ۀره رام های سیانوژن و aokp با بازی ها مشکل دارن.منم توی چن تا بازی دیگه مشکل ساه شدن یا تغییر رنگ با لود نشدن رو داشتم.
ۀره رام های سیانوژن و aokp با بازی ها مشکل دارن.منم توی چن تا بازی دیگه مشکل ساه شدن یا تغییر رنگ با لود نشدن رو داشتم.
اقایون کسی مشکل پریدن از بازی رو از دیشب پیدا نکرده؟
برای من و دوستای کلنمون همگی این مشکل از دیشب حدود ساعت یازده پیش اومده!
یعنی کامل لودینگ پر میشه و دهکده رو که میخاد نشون بده بازی سیاه میشه و از بازی میپره بیرون!
با فیلتر شکن و هرچی که به فکرتون میرسه امتحان کردیم !
انگار هم فقط برای کلن ما این اتفاق افتاده!
حالا نمیدونم چیکار کنم! به سوپرسل ایمیل بدم یا یه کار دیگه بکنم ....
نکنه هک شده کلن؟ اخه دیروز یکی تو کلن بود از هک و این چرتو پرتا حرف میزد ...نمیدونم چی شده ..کلافه شدم
به سوپرسل ایمیل دادم و مشکلمون رو گفتم!
خیلی عجیبه اخه یعنی چی شده!
یکی از بچه ها از یکی پرسیده اون گفته که یکی خواسته تو کلن بازی رو هک کنه و سرور فهمیده و بلاک کرده!
نمیدونم چیکار کنم
سلام بر همه
اقا من برای امشب کلن میخواهم کسی کلن خوب داره من بیام الان یه اتحاده در پیت هستم کلن وارش تموم شه میتونم برم یه کلن دیگه اگه کسی هست بگه من بیام ممنون میشم .....
جالبه برای ما فقط همین clash of clans مشکل داره بقیه بازی ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشن حتی بازی هایی که روی رام رسمی اجرا نمیشدن هم دارن اجرا میشن !
چند تا ستاره وار داري ؟!
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام بچه ها...
بعد آپدیت کسی با تله ها مشکل نداره؟
من xmode رو آپدیت کردم... مود رو هم رو بازی نصب کردم..
میرم تو بازی مود لود میشه... میزنم تله هارو نشون بده... ولی نیشون نمیده... نه تو وار... نه تو اتک عادی.. :\
کسی ایمیل سوپرسل رو میدونه ادرسشو؟
از داخل اکانت یکی دیگه میفرستم جواب نمیده! از داخل فرومش فرستادم جواب نمیده!
نمیدونم چیکار کنم ! بازی برای هیچکدوم تاز اعضای کلن ما لود نمیشه و میپره بیرون! نمیفهمم
سلام بر شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)