تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 249 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

عجب...پس در پاک بودن و یا نبودن آیت اللهی هم باید شک کنیم
    ببينيد من ادم بد بيني نيستم ولي ادم كافيه يكم به مسائلي كه توي اين فوتبال ميگذره با دقت بيشتري نگاه كنه اتفاقاتي كه ميوفته فاجعه هست! مثلا همين انتخابات روئساي هياتهاي فوتبال استانها اون امضاهاي جعلي و هزاران مسئله ديگه رو شما ببينيد نيازي به حرفي نميمونه ديگه! همين آیت اللهی با هزاران مشكل و منع قانوني رئيس هيت فوتبال شيراز شد وبقيه ماجرا..
    من قبلا هم گفته بودم به اين فوتبال نميشه زياد از ديد فني نگاه كرد چون فساد درش بيداد ميكنه شما ببين مثلا توبازي با سپاهان كاري كه قهرماني سر پرسپوليس اورد، ديگه پرسپوليس چيكار ميتونست بكنه؟ با اين تيم جوون و كم تجربه اونم تو دقايق ابتدايي مسابقه 10 نفره شدن وپنالتي! يا همون داربي معروف كه پنالتي هاي پرسپوليس يكي پس ار ديگري توسط اين اقا به باد فنا رفت!

ببينيد فساد تو همه فوتبال دنيا وجود داره هم فوتبال حرفه اي هم اماتور اما مسئله مهم اينجاست وقتي درفوتبال حرفه اي دنيا فسادي صورت ميگيره و علني و.رسانه اي ميشه خيلي محكم باهاش برخورد ميكنن مثل برخورد با داوران متخلف تو المان و فساد معروف فوتبال ايتاليا. اونجا به سخت ترين روش ممكن با مسئله برخورد ميشه ولي اينجا روببينيد مسئله اي اتفاق ميوفته مستنداتشم هست همه چيزشم مشخصه ولي فدراسيون به جاي برخورد كردن صبر ميكنه تا ابها از اسياب بيوفته و همه از يادشون بره بعد يه حكم الكي ميده وسرو ته قضيه رو هم مياره.
    اميد وارم اين مسائل حل بشه و فوتبال ايران بتونه يه نفسي بكشه!
    Last edited by ragbar12; 09-11-2013 at 18:54.

2. 10 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سردار همین الان شبکه 2

بعد از افتضاحی که کفاشیان با انتقاد ناپذیری در برنامه پنج شنبه داشت

+

...
    Last edited by fishdilo; 10-11-2013 at 00:23.

4. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

در دو نامه جداگانه به پرسپولیس و نفت
    سپاهان خواستار جذب سیدصالحی و رضا نوروزی شد

خبرگزاری تسنیم: باشگاه سپاهان با ارسال دو نامه جداگانه به باشگاههای پرسپولیس و نفت تهران خواستار به خدمت گرفتن سیدمهدی سیدصالحی و رضا نوروزی شد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از پایگاه خبری باشگاه سپاهان، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه‌ای به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران خواستار جذب سید مهدی سید صالحی شده است.

در این نامه ترابیان از رویانیان درخواست کرده تا در صورت امکان رضایت‌نامه سید صالحی مهاجم فعلی تیم فوتبال پرسپولیس را برای تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان صادر کند.

همچنین سپاهان در نامه‌ای به باشگاه نفت تهران خواستار جذب رضا نوروزی شده است.

ترابیان در نامه‌ای به مدیر عامل باشگاه نفت تهران خواستار این شده است تا در صورت صلاحدید باشگاه نفت، رضایت‌نامه نوروزی مهاجم تیم فوتبال نفت تهران برای حضور در تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان صادر شود.

6. 8 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 7 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سالگادو اومده ایران ازش پرسیدن چرا اومدی ایران.جوابش رو بخونید جالبه

چرا به ایران سفر کردید و نظرتان در مورد کشور ما...

سؤال خوبی پرسیدید. از نظر تاریخی ایران کشور باسابقه‌ای است. تمایل زیادی دارم تا پرسپولیس را بشناسم و با تاریخ ایران بیشتر آشنا شوم. ایران روز به روز در حال بهبود است. از نظر اقتصادی سطح بالایی دارد. از سوی دیگر من در خاورمیانه زندگی می‌کنم و به اینجا خیلی نزدیک هستم. مسئولان فدراسیون ایران برخورد خیلی خوبی با من داشتند و من را دعوت کردند تا بیشتر از ایران شناخت پیدا کنم و بتوانیم فوتبال ایران و اسپانیا را بیشتر به هم نزدیک کنیم. من کارلوس کروش را دیدم ولی در آینده بیشتر همدیگر را خواهیم دید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    --------------------------------------------------------------

صحبتهای کفاشیان توی برنامه ورزش از نگاه دو سایت ورزش 3 گذاشته...حیف شد برنامه به این خوبی رو از دست دادیم
    +
    انتقال قرضی غریبی و خانزاده به ذوب‌آهن و حضور قطعی مسلمان در پرسپولیس

پرسپولیس در حالی ستاره ذوب‌آهن را جذب می‌کند که دو بازیکن خود را قرضی به این تیم می‌دهد.

به گزارش نامه ، دو باشگاه پرسپولیس و ذوب آهن برای تبادل بازیکن به توافق رسیدند و قرار است محسن مسلمان به تهران بیاید و میلاد غریبی و خانزاده راهی اصفهان شوند.

این معاوضه به خاطر مخالفت غریبی و خانزاده با مشکلاتی مواجه شد اما مدیران پرسپولیس این بازیکنان را برای حضور در ذوب آهن راضی کردند.

نکته جالب اینجاست که مسلمان در پایان فصل قراردادش با ذوب آهن به اتمام می رسد و می تواند فصل آینده نیز در پرسپولیس توپ بزند اما غریبی و خانزاده به طور قرضی به ذوب آهن می روند و به پرسپولیس باز خواهند گشت.
    ----------------------------------------------------------

10. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

صحبتهای کفاشیان توی برنامه ورزش از نگاه دو سایت ورزش 3 گذاشته...حیف شد برنامه به این خوبی رو از دست دادیم
    پشت صحنه قهر کفاشیان

گزارشی که باعث عصبانیت کفاشیان شد

12. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

پيشکسوتان پرسپوليس-ميلان هفتم آذردرآزادي

سازمان ليگ اعلام کرد ديدار دوستانه پيشکسوتان دو باشگاه پرسپوليس و ميلان ايتاليا روز هفتم آذر در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

به نقل از سايت سازمان ليگ، مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون و رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران با درخواست محمد رويانيان مديرعامل پرسپوليس براي تغيير تاريخ ديدار تراکتورسازي - پرسپوليس در هفته شانزدهم موافقت کرد.

تاج اعلام کرد: با توجه به درخواست مديرعامل پرسپوليس و در راستاي ارج نهادن به مقام پيشکسوتان عزيز فوتبال کشور و در جهت برگزاري مسابقه پيشکسوتان پرسپوليس با پيشکسوتان باشگاه ميلان ايتاليا و موافقت هيئت رئيسه سازمان ليگ و با توجه به بررسي‌ها و هماهنگي‌هاي به عمل آمده تغييراتي در هفته شانزدهم ليگ به عمل مي‌آيد.

گفتني است تغييرات ايجاد شده در هفته شانزدهم مسابقات ليگ برتر به شرح زير است:

پنجشنبه 7 آذر 92 ساعت 15: پيشکسوتان پرسپوليس - پيشکسوتان ميلان در ورزشگاه آزادي

جمعه 8 آذر 92 ساعت 15: تراکتورسازي - پرسپوليس در ورزشگاه يادگار امام تبريز

همچنين ساعت ديدار استقلال تهران - گسترش فولاد تبريز نيز به شرح زير تغيير يافت:

جمعه 8 آذر 92 ساعت 17/30 : استقلال تهران - گسترش فولاد تبريز در ورزشگاه آزادي

منبع: ورزش3
    Last edited by shaparak13; 10-11-2013 at 19:20.

14. 6 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نکته جالب اینجاست که مسلمان در پایان فصل قراردادش با ذوب آهن به اتمام می رسد و می تواند فصل آینده نیز در پرسپولیس توپ بزند
    اون نیم فصلی که قرضی بیاد پرسپولیس از مدت قراردادش با ذوب کم میشه؟واسه حدادیفر هم میگفتن این نیم فصل قراردادش تموم میشه که نشد!

در خصوص خرید بازیکن هم دوستان نظرشونو گفتن. به نظر من هم احتیاج آنچنانی به بازیکن جدید نداریم. حالا یه مسلمانو گرفتیم میشه توجیه کرد ولی مهاجم لازم نداریم. دلیل کم گل زدن سدصالحی هم مطمئن باشید نه ضعف خودشه نه افت کرده. شک نکنید اگه همین نیم فصل بره سپاهان آقای گل میشه. همونطور که مهاجمای سابقمون رفتن تیمای دیگه اوج گرفتن.
    من که دیگه واقعا موندم دلیل کم گل زدنمون چیه؟! بازیساز نداشتیم حالا این همه داریم. موقعیت خلق نمیکردیم حالا که خیمه میزنیم رو دروازه حریف! واقعا موندم.
    خریدن نوروزی هم اصلا توصیه نمیشه. اگه بیاد یا اون یا سیدصالحی باید بره نیمکت. نیکمت نشینی بازیکن بزرگ همانا و حاشیه سازی همانا

پ.ن
    صادقیان هم این اواخر مغرور بازی میکنه. خودشو بالاتر از پرسپولیس حس میکنه فکر کرده خبریه. گویا تو بازی آخر هم به خلعت بد و بیراه گفته. با اضافه شدن مسلمون باید چن بازی بفرستیمش نیمکت تا حساب کار دستش بیاد پرسپولیس بازیکن سالار نیست.
    Last edited by lazy; 10-11-2013 at 20:03.

16. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

----------------------------------------------------------

کاری به کفاشیان معلوم الحال ندارم ولی طرف رسما تو برنامه زنده ر..ده به کفاشیان آخر هم میگه آدم باید نقدپذیر باشه
    این که نشد نقد کردن ، طرف گوشه رینگ گیر آوردن چپ راست میزنن

------------

به نطرم اگه قرار مهاجم به تیم اضافه بشه کسی بهتر از ایمون زاید نیست
    مسلمان هم اضافه بشه دیگه نیازی به بازیکن جدید نداریم

18. 3 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این وزیر پیشنهادی برای ورش رو هم رای اعتماد ندادن
    معلوم نیست کی میخوان تکلیف این وزرات خونه رو روشن کنن
    تیم دولت پول نداره آقایون نشستن چونه میزنن
    من موندم چرا آقای روحانی دادکانو معرفی نمیکنه

20. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •