سرعت هاش که درسته تا بوده همین بوده
2 تا 3 برابر بسته میشن
سرعت هاش که درسته تا بوده همین بوده
2 تا 3 برابر بسته میشن
پینگ راصد اومد پایین ؟!
پینگ آیپی 217.218.155.155 الان چنده؟!
من نمیدونم اینا وقتی میگن 1.5 برابر منظورشون اینه که 100 کیلوبایت میشه 150 کیلو بایت
یا مثلا 100 کیلوبایت میشه 250 کیلوبایت ؟
به من گفت 512 رو 1.5 برابر میبندیم و میشه 90 کیلوبایت !!!!!!
1.5 برابر مگه نمیشه 150درصد ؟؟؟؟
متاسفانه نیومده پایین
پینگش 52 میلی ثانیه هست
اینم به درخواست مانیا :
![]()
512 تا 200 میره مطمئنم .فامیلمون داره .اگه رفتم پیشش یه تست میزارم ازش.
با تشکر بسیار فراوان و شرمنده باعث زحمت دادن به شما شدم منظوره من پینگ به این شکل نبود پینگ به شکل زیر منظورم هست
روش کار برنامه به این صورت هست:
برنامه رو باز کرد سربرگ connections رو باز کرده و بعد گزینه connect رو زده و در قسمت server addres آیپی 94.182.162.250 رو وارده کرده و دکمه connect رو زده و شما وارد یک سرور TeamSpeak میشوید و بر روی اسم خود در آن سرور TeamSpeak کلیک راست کرده و گزینه clinet connection info رو زده و در قسمت بالا مقدار پینگ تایم و در قسمت صفحه ای که باز شده مقدار packet loss رو مشاهده میکنید لطفا از این صفحه عکسی بگیرید
با تشکر بسیار فراوان
با سلام دوست گرامی آقای ahwazp30 اگه برای برای شما مقدوره این برنامه TeamSpeak رو دانلود کنید و پینگ تایم رو در این برنامه اعلام کنید ممنون میشم روش کار با برنامه در پست قبلی موجوده
با تشکر فراوان
آرش ایمان من رادیوم رو چرخوندم به یه جهت دیگه دکل دیگه ای از راصد اومد به نظرتون با این سیگنال میشه سرعت کامل از راصد گرفت ؟ ccq همیشه روی 100 درصده .میخام 2مگ بگیرم به نظرتون ممکنه افت سرعت پیدا کنم یا پینگ بالا بره ؟
![]()
منهم دقیقا هچین سیگنالی رو اون زمانی که نانو استیشن۵ داشتم میگرفتم.
سرعت دانلود عالی بود . پینگ هم خوب بود امااصلا نمیتونست بیشتر از ۲ یا۳ کیلوبایت در ثانیه آپلودکنه.
احتمالامال شما هم واسه آپلود ب مشکل بخوره.
حتی بعضی وقتا ۱ کیلوبایتآپلودمیگرد اما دانلود خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)