تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 175 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام
    اين دستگاه بك لايت براي كيبرد نداره و مونيتور لپ تاپ فول اچ دي هست اما زاويه ديد معمولي و wideview و IPS هم نيست موقع خريد حواستان باشد
    ضمن آنكه از GE40 هم نمي دونم براي چي ارزونتره
    شما مطمئنی نداره؟ مدلی که ماتریس وارد کرده مدل 2oc هستش که فکر کنم دارای بک لایته. کلا کیبوردش مثل همیشه طراحی SteelSeries هستش که مخصوص گیمینگ و کیفیت بالاست و معمولا بک لایت خفن و حتی چند رنگ (مولتی کالر) دارند. البته نه در سری GE
    تصویرش مثل GE70 شده که دیگه براق نیست و ماته و من خودم دارمش و تو زاویه هم کیفیت خوبی داره. نگران افت کیفیت تصویر در زاویه نباشید. البته به IPS نمیرسه اما کلا کیفیت تصویر و روشنائی خیلی خوب و با کیفیتی داره.

کلا منو به شک انداختی. امروز غروب میرم از نزدیک ببینمش. خبرتون میکنم

GE40 رو هم از اول ماتریس کمی گرون قیمت گذاری کرد و بهتره قیمتشو کمی بیاره پائین. با این قیمت 3.700 بهتر بود کارت گرافیکش 760 میشد که در اصل هم GE40 رو تو دنیا با کارت 760 میفروشند.

Last edited by parsicola; 19-11-2013 at 15:55.

2. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند.
    Last edited by akbari_66; 19-11-2013 at 18:30.

4. این کاربر از akbari_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آره جانم من ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند. مقايسه هم بر اسا مدل نامبر هاي داخل ايران ارائه شده است.
    مدل GE60 با پردازنده هسول 4700MQ وهارد يك ترا و DVD-R/W و گرافيك جيفورس 750M با 2 گيگ ويرم DDR5 و اسكرين ّFullHD مات با 240 تا 260لوكس نوري به قيمت 3590 و گارانتي 400 روزه ماتريكس به فروش ميرسه.
    سري 14 ضمن اينكه بخش نمريك رو نداره پردازنده هم مدل 4702MQ هست.اسكرين هم 1600*900 غير IPS هست.
    سري 4700MQ حدود 2 تا 5 درصد نسبت به پردازنده 4700HQ (پردازنده استفاده شده در لنوو Y510p و ASUS N550JV كمتري دارد و مصرف آن حدود 37 وات و مصرف سري HQ حدود 47 وات در لود هست.
    ميزان نور اسكرين در ASUS N550jv IPS حدود 270 تا 300 فول اچ دي IPS و در LENOVO Y510P حدود 360 تا 400 مي باشد.
    Last edited by akbari_66; 19-11-2013 at 19:17.

6. 2 کاربر از akbari_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام. تائید میشه. من هم دیدم که بک لایت نداره متاسفانه. فعلا هم قصدی برای ورود مدلهای دیگه ge60 ندارند مثل مدلی که کارت گرافیک 765m داره. ظاهرا به جای اون ترجیح داده مدل 17 اینچی با کیفیت gs70 رو جایگزین کنه. که حدود 6.250 میلیون قیمت گذاشته.

برای اطلاع بیشتر بچه های فروم بگم که درسته که gs70 برای جیب خیلی از ماها گرونه اما برای یه گیمر که دنبال لبتاپ حرفه ای گیم با دیزاین کم نظیره، نسبت قیمت به کیفیت و امکانات gs70 به نظر من خیلی به صرفه تر از ge60 هستش. و درواقع فعلا gs70 ارزونترین و اقتصادی ترین (نسبت قیمت به امکانات و کیفیت) لبتاپ واقعی گیمینگ حرفه ای و قدرتمند تو بازار ایرانه که آدم دوست داره مالکش باشه.
    این مدل همچنین برنده چندین جایزه خلاقیت و طراحی در نمایشگاه های مختلف شده و خیلی زیبا و باریک و درعین حال قدرتمند طراحی شده. ایکاش زیر 6 میلیون قیمت میخورد.

محاسنش: کیفیت طراحی و ساخت فوق العاده. اگه این لبتاپو دستتون بگیرین دیگه لبتاپ های دیگه گیمینگ و مالتی مدیا و ... احتمالا از چشمتون میفته.
    پردازنده هاسول قدرتمند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارت گرافیک حرفه ای GTX 765
    دو تا هارد SSD 64 گیگابایتی (مجموعا 128 گیگ) که به صورت موازی RAID شدند تا سرعت نجومی به لبتاپ بدن. البته یه هارد عادی یک ترابایتی هم داخلش داره که نگران جا برای آرشیو هم نباشین.
    DVD درایو اکسترنال رایگان به همراه لبتاپ
    16 گیگ رم !
    با سایز 17 اینچی فقط 2.66 کیلو گرم به همراه باتری
    تصویر فول اچدی مات با کیفیت تصویر بالا ، شدت نور میانگین 330cd/m2 که از خیلی از بهترینها ، بهتر می باشد. ، کنتراست تقریبا 1000:1 که عمق سیاهی رنگ در کنار سفیدترین رنگ را تضمین میکند. کلا با اینکه IPS نیست اما کیفیت آن را همانند پنل های معروف مک بوک اپل مقایسه میکنند. خیلی از سایتها در توصیف تصویر آن از واژه Great Screen استفاده کرده اند.
    کیفیت تصویر از زوایا: خیلی از سایتها این لبتاپ را برای دیدن فیلم توسط چند نفر، و از زوایای مختلف لبتاپی بسیار مناسب میدانند که فقط پنل های ips قابل رقابت با آن هستند.
    باتری 6 سلولی
    صدای عالی 5 اسپیکره با AUDIO BOOST و ساوند بلاستر با جک صدای از جنس طلا
    ضخامت کمتر از 22 میلیمتر
    بدنه اکثرا از آلومینیوم صیقل خورده مات.
    بک لایت (نور زمینه کیبورد) فول کالر که قابل برنامه ریزی برای ترکیب رنگهای گوناگون به دلخواه کابر.
    قابلیت اتصال به تلوزیون با رزولوشن 4K برای بازی با تلوزیون های بزرگ کیفیت بالای جدید.
    4 تا پورت USB3 ، بلوتوت ورژن 4 ، HDMI ورژن 1.4 ، کارت مموری خوان ، ...

از ایراداتش میشه به صدای زیاد دوتا فن درهنگام کار سنگین اشاره کرد.
    علیرغم اینکه بالای بدنه در هنگام بازی های سنگین دمای خوبی داره و دست رو اذیت نمیکنه اما زیر لبتاپ تا دمای 56 درجه هم میتونه داغ بشه. که نتیجتا با توجه به سبکی و خوش دست بودنش اگه روی پاتون بزارین بازی کنین و اگه تابستون هم باشه احتمالا به کرم سوختگی برای برخی نقاط حساس بدنتون! نیاز پیدا کنید. (هرچند اکثر لبتاپ های گیمینگ با کارت گرافیک حرفه ای اینطورین).
    باتری با اینکه 6 سلولی هستش تو هنگام بازی سنگین حدود 2 ساعت شارژ میده و درحالت عادی حدود 3.5 ساعت.
    Last edited by parsicola; 20-11-2013 at 11:43.

8. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خدای گیمر ها داد
    ما که فسیل شدیم از بس برای 550 صبر کردیم .چه اشتباهی کردم نخریدم اولش
    بخرید که خوب چیزیه
    مگه ge60 بهتر نیست

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من توی سایتهای خارجی خوندم که ge40 به شدت در حال بازی داغ می کنه و مشکل دما داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

MSI GS70 ظرف کمتر از 2 هفته تموم و نایاب شد! من که هرچی گشتم نبود و فروشنده ها میگفتند تموم شده و باید منتظر واردات دوباره باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی اگه لپ تاپ core i5 با سی پی یو هسول سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.
    (ترجیحا 14 اینچ)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

MSI GS70 ظرف کمتر از 2 هفته تموم و نایاب شد! من که هرچی گشتم نبود و فروشنده ها میگفتند تموم شده و باید منتظر واردات دوباره باشی
    این واردات دوباره کی هستش حالا ؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط koroshmn
    این مدل موجوده :
    ACER V3-772G
    آکبند با گارانتی قیمت : 5200 با SSD MSATA و 4400 بدون SSD ولی با SSD پرفورمنس خیلی بالا میشه.
    CPU: I7 4702 QM HASWELL
    RAM= 16 GB DDR3 1600
    GRAPHIC: 760GTX 2GB DDR5 + INTEL 4600
    DIPLAY:17.3 FHD PANEL TN همون پنل HD+ هستش که خیلی از هIPS با کیفیت تره و جدیدتر.
    PRIMARY HARD: 750 5400
    SECONDARY:256 GB MSATA SATA 6.0 GB 550 NB READ/WRITE
    DVD RW
    هارداولیش هم فکر میکنم SSHD باشه. کلا 10 تا آورده شده و الان 2 تا مونده.
    اگر مورد پسند واقع شده با این شماره تماس بگیرین . اگه تا فردا اون 2 تاش هم فروخته شد ازتون عذرخواهی میکنم.
    این چطوره ؟
    از ۵۵۰ ایسوس و ۵۱۰ لنوو و ge۶۰ بهتره ؟

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •