ترسیده مثل بازی ایران - آس رم 7تا بخوره!![]()
ترسیده مثل بازی ایران - آس رم 7تا بخوره!![]()
همون بهتر کنسل شد اخه الان چه موقع بازی با ایتالیاست؟؟ اول تیم هایه اسون .دونه ..دونه
بعد تیم هایه سنگین
این فدراسیون بدبخت هنوز از افتابه درنیومده به فکر سیفون طلاست ارام ارام
بدبختا سالی یه دفعه بازور یه بازیه دوستانه جورمیکنن بعد میان الکی الکی دنبال هزارخان رستمن
مثل اینه که از طبقه یکم ..خودتو پرت کنی طبقه 100دم
بازی باتیم هایه بزرگ بدنیست ولی درزمانه مناسب و مکانه مناسب
این جوری سرسری به جایی نمیرسن ..اونم باوجود همچین تیمی
با ارژانتین اونجوری بازیمیکنن ..اون وقت با عراق اونجوری اینا تولیگ خیلی بدتربیت شدن
.........
شما نگاه کنید بازیکنی که توجام جهانی همه جوره هوایه تیمشو داره..توبازی با عراق راحت واز عمد به تیم گند میزنه وپشتشو خالی میکته
Last edited by امید رض; 14-03-2015 at 18:01.
اوه اوه
اسدی حمله ور شده به کی روش
کیروش: با قلبی شکسته به خانه می رویم
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در این گفتگو عجیب خبر از عدم توافق با دبیرکل فدراسیون داد، آن هم در شرایطی که قرار است تیم ملی فوتبال ایران تا چند روز آینده برای برگزاری یک اردو و بازی های دوستانه عازم اروپا بشود.
گفتگوی کی روش مبهم و پرنکته بود و مخاطب اصلی اش کسی جز علی کفاشیان نبود. رییس فدراسیون فوتبال که مشخص نیست چه در سر دارد اما کی روش او را به کمک طلبید تا مشکلش را حل کند. مشکلی قاعدتا ادامه کار سرمربی را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. این مصاحبه را که ساعتی پیش انجام شده، بخوانید:
کارلوس کی روش ابتدا با اعلام این نکته که دبیرکل از عملکرد او و کادرش راضی نبوده، گفت: جلسه با دبیرکل چهارساعت طول کشید. در جلسه امروز سعی داشتیم یک سری از اختلافات را برطرف کنیم. جلسه امروز شفاف سازی کرد که یک سری اختلافات وجود دارد.
وی ادامه داد: متاسفانه یک سری تفاوت های بزرگ بین من و دبیرکل در اعتقادات ما وجود دارد به خاطر اینکه این اختلافات وجود دارد نمی دانم چطور باید رو به جلو حرکت کنیم. نمی دانیم چطور با این اختلافات باید قدم به جلو بگذاریم. من فکر می کنم تنها رییس فدراسیون در این اینجا و این لحظه باید راهکاری پیدا کند. البته من نمی خواهم خیلی این مسائل را باز کنم.
کی روش در ادامه درباره محتوای صحبت هایی که اسدی، دبیر کل فدراسیون فوتبال با او داشته گفت: متاسفانه خیلی شفاف به من گفته شد که بنده یعنی کارلوس کی روش نمی تواند توقعات آقای دبیرکل را برآورده کند. حرف دیگری ندارم چون این مساله حتما باید با کمک فدراسیون حل شود و امیدوارم رییس فدراسیون الان راهکاری ترتیب دهد تا با یک اخلاق و رفتار مناسب این مسائل و اختلافات حل شود. در حال حاضر هم چیزی برایم مهم نیست جز توهین هایی که در این جلسه به ما شده است.
کی روش که به نظر می رسید از جلسه و خروجی آن با دبیرکل ناامید و ناراضی بوده باشد گفت: همانطور که همه می دانند من با احترام و شور حرارت زیاد که به هواداران داشتم به ایران آمدم. اما به نظر می رسد دستاورد من از تیم ملی پایین تر از توقعات دبیرکل فدراسیون باشد.
سرمربی تیم ملی ادامه داد: طبیعتا من از این مساله ناامید هستم به خاطر اینکه واقعا زیبا و برازنده نیست که بخواهم درباره کارهایی که می خواهم برای تیم ملی انجام دهم صحبت کنم. اما نظر دبیرکل این است که عملکرد من در تیم ملی رضایتبخش نبوده و همانطور که می بینید در حال حاضر هم برای پیدا کردن کلماتی که باید به زبان بیاورم ناتوان هستیم.
سرمربی تیم ملی در ادامه با ذکر این نکته که کادر همراهش در این مدت بدون چشم داشت مالی تمام توان خود را برای موفقیت تیم ملی به کار برده اند و علیرغم عدم دریافت حقوق به درخواست او همچنان همکاری شان را با فدراسیون ادامه داده اند گفت: می خواهم تشکر و تقدیر کنم از کادرم که با تعهد کامل برای تیم ملی و بدون دریافت حقوق و پاداشی و هنوزم افرادی در کادر من هستند که 7-8-9 ماه حقوق نگرفتند. در تمام این مدت من به همراه کادرم حقوقی دریافت نکرده بودیم و با تمام گذشت و فداکاری ای که داشتیم به نظر أیشان موفق نبوده ایم .
کی روش ادامه داد: ناامید هستم و می خواهم از کادرم عذرخواهی کنم. من از آنها خواستم که به کارشان ادامه دهند. آنها از خانواده شان گذشتند و از همسر و پدر و ... خود گذشتند اما به نظر می رسد این کار کافی نبوده چون به ما شفاف اعلام شد کارمان پایین تر از سطح درخواست و توقعات أیشان بوده است .
کی روش در رابطه با این سوال که آیا این حرف ها به معنای پایان دوران حضور و همکاری اش در ایران به عنوان سرمربی است گفت: این را باید از شخص دبیر کل بپرسید اما ما با قلبی شکسته و آکنده از درد به خانه می رویم .
بیان که کمپین بزاریم علیه اسدی
با این شیرتوش بازی اصلا تیم بتونه راه بره باید کف زد نمیدونم اینا کین چپوندن تو فدراسیون فوتبالترسیده مثل بازی ایران - آس رم 7تا بخوره!![]()
گرداني و مکاني جايگزين پولادي و فروزان؛
فهرست تیم ملی برای بازی با شیلی و سوئد
اسامي بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار مقابل شيلي و سوئد اعلام شد.
به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان اسامی بازیکنان تیم ملی را برای دیدار مقابل شیلی و همچنین سوئد اعلام کرد.
این اسامی به شرح زیر است:
علیرضا حقیقی، علیرضا بیرانوند، سوشا مکانی، وریا غفوری، رامین رضاییان، سیدجلال حسینی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، پورعلی گنجی، هاشم بیگزاده، حبیب گردانی، جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندو تیموریان، خسرو حیدری، مسعود شجاعی، احسان حاج صفی، اشکان دژاگه، علیرضا جهانبخش، رضا قوچاننژاد، سردار آزمون، مسعود حسنزاده، وحید امیری و کریم انصاریفر.
اين خبر تکميل خواهد شد...
کیروش: قهرمانی جهان تجربه زیادی برایم نیست
کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي ايران دقايقي پيش در نشست خبر شرکت کرد تا در مورد اتفاقات يکي، دو روز اخير و تيم ملي اميد صحبت کند.
به گزارش "ورزش سه"، او ابتدا از خبرنگاران تشکر کرد و گفت: انتخاب نفرات بر اساس بازی های جام ملت های آسیا و مشاهداتمان از لیگ بوده است.
جام جهانی از 2015 آغاز می شود
طبق برنامه دو بازی با شیلی و سوئد بسیار مهم است چون تنها فرصت برای ما تا قبل از قرعه کشی مقدماتی جام جهانی همین بازی های تدارکاتی است. جام جهانی روسیه 2018 برای تیم ملی از 2015 آغاز می شود و این آخرین فرصت ماست تا مشاهدات خود را انجام و بازی های دوستانه انجام دهیم. چون پس از آن تیم ها درگیر لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا می شوند و دیگر فرصتی برای شناخت نیست و باید در همین اردو به جمع بندی نهایی برسیم.
در جهان اولویت با تیم ملی بزرگسالان است
اعتقاد حرفهای من است که به این بازیکنان احتیاج دارم. در سراسر جهان اولویت ها با تیم ملی بزرگسالان است.
نائب رئیسی کفاشیان در آسیا به فوتبال ایران اعتبار داد
در چند سال گذشته هیچ گاه این فرصت را نداشتیم که با تیمهایی در حد استاندارد های شیلی و سوئد بازی کنیم. آنها حاضر شدند بدون هزینه با ما بازی کنند چون در ۴ سال گذشته اعتبار خوبی برای فوتبال ایران به دست آمده است. البته کفاشیان هم نایب رئیس فوتبال آسیا شد و این هم اعتبار دیگری برای فوتبال ایران است.
برای دفاع از آبروی ایران به جهانبخش و آزمون نیاز دارم
او در مورد وضعیت جهانبخش و آزمون گفت: اعتقاد حرفهای من است که به این بازیکنان احتیاج دارم. در سراسر جهان اولویت ها با تیم ملی بزرگسالان است. این بازیکنان را برای دفاع از آبروی تیم ملی نیاز دارم. در این مورد از قبل هم با کاشانی و خاکپور صحبت شده بود.
به جای بازی با ایتالیا چم هایتان را درست کنید
وی در مورد لغو دیدار با ایتالیا گفت: باید با دقت عمل کافی در مورد یکسری مسایل صحبت کرد. نمی توان در مورد لغو یک مساله صحبت کرد وقتی اصلا هماهنگ شده نبود. شاید شما آرزو داشته باشید که تعطیلات را به جزایر مدیترانه بروید اما وقتی پولی ندارید نمیتوان گفت که این سفر کنسل شده است. صحبت در مورد ایتالیا هم همین طور است و نمیتوان گفت لغو شده وقتی اصلا هماهنگ نشده بود. نمی توان یک میلیون دلار برای ۹۰ دقیقه بازی با ایتالیا هزینه کنیم و هیچ دستاوردی هم نداشته باشد. مگر بازی با برزیل که ۳ بر صفر باختید چه دستاوردی داشت جز اینکه بازیکنان عصبی شدند و به اعتماد به نفس شان ضربه خورد؟!این نظر من است. به جای پرداخت یک و نیم میلیون دلار برای بازی با ایتالیا بهتر است پانصد هزار دلار صرف بازی با دو تیم خوب کرده و بقیه آن را صرف زیر ساخت ها و توسعه فوتبال ایران کنیم.
قهرمانی جهان تجربه زیادی برای من نیست
او در مورد جلسه با اسدی دبیر کل فدارسیون فوتبال، گفت: جلسه ای داریم که میتوانند در این مورد نظر بدهند. من تجربه ای ندارم و فقط ۳۳ سال تجربه دارم.قهرمان جهان و اروپا شده ام و این تجربه زیادی نیست.
آقای کاشانی، 40 روز استراحت کردم
آقای کاشانی دغده شمردن روزهای استراحت من را دارد و همینجا می گویم بله، من 40 روز استراحت کردم.
در جلسه با اسدی شوکه شدم
مطمئناً افراد بسیار تحصیلکرده نظرات شایستهتری دارند. باید بگویم یک جلسه با آقای اسدی نبود بلکه دو جلسه بود. البته نمیخواهم در مورد این مسئله که چقدر آن جلسه ناامیدکننده بود صحبت کنم. سه یا چهار روز پیش با کفاشیان و اسدی جلسه داشتم. مقصود و منظور از جلسه با کفاشیان صحبت درباره تیم ملی بود و اینکه اسدی دبیرکل جدید هم معرفی شود اما من در طول آن جلسه از صحبتهایی که شنیدم شوکه شدم. این صحبتها از طرف آقای دبیرکل بود اما با احترام به همه و به عنوان سرمربی تیم ملی باید بگویم که هیچگاه دلیل نمیشود من با هر صحبت و هر جلسهای موافق باشم. تصمیم گرفتم مدت زمانی در مورد مطالبی که مطرح شد، فکر کنم، آن جلسه شفاف بود و در صحبتهای ما تفاوتهای اساسی و پایهای وجود داشت.
نمی توانم به استانداردهای اسدی برسم
تا آنجا که دبیرکل جدید شخص من و کاری که انجام دادم را قبول نداشت و حتی این حرف را زد که من نمیتوانم به استانداردهای شخصی او برسم. دبیرکل علامت سوالی در مقابل کار من و همکاران من گذاشت، با آنکه صادقانه گفت من باعث شادی مردم ایران شدم، اما باز هم نمیتوانم به حداقل استانداردهای او برسم.
اسدی جزو 12 درصد مخافان من است
ایشان در صحبتهایشان خیلی شفاف بودند و نمیدانم به نمایندگی از فدراسیون یا هیات رئیسه یا جای دیگر صحبت میکردند اما از ما رضایت نداشتند با این حال اعلام کردند که شاید الان احمقانه و غیرمنطقی باشد که بخواهیم شما را عوض کنیم و طوری القا میشد که باید در حالت آمادهباش باشیم. برای این اتفاق و اینطور به نظر میرسید که دبیرکل جدید و افرادی که او نماینده آنهاست جز با آن 12 درصدی هستند که در برنامه نود از کار من رضایت نداشتند. درست برعکس 88 درصدی که از من در این چند سال راضی بودند.
گفتم من را اخراج کنند
دبیرکل اعتقاد داشت، در بُعد نتایج من نتوانستهام کاری انجام دهم و این نتایج هیچ تفاوتی با مربیان دیگر نداشته است. او تأکید داشت با حضور من اتفاقی نیفتاده و کاری انجام نشده است. ضمن اینکه در ارتباط با مربیان و آموزش آنها هم کاری انجام ندادهام. دبیرکل در صحبتهایش همواره اشاره به ما میکرد که نمیدانم این ما دقیقاً چه افرادی هستند! او نمیگفت من بلکه میگفت ما. این مسئله بسیار ناراحتکننده است، چرا که گفت ما میتوانستیم به جای من و کادرم مربی دیگری را بیاوریم و من فکر میکنم این اشاره به ما در واقع اشاره به افراد تحصیلکرده سطح بالاست. نمیدانم این نظر هیئت رئیسه یا فدراسیون بود که مطرح شد یا نه. به همین منظور سعی کردم چند روزی افکارم را جمع کنم و در نهایت درخواست جلسه دیگری داشتم که روز گذشته به مدت 5 ساعت برگزار شد. من نه عصبی هستم و نه ناراحت و دیروز هم با کمال آرامش فقط درخواست کمک کردم که اگر ایشان به صحبتهایش اعتقاد دارد بیاید و من را اخراج کند چون هم شخص من و هم بازیکنان و هم هواداران استحقاق این را داریم که همانطور که در صلح آمدیم در صلح هم برویم و به همین دلیل گفتم من را اخراج کنند.
به من و همکارانم توهین شده
همانطور که میدانید و ایشان هم میدانند در 4 سال گذشته مشکلات عدیدهای داشتیم. حقوقها را به موقع نگرفتیم و پاداشی هم در کار نبود بنابراین به جایی که دبیرکل از ما هم تشکر کند به ما توهین کرد اما به جای توهین باید از ما تقدیر و تشکر میشد. او نباید می گفت نتایج من قابل قبول نیست و کاری که شده نارضایتی همگان را به همراه داشته است بنابراین به شخص من و همکارانم در کادر فنی توهین شده.
به خانواده های ما توهین شد
از کفاشیان میخواهم تا احترام دو طرف حتی المقدور حفظ شود. چون در شرایط فعلی کار کردن مقدور نیست. در واقع باید شرایطی پیش بیاید که این مسائل به پایان برسد چون دیگر کار کردن با این شکل مشکل شده است. اگر هدف او این بود که ما را زیر سوال ببرند و ما را شور و اشتیاق خالی کنند باید به وی تبریک بگویم چون او کار خود را به خوبی انجام داد. شخص ایشان یا آنهایی که او نمایندشان است باید بدانند که کارشان را به خوبی انجام دادند چون به شخص من و کادرم توهین شد. ما با از خودگذشتگی و فداکاری و بدون اینکه هیچ پولی بر سر سفره خانوادهمان ببریم زحمت کشیدیم اما او به خانوادههای ما توهین کرد.
خبر در حال تکمیل است...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: به سردار آزمون و علیرضا جهانبخش برای دفاع از آبروی تیم ملی نیاز دارم و در این مورد از قبل هم با کاشانی و خاکپور صحبت شده بود.
طرفداری- کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در نشست خبری خود گفت: "جا دارد از حضور شما خبرنگاران تشکر کنم که کنفرانس امروز به خاطر اعلام اسامی تیم ملی برای بازی با شیلی و سوئد برگزار شده است. انتخاب نفرات بر اساس بازی های جام ملت های آسیا و مشاهداتمان از لیگ بوده است."
وی افزود:" طبق برنامه دو بازی با شیلی و سوئد بسیار مهم است چون تنها فرصت برای ما تا قبل از قرعه کشی مقدماتی جام جهانی همین بازی های تدارکاتی است. جام جهانی روسیه 2018 برای تیم ملی از 2015 آغاز می شود و این آخرین فرصت ماست تا مشاهدات خود را انجام و بازی های دوستانه انجام دهیم.چون پس از آن تیم ها درگیر لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا می شوند و دیگر فرصتی برای شناخت نیست و باید در همین اردو به جمع بندی نهایی برسیم."
وی در مورد وضعیت جهانبخش و آزمون گفت:" اعتقاد حرفهای من است که به این بازیکنان احتیاج دارم. در سراسر جهان اولویت ها با تیم ملی بزرگسالان است. این بازیکنان را برای دفاع از آبروی تیم ملی نیاز دارم و در این مورد از قبل هم با کاشانی و خاکپور صحبت شده بود."
سرمربی تیم ملی ادامه داد:" همانطور که کاشانی دغدغه تعداد روزهای استراحت من را داشت که 40 روز بود و دلایل آن را کفاشیان میدانست، قبل از رفتن به تعطیلات صحبت کردیم و خاکپور موافقت کرد تا این بازیکنان در تیم ملی بزرگسالان باشند تا از آبروی تیم ملی دفاع شود."
کی روش در خصوص بازی دوستانه با شیلی و سوئد گفت: "در چند سال گذشته هیچ گاه این فرصت را نداشتیم که با تیمهایی در حد استاندارد های شیلی و سوئد بازی کنیم. آنها حاضر شدند بدون هزینه با ما بازی کنند چون در 4 سال گذشته اعتبار خوبی برای فوتبال ایران به دست آمده است. البته کفاشیان هم نایب رئیس فوتبال آسیا شد و این هم اعتبار دیگری برای فوتبال ایران است."
وی در مورد لغو دیدار با ایتالیا گفت: "باید با دقت عمل کافی در مورد یکسری مسایل صحبت کرد. نمی توان در مورد لغو یک مساله صحبت کرد وقتی اصلا هماهنگ شده نبود. شاید شما آرزو داشته باشید که تعطیلات را به جزایر مدیترانه بروید اما وقتی پولی ندارید نمیتوان گفت که این سفر کنسل شده است."
کی روش افزود:"صحبت در مورد ایتالیا هم همین طور است و نمیتوان گفت لغو شده وقتی اصلا هماهنگ نشده بود. نمی توان یک میلیون دلار برای 90 دقیقه بازی با ایتالیا هزینه کنیم و هیچ دستاوردی هم نداشته باشد. مگر بازی با برزیل که 3 بر صفر باختید چه دستاوردی داشت جز اینکه بازیکنان عصبی شدند و به اعتماد به نفس شان ضربه خورد؟!"
سرمربی تیم ملی تصریح کرد: "این نظر من است. به جای پرداخت یک و نیم میلیون دلار برای بازی با ایتالیا بهتر است پانصد هزار دلار صرف بازی با دو تیم خوب کرده و بقیه آن را صرف زیر ساخت ها و توسعه فوتبال ایران کنیم. بار دیگر می گویم این نقطه نظر خاضعانه من است."
وی همچنین خاطر نشان کرد: "هوشمندانه نیست که بخواهیم این فرصت را به بازیکنانمان ندهیم تا بخواهند مقابل تیمهایی چون شیلی و سوئد کسب تجربه کنند. من 33 سال تجربه مربیگری فوتبال، قهرمانی جهان و اروپا را دارم که البته تجربه زیادی نیست. مطمئناً افراد بسیار تحصیلکرده نظرات شایستهتری دارند."
کیروش درباره جلسهاش با اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت:"باید بگویم یک جلسه نبود بلکه دو جلسه بود. البته نمیخواهم در مورد این مسئله که چقدر آن جلسه ناامیدکننده بود صحبت کنم. سه یا چهار روز پیش با کفاشیان و اسدی جلسه داشتم. مقصود و منظور از جلسه با کفاشیان صحبت درباره تیم ملی بود و اینکه اسدی دبیرکل جدید هم معرفی شود اما من در طول آن جلسه از صحبتهایی که شنیدم شوکه شدم. این صحبتها از طرف آقای دبیرکل بود اما با احترام به همه و به عنوان سرمربی تیم ملی باید بگویم که هیچگاه دلیل نمیشود من با هر صحبت و هر جلسهای موافق باشم."
به نقل از فارس، کیروش افزود: "بسیار شفاف و با توجه به صحبتهایی که شد تفاوتهایاساسی و پایهای بین دیدگاههای من و دبیرکل و کاری که میخواهیم انجام دهیم وجود دارد چراکه از نگاه او کار به جایی رسیده بود که شخص بنده به حداقل استانداردهای او نمیرسیدم. طبق صحبتهای آن روز اسدی او علامت سوالی مقابل عملکرد من گذاشت و البته به اینموضوع هم اذعان داشت که باعث شور و شعف مردم شدند اما این برای شخص او کافی نبود چون به حداقل استانداردهای او هم نرسیده بودم. در بعد نتایج به دست آمده از نظر او هیچ کاری نتوانستم انجام دهم و نتایج من فرقی با مربیان دیگر نداشت. ضمن اینکه از بعد معرفی بازیکنان جوان و آموزش مربیان نیز ایشان اعتقاد داشتند که من کاری انجام ندادم."
سرمربی تیم ملی یاد آور شد: "دبیرکل فدراسیون در جلسه اول مدام به کلمه ما اشاره میکرد که نمیدانم این ما چه افرادی هستند. او هیچ گاه نگفت من و می گفت ما و بسیار این مسئله ناراحتکننده است برای من و کادر من. او میگفت میتوانیم یک مربی دیگر را بیاوریم که این حرف برای ما ناراحتکننده بود و فکر میکنم این کلمه ما اشارهاش به افراد تحصیلکرده و با تحصیلات بالا بود. ایشان در صحبتهایشان خیلی شفاف بودند و نمیدانم به نمایندگی از فدراسیون یا هیات رئیسه یا جای دیگر صحبت میکردند اما از ما رضایت نداشتند با این حال اعلام کردند که شاید الان احمقانه و غیرمنطقی باشد که بخواهیم شما را عوض کنیم و طوری القا میشد که باید در حالت آمادهباش باشیم برای این اتفاق و اینطور به نظر میرسید که دبیرکل جدید و افرادی که او نماینده آنهاست جز با آن 12 درصدی هستند که در برنامه نود از کار من رضایت نداشتند. درست برعکس 88 درصدی که از من در این چند سال راضی بودند."
کیروش گفت: "به همین منظور تایید کردم چند روزی را صبر کنم و درخواست جلسه دیگری کردم که روز گذشته برگزار شد و 5 ساعت طول کشید. من نه عصبی هستم و نه ناراحت و دیروز هم با کمال آرامش فقط درخواست کمک کردم که اگر ایشان به صحبتهایش اعتقاد دارد بیاید و من را اخراج کند چون هم شخص من و هم بازیکنان و هم هواداران استحقاق این را داریم که همانطور که در صلح آمدیم در صلح هم برویم و به همین دلیل گفتم من را اخراج کنند. "
کیروش افزود:" همانطور که میدانید و ایشان هم میدانند در 4 سال گذشته مشکلات عدیدهای داشتیم. حقوقها را به موقع نگرفتیم و پاداشی هم در کار نبود بنابراین به جایی که دبیرکل از ما هم تشکر کند به ما توهین کرد اما به جای توهین باید از ما تقدیر و تشکر میشد. او نباید می گفت نتایج من قابل قبول نیست و کاری که شده نارضایتی همگان را به همراه داشته است بنابراین به شخص من همکارانم در کادر فنی توهین شده."
وی ادامه داد: "از کفاشیان میخواهم تا احترام دو طرف حدالمقدور حفظ شود چون در شرایط فعلی کار کردن مقدور نیست. در واقع باید شرایطی پیش بیاید که این مسائل به پایان برسد چون دیگر کار کردن با این شکل مشکل شده است. اگر هدف او این بود که ما را زیر سوال ببرند و ما را شور و اشتیاق خالی کنند باید به وی تبریک بگویم چون او کار خود را به خوبی انجام داد. شخص ایشان یا آنهایی که او نمایندشان است باید بدانند که کارشان را به خوبی انجام دادند چون به شخص من و کادرم توهین شد. ما با از خودگذشتگی و فداکاری و بدون اینکه هیچ پولی بر سر سفره خانوادهمان ببریم زحمت کشیدیم اما او به خانوادههای ما توهین کرد."
کیروش با بیان اینکه دوست دارم صحبتهایم را با جملاتی از دبیرکل به پایان برسانم که هیچ گاه آنها فراموش نمیکنم تاکید کرد:" او به ما گفت که باعث شور و شعف و خوشحالی مردم شدید اما این برای شخص من کافی نیست. در نتیجه وقتی با شخصی کار میکنم که برای احساسات مردم اهمیتی قائل نیست در نتیجه اینطور به نظر میرسد که دیدگاههای ما هم یکی نیست."
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه کفاشیان از وی حمایت کرده است یادآور شد: "33 سال تجربه بینالمللی فوتبال دارم که 4 سال آن در ایران بودهاست. به تمام نقطهنظرات احترام میگذارم و شخصی هستم که در طول زندگی سعی کردم با تمام انتقادات زندگی کنم. من در جایگاهی نیستم که راجع به فدراسیون کنونی یا گذشته یا آینده صحبت کنم. دلیلی که دوباره به ایران برگشتم به خاطر کفاشیان، بازیکنان و هواداران خوب تیم ملی و کارهایی که این کشور برای من انجام داد بود اما وقتی دبیرکل فدراسیون چنین صحبتی را انجام میدهد یعنی توهین به من و کادر فنی من و با توجه به اینکه قالبا ما در این چند سال حقوق خود را نگرفتیم اما به کار ادامه دادیم و من توانستم همه بازیکنان و کادرم را به کار خوب وادارم و به آنها انگیزه دهم تا باعث سربلندی ایران شوند، این صحبتها درست نبود. وقتی دبیرکل به خانواده ما توهین میکند و میگوید راضیکننده نبودهاید و در حد استانداردها نیز نبودهاید نمیشود دیگر به کار ادامه داد و در واقع ادامه کار بسیار دشوار میشود. "
ایران - سوئد بالاخره با یه تیم درست حسابی بازی می کنیم![]()
نکاتي درباره فهرست جديد تيم ملي
تیم ملی کی روش سی ساله شد
فهرست تازه تيم ملي فوتبال براي دو بازي دوستانه در اروپا شبيه به همه انتخاب هاي قبلي کارلوس کي روش بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، فهرست جدید شامل بازیکنانی است که در جام ملتهای آسیا برای تیم ملی به میدان رفته اند و تنها دو تغییر کوچک که یکی از آنها اجباری بوده است، حاصل جمع افکار کادرفنی تیم ملی برای دو مسابقه ای است که می توانست با حضور بازیکنان جوان تر شرایط بهتری برای آینده فوتبال ایران ایجاد کند.
میانگین سنی
در این فهرست چند بازیکن بالای سی سال حضور دارند؟ بیایید بشماریم: جواد نکونام ( 36 ساله ) ، امیرحسین صادقی ( 33 ساله ) ، سید جلال حسینی ( 33 ساله ) ، پژمان منتظری (31 ساله ) ، آندرانیک تیموریان ( 32 ساله ) ، حبیب گردانی ( 30 ساله ) ، خسرو حیدری (31 ساله ) ، هاشم بیگ زاده ( 31 ساله ) ، مسعود شجاعی (30 ساله ) .
اما بازیکنانی که با سن و سال مناسب و قابل قبول در جمع ملی پوشان حضور دارند ؛ وحید امیری ( 26 ساله ) ،وریا غفوری (27 ساله )، امید ابراهیمی (27 ساله ) ، علیرضا حقیقی (26 ساله ) ، سوشا مکانی (25 ساله ) ، اشکان دژاگه ( 28 ساله ) ، رضا قوچان نژاد ( 27 ساله ) ، احسان حاج صفی ( 25 ساله ) ،کریم انصاری فر ( 24 ساله ) ، رامین رضاییان ( 24 ساله )
پس می ماند جوان های واقعی که 5نفر را شامل می شوند:
مسعود حسن زاده (23 )، سردار آزمون ( 20 ساله ) و علیرضا جهانبخش ( 21 ساله ) ، علیرضابیرانوند ( 22 ساله)، مرتضا پورعلی گنجی (22 ساله)
میانگین سنی تیم ایران در حال حاضر 27.25 سال است اما نکته مهم این است که اگر قرار باشد ترکیب تیم همان ترکیب جام ملتها باشد ، این عدد به 29.5 سال می رسد . البته این به شرطی است که سردار آزمون در تیم اصلی نباشد و الا با سردار این عدد کاهش می یابد.
چند نکته
*در تیم ملی فوتبال ایران ، چهره هایی حضور دارند که البته در دوران فوتبال خود زحمت زیادی برای تیم ملی کشیده اند اما با توجه به برنامه ریزی فوتبال ایران برای جام جهانی 2018 ، هیچ آینده ای ندارند . جواد نکونام کاپیتان تیم ملی که قطعا با هر مربی دیگری به تیم ملی دعوت می شد و آندرانیک تیموریان ، هاشم بیگ زاده ، حبیب گردانی ، خسرو حیدری و الباقی بالای سی ساله ها . نکته اینجاست که اغلب این چهره ها هم فصل خوبی را پشت سر نگذاشته اند . البته در مورد نکونام و آندو ، و البته سیدجلال حسینی موضوع متفاوت است .
*در این فهرست بازیکنانی هم هستند که امسال دستاورد باشگاهی خوبی هم نداشته اند و این مسئله جا را برای انتقاد بازمی کند . اینکه بالاخره کی قرار است جوان های لیگ ایران در یک رقابت بزرگ تجربه تنه به تنه شدن با بازیکنان مهم را داشته باشند ؟
* این فهرست هیچ سورپرایزی ندارد . یادمان باشد مسعود حسن زاده هم در اردوهای قبل از جام ملتها در فهرست نفرات حضور داشته و در یکی از معدود فهرست ها این لیست هیچ بازیکنی در خود ندارد که برای بار اول تجربه دعوت شدن را پیدا می کند .
*این واقعیت را در نظر بگیریم که در نهایت محمد نوری ، قاسم حدادی فر ، کاوه رضایی ، یعقوب کریمی ، مهدی شریفی ، مهرداد جماعتی ، اسماعیل شریفات ، اکبر صادقی ، محمدرضا خلعتبری و در نهایت یکی دو چهره دیگر می توانستند در این فهرست باشند و این پیام خوبی برای لیگ ما نیست .تازه ، برای چند نفر از این چهره ها دلایلی منطقی برای دعوت نشدن وجود دارد که به رفتار آنها برمی گردد.
* سروش رفیعی و مهرداد پولادی دو بازیکنی هستند که به دلیل مشکلات کارت پایان خدمت سربازی در تیمملی حضور ندارند. رفیعی با سن و سال مناسب نامزد اصلی جانشینی مسعود شجاعی محسوب می شود که البته کیروش از استفاده از خدمات او محروم شده است.
* محسن فروزان در فهرست اخیر تیمملی جای خود را به سوشا مکانی داده است. به نظر حقیقی و بیرانوند محکم ترین جا را در تیمملی دارند.
* نکته دیگر، اینکه میدان دادن به جوان ها هزینه ای دارد که فوتبال ایران و کارلوس کی روش معتقد به پرداخت آن نیستند . فکر کنید شکست ( شاید سنگین ) با جوان ها یا کسب نتیجه قابل قبول با همین تیم ؟ خیلی ها دومی را انتخاب می کنند و بعدهم خدا بزرگ است !
اختصاصي "ورزش سه" - روايتي از جلسه سرمربي و دبيرکل
شبی که اشک کیروش را در آوردند!
آخر شب، وقت تعطيلي همه طبقه ها و خروج همه کارکنان اين کارلوس کي روش بود که با چهره اي درهم و گرفته از اتاق دبيرکل فدراسيون فوتبال بيرون آمد تا جواب سمج ترين خبرنگارهاي آخر سال را بدهد.
به گزارش "ورزش سه"، کی روش در این مصاحبه با پایین ترین تن صدای ممکن حرف می زد، درحالیکه برخلاف همیشه هیچ روحیه و خشمی در صدایش نبود و دو خبرنگار حاضر در محل چیزی جز استیصال در چهره و حرفهای کی روش نیافتند . اتفاقی که تازه که شاید خبر از تغییر فصل در فدراسیون فوتبال می دهد. تغییری که از جابه جایی مهم اتاق دبیر کل در طبقه چهارم آغاز شده و ممکن است در سال جدید، چند متر بالاتر برود و علی کفاشیان را هم همراه خود کند، اگرچه رییس فعلا از جایش تکان نمی خورد.
دکتر علیرضا اسدی
برای فوتبالی های تیر، علیرضا اسدی یک نام نه چندان پر اهمیت در فهرست جنجالی پرویز دهداری سرمربی تیم ملی در دهه 1360 است. او و محمد ژاله مستقیم دو نام لیستی بودند که از تیم بنیاد شهید به اردو دعوت شدند. ژاله مستقیم و اسدی، که هرگز موفق به استفاده از این فرصت گرانبهای ملی نشدند ( البته اسدی در بازی ایران و کویت به عنوان یار تعویضی به میدان آمد). آنها که قرار بود جانشین ستاره های مستعفی ملی؛ از درخشان، محمد خانی تا چنگیز و شاهرخ بیانی باشند، حتی با حمایت دهداری در تیم نماندند تا به همراه بنیادشهید به تاریخ بپیوندند. البته اسدی بعد ها با پیشوند دکتر (که نشان از حضور او در شغل طبابت داشت) به عنوان سرپرست یکی از تیم های امید دوباره به فدراسیون آمد اما بعد از غیبتی تام و کامل این بار در یک غافلگیری جانشین مهدی محمدنبی ش ؛ دبیرکل دیرپای فدراسیون که وزارت ورزش حضورش در فدراسیون ر ا تحمل نکرد و با فشار ممتد صندلی را واژگون کرد تا اسدی مهمترین پست اجرایی فدراسیون را دست بگیرد. حالا او بر جای فردی ساکت، باتجربه و شاید مرموز تکیه زده که تجربه کار با تعداد زیادی از مربیان و ستارگان فوتبال و مدیران را داشته است .
جلسه با کی روش
کارلوس کی روش پس از 40 روز استراحت بعد از جام ملت ها در بدو ورود به ایران همه روزها را به جلسه گذاشته است. دو جلسه با علی کفاشیان و این یکی که لابد انتظار اتفاقات آن را نداشته است. او در این جلسه طولانی با اسدی بارها تا مرز مجادله پیش رفت؛ چیزی که هرگز انتظارش را نداشت اما دبیرکل جدید برخلاف مهدی محمدنبی اهل زورآزمایی است. لحن تند او در گفت و گو با کی روش و البته انتقاد مستقیم از سرمربی تیم ملی و به رخ کشیدن نتایج مربیان دیگری مثل برانکو ایوانکوویچ کاری بود که کی روش را ویران کرد. اسدی که طبعا فردی نزدیک به وزارت ورزش محسوب می شود حتی از کی روش گله کرد که "در ایران روبه روی او نشسته و از وزیرش (وزیر من – عین کلمه) انتقاد می کند." او در این جلسه که به هرحال نشانگر رویکرد احتمالی جدید فدراسیون نسبت به سرمربی بود، به کی روش فهماند که از این به بعد روی زمینی دیگر به بازی خواهد پرداخت. با این حرفها بود که در خاتمه جلسه و در شرایطی که اسدی هنوز در اتاقش بود کی روش از کفاشیان استمداد کرد در امور دخالت کند.
اشکهای کی روش
کی روش در جلسه دیروز و نشست امروز از استانداردهای دبیرکل گفته است؛ چیزی که تاکید هم دارد به آن نخواهد رسید. ازاین معیار البته چیز دقیقی گفته نشده اما احتمالا دبیرکل در جلسه دیروز نارضایتی بخشی از منتقدین را به وی انتقال داده است. چیزهایی درباره میانگین سنی تیم ملی یا شکل بازی و البته شکست جام ملتها (که با هر مربی دیگر هم به دست می آمده است)؛ انتقادهایی که حال کی روش را آنقدر دگرگون کرد که در مصاحبه شب گذشته تا مرز گریه پیش رفت و اگر تلنگر آرین قاسمی و فشار بازوی سرمربی نبود، اشک صورت او را در بر می گرفت. چیزی که هرگز از کی روش ندیده بودیم او، دیشب آنقدر بی روحیه بود که فکر می کردی مستقیم به پرتغال بازمی گردد .
آغاز جنگ
سرمربی تیم ملی در مصاحبه امروز حمله ای یک جانبه و تند به علیرضا اسدی داشت. او که خود را بازیافته با فهرستی که کمترین آثار نرمش در آن وجود دارد به دو دیدار مهم مقابل سوئد و شیلی می رود. این دو بازی آخرین اسلحه کی روش برای پیروزی در جنگ و تمدید قرارداد دوساله است. البته یادمان نرود با حضور زلاتان و سانچس و ویدال در ترکیب حریفان ما، شاید اوضاع جور دیگری پیش برود و آن وقت است که بعد از تعطیلات نوروز ممکن است تیتر های غافلگیرکننده ای در انتظار ما باشد.
کمی من از لیست متعجب شدم حدود 40 بازکن کیروش فراخونده بود که چندین بازیکن جدید تو لیست بود مثل همون 3 بازیکن پرسپولیس
یعنی این نفراتی که خوندن ترکیب اصلی و بقیه با خودشون میبرن برای اردو تیم ملی ؟! کمی من گیج شدم ؟!
بلاخره موضوع مشخص شد این لیست عجیب کیروش ، چه خبر واقعا باید متاسف بود بازم از فدراسیون البته کی روش نباید تحت تاثیر این جو بازی قرار بگیره و کار خودش بکنه
این موارد هم برای تیم امید هم برای تیم بزرگسال بد
کسی نیست بیاد میانگری کنه و این جو ارام کنه
به گزارش بنکر (Banker)، پای چندین نفر در جنگ قدرت اخیر فدراسیون وسط است. آنجا که کی روش، کفاشیان، اسدی، کاشانی، خاکپور و ... در مورد آزمون و جهانبخش کشمکش دارند و اگر واقعیت ماجرا را بخواهید رد پای وزارت ورزش هم علاوه بر فدراسیون فوتبال در این کشمکش دیده می شود اما اصول چیست و کار صحیح دقیقا کدام است؟
کمیته فنی تصمیم ساز
درست ترین کار این است که کمیته فنی فدراسیون فوتبال تصمیم نهایی را در این رابطه بگیرد و درست تر از آن این بوده که کمیته فنی از ابتدا در این رابطه تصمیم خود را اعلام میکرد تا اختلاف بین کیروش و خاکپور و دیگران به حداقل برسد. با این وجود اما انگار همه به استیصال رسیدهاند و حتی سفر کفاشیان به بیشکک هم بیشتر به فرار از وسط این آتش بزرگ شبیه است تا یک سفر کاری واجب و بلاتغییر ...
با این وجود می توان نگاهی کلی به ماوقع داشت و متوجه شد که تصمیم گیری اگرچه کار کفاشیان یا اسدی نیست که مسائل فنی را حل کنند اما اگر حتی اینها مجری هم باشند حل این معضل بسیار سخت است.
بازیهای حساس و عدم توانایی در تصمیم گیری
اولین مشکل حل این بحران به اخلاق کی روش باز می گردد چرا که او طرفدار قانون همه یا هیچ است. کی روش یک فرمانده است که همیشه بهترین ها را می خواهد و در این مسیر مماشات هم نمی کند. در واقع برای کی روش حتی هتل محل اقامت و لباس و اتومبیل رفت و آمد هم مهم است چه برسد به سردار آزمون و جهانبخش که مدعی است خودش اینها را به این نقطه که الان هستند رسانده و حالا راضی نمی شود که دیگران از این داشته ها استفاده کنند.
دومین مشکل بازی های حساس پیش رو است. هم برای تیم امید و هم برای تیم ملی ایران، شاید در نگاه اول به این فکر کنید که دیدارهای تیم ملی ایران بازیهایی تدارکاتی محسوب می شوند و در مقایسه با بازیهای رسمی تیم امید دیدار های مهمی نیستند اما واقعیت این نیست، دیدار با شیلی با آنهمه ستاره بین المللی و حتی هماوردی مقابل زلاتان ابراهیموویچ و یارانش از دو جهت بسیار مهم هستند.
توهم توطئه
اول اینکه پیش از بازی تیم ملی ایران در رقابتهای مقدماتی جام جهانی فوتبال که در خرداد ماه برگزار می شوند این دو دیدار تنها بازی های موجود است و کی روش تنها در این دو بازی می تواند اهداف تاکتیکی خود را پیاده کند.
دوم اینکه با دعواهای اخیر پای کی روش روی پوست خربزه است و شکست سنگین مقابل این دو تیم می تواند نسخه کی روش را برای همیشه بپیچد و اتفاقا بعد از آن جلسه خاص بین کیروش و اسدی، کارلوس به این فکر می کند که می خواهند نیروهایش را بگیرند تا بد ببازد و او را برکنار کنند و برای دو سال آینده با او قرار داد نبندند.
در واقع کی روش توهم توطئه دارد، اما در آنسوی میدان هم تیم فوتبال امید ایران هست که پس از افتضاحی که در اینچئون رخ داد توان شکستی دیگر برابر عربستان و افغانستان و دیگر تیمها را ندارد.
در واقع با وجود انتقادهایی که پس از اینچئون از نتایج به دست آمده و البته انتخاب خاکپور بی تجربه وجود داشت این تیم هم ظرفیت باخت را ندارد و نمی تواند در ایران و مقابل مردم شکستی دیگر را بپذیرد. پس تیم امید هم حق دارد از تمام ظرفیت موجود در کشور استفاده کند و روی این موضع اصرار کند.
نتیجه گیری
نمی دانیم نتیجه نهایی چه می شود و در این جنگ قدرت طرف مغلوبه چه کسی است اما این را می دانیم که آنچه امروز رخ می دهد تنها یک دلیل دارد و آن دلیل این است که دچار فقر نیروی انسانی شده ایم. اگر به قدر کافی بازیکن در سطح آزمون و جهانبخش داشتیم امروز تیم امید و تیم ملی بزرگسالان تا این حد برای این دو بازیکن کشمکش نمی کردند و البته نباید از حق گذشت که فوتبال ایران هم عادت به حاضری خوری کرده است وگرنه شاید بازیکنانی هم باشند که بتوان آنها را در تیم ملی ایران یا تیم امید به کار گرفت و سردار آزمون دیگر یا جهانبخشی جدید را ساخت.
کارلوس کی روش با وجود محسناتی که برای فوتبال ایران داشته اما گام در راهی گذاشته که خیلی منطقی نیست. او به سمت فهرست تکراری بازیکنانی رفته که برخی از آنها دوران افت خود را سپری می کنند. ضمن اینکه کی روش که خود را یک مربی حرفه ای می داند نباید از حضور تیم امید در مرحله مقدماتی المپیک به عنوان یک تورنمنت کم اهمیت نام ببرد.
Last edited by Fusi0n; 16-03-2015 at 12:38.
مثلا قرار بود بعد از جام جهانی یکم جوون گرایی کنیم اما بازم می بینیم که امثال نکونام، شجاعی، صادقی و ... همچنان دعوت میشن.
مثلا بازی دوستانه با سوئد چه منفعتی برای نکونام داره که حتما باید شرکت کنه؟ (غیر شکستن رکورد علی دایی در تعداد بازی ملی!!!) جوون 21 ساله اس که بخواد تو رقابت های بزرگ تجربه کسب کنه؟
چرا جوون های خوب و آینده داری مثل شهباز زاده و طارمی نباید دعوت بشن.
شهباز زاده آقای گل ایرانی لیگ نیست؟ چرا دعوت نمیشه اما انصاری فرد که نیمکت نشین اوساسوناست و چند بازی یکبار بازی می کنه، باید دعوت بشه؟
البته نمیخوام بگم انصاری فرد خیلی سطح پایینه و اصلا نباید دعوت بشه ولی جای خیلی ها تو لیست خالیه...
خوب دیگه من بحث همین - این مسئله از دعوا دبیر کل فدراسیون شروع شده و ترس کیروش از نتیجه نگرفتن مقابل این تیم هاست حتی لغو بازی ایتالیا شاید به همین علت بودمثلا قرار بود بعد از جام جهانی یکم جوون گرایی کنیم اما بازم می بینیم که امثال نکونام، شجاعی، صادقی و ... همچنان دعوت میشن.
مثلا بازی دوستانه با سوئد چه منفعتی برای نکونام داره که حتما باید شرکت کنه؟ (غیر شکستن رکورد علی دایی در تعداد بازی ملی!!!) جوون 21 ساله اس که بخواد تو رقابت های بزرگ تجربه کسب کنه؟
چرا جوون های خوب و آینده داری مثل شهباز زاده و طارمی نباید دعوت بشن.
شهباز زاده آقای گل ایرانی لیگ نیست؟ چرا دعوت نمیشه اما انصاری فرد که نیمکت نشین اوساسوناست و چند بازی یکبار بازی می کنه، باید دعوت بشه؟
البته نمیخوام بگم انصاری فرد خیلی سطح پایینه و اصلا نباید دعوت بشه ولی جای خیلی ها تو لیست خالیه...
واقعا شیلی و سوئد کم بازبکن هایی نداره - ترس از اینکه بعد نتیجه نگرفتن بخوان کنارش بزارن فشار هایی زیادی که از هر سمتی هست بر سر کیروش هر روز تو خبر گذاری و... تحمیل میشه
هر کی هر بحث میکنه یک تشر به کی روش میزنه خوب اینجوری باعث منزوی شدن سر مربی میشه و نمیتونه ارامش داشته باشه و اخرش میشه این لیست مسخره این که از سر ترس یا توطئه اطرافیان بباز و کنار بره
------------------------
خبر جدید
ائتلاف پنهان وزارت، فدراسیون، اهالی فوتبال و رسانه؛ همه علیه کیروش
به گزارش نامه نیوز، کارلوس کی روش در سال های حضور در ایران موافق و مخالفان زیادی داشت و در جامعه نیز از اقبال خوبی برخوردار بود.
سرمربی تیم ملی اما رفته رفته جایگاه خود نزد اهالی فوتبال و رسانه را از دست داد و امروز شاید تنها حامی وی بخشی از جامعه و چند رسانه معدود باشند و البته مشکل آنها با کی روش نه مباحث فنی که اظهارات و توقعات غیرمنطقی این مربی است.
در حالی که وی با قراردادی چشمگیر با فدراسیون ایران همکاری می کند و طبق گفته مسئولان فدراسیون، تاکنون پولش را طبق قرارداد دریافت کرده اما این مربی از بی پولی می نالد.
کی روش که خود را حامی منافع ملی معرفی می کرد اکنون صعود تیم ملی امید به المپیک برایش اهمیتی ندارد و مصر است که بازیکنان تاثیرگذار امید مثل سردار آزمون و علیرضا جهانبخش به جای تیم امید، تیم وی را در بازی های دوستانه همراهی کنند!
سرمربی تیم ملی با مسئولان جدید فدارسیون فوتبال نیز سرشاخ شده و هر چند نشست خبری اسدی دبیر کل جدید فدراسیون لغو شد اما وی هشدار داده که حقایقی را به زودی بازگو خواهد کرد.
روز به روز به تعداد متقدان کی روش در بین اهالی فوتبال اضافه می شود و حالا تقریبا اکثر کارشناسان و پیشکسوتان جزو مخالفان وی به شمار می روند.
وزارت ورزش وجوانان از همان ابتدا جزو مخالفان کی روش بود و ماجراهای اخیر نیز باعث شده رسانه ها به منتقد این مربی پرتغالی تبدیل شوند و در چنین شرایطی بعید به نظر می رسد که فضا برای ادامه همکاری فراهم باشد.
کی روش البته اهل استعفا نیست و تلویحا اعلام کرده اگر وی را نمی خواهند باید اخراج شود و باید منتظر ماند و دید در نهایت نحوه جدایی وی از فوتبال ایران به چه صورت خواهد بود. اتفاقی که شاید در اوایل سال جدید رخ دهد.
Last edited by Fusi0n; 16-03-2015 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)