکتیکال بذار تا توپ گرفتن سخت باشه برات

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یکی کامل اموزش پنالتی زدن رو بگه ، همش وسط میزنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •