تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 269 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پژمان منتظری ، حرفه ای فوتبال ایران
    پژمان منتظری چند ماهی است از یک تیم چینی پیشنهاد دارد تا فرصت این را پیدا کند تا لژیونر فوتبال ایران در لیگ چین باشد.

منتظری این پیشنهاد را به خاطر حضور استقلال در مرحله یک هشتم و سپس یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان آسیا رد کرد تا استقلال از مدافعین خود ضربه نخورد. منتظری به مسئولان تیم چینی گفته بود در نیم فصل دوم رضایتنامه خود را از باشگاه آبی می گیرد و به آنها می پیوندد. حالا که در تعطیلات نیم فصل هستیم، منتظری به تیم چینی پیغام داد که حاضر نیست در این مقطع به این تیم بپیوندد و شاید وقتی دیگر پیراهن این تیم را بر تن کند. همین جواب کافی بود تا باشگاه چینی با ارسال نامه ای به استقلال، از این تیم و شخص پژمان منتظری گلایه کند. چینی ها در این نامه نوشتند که منتظری به آنها قول داده بود که در نیم فصل به تیم آنها خواهد پیوست و آنها روی این بازیکن حساب کرده بودند و با بازیکن دیگری وارد مذاکره نشده بودند.
    کانون هواداران

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

وبکر کبه
    - مهرداد اولادي
    فرزاد حاتمي - ايمان مبعلي - اسماعيل شريفات - ميلاد ميداوودي

4. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان شماره 9 تو تصویر زیر کیه ؟

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

علی موسوی هسش

7. 4 کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب 11 نفره تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا از سوی AFC اعلام شد/ ترکیب 11 نفره تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا

سایت AFC اسامی 11 بازیکن برتر لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2013 را اعلام کرد که نام جواد نکونام و حنیف عمران‌زاده از استقلال در جمع برترین‌ها دیده می‌شود.

اسامی تیم رویایی سال 2013 لیگ قهرمانان آسیا به این شرح است:

کیم یونگ دائه از اف سی سئول

سون ژیانگ از گوانگژو

دایسیوکه سوزوکی از کاشیوا ریسول

حنیف عمران‌زاده از استقلال

ژانگ لین‌پونگ از گوانگژو

داریو کونکا از گوانگژو

ژنگ‌ژی از گوانگژو

جواد نکونام از استقلال

موریاکی از گوانگژو

الکسون از گوانگژو

دژان دامیانوویچ از اف سی سئول

لیست بازیکنان ذخیره این تیم به این شرح است: سگونو، کواک تائه ای، کیم جیم کیو، کودو و اگنرو بونماتان

9. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

من هر جور حساب می کنم تیموریان بیشتر حقش ود

11. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من هر جور حساب می کنم تیموریان بیشتر حقش ود
    خوب جای خیلی ها کمه AFC یه دیگه بیشتر ازش انتظاری نیست

دروازه بان کاشیوا n تا گل از گوانگژو خورده اما تو ذخیره هاست اما سید مهدی نیست

اما جواد هم تعداد بازیهاش در این دوره برای استقلال بیشتر بوده هم گلهای حساسی هم زده

13. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

دوستان شماره 9 تو تصویر زیر کیه ؟

فکر کنم علی موسوی

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خسرو حیدری: وضعیتم امیدوار کننده است/ استقلال واقعی را از نیم فصل دوم ببینید
    نکونام شایسته عنوان مرد سال برتر آسیاست

تیم استقلال تهران این روزها ، تمرینات آماده سازی خود را در غیاب مهره های ملی پوش و مصدومین خود و البته در سفر چند روزه امیر قلعه نویی به اوکراین برگزار می کند . خسرو حیدری ، بازیکن ملی پوش آبی ها که این روزها تمرینات آماده سازی خود را طی می کند ، درباره وضعیت خود و استقلال با " گل " گفت و گویی ترتیب داده که می خوانید :

*شرایط استقلال را چطور می بینی ؟

خب به لطف خدا و تلاش بچه ها شرایط خوبی داریم . در این مدت عملکرد خوبی داشتیم و امیدوارم هرچه زودتر با رسیدن به کورس قهرمانی به صدر جدول بازی ها برسیم و اعتبار استقلال دفاع کنیم . فکر می کنم اگر بازی آخر عقب افتاده مان را در نیم فصل اول با پیروزی پشت سر بگذاریم ، بتوانیم به سکوی اول هم برسیم . البته از نظر من قهرمانی نیم فصل خیلی مهم نیست و ما باید تمام تمرکزمان را روی قهرمانی آخر فصل بگذاریم و از عنوان قهرمانی فصل قبل مان دفاع کنیم.

*وضعیت خودت را چطور ارزیابی می کنی؟
    وضعیت خوبی دارم و این روزها با سرعت مشغول انجام تمرینات آماده سازی ام هستم . خوشبختانه با تعامل خوبی که بین امیرخان و کروش برقرار شده ، مدتی است که در کلینیک دکتر نوروزی زیر نظر کادرفنی و بدنساز تیم ملی و با کمک خانم محمدی آیتم های بدنسازی را مرور می کنم تا هر چه زودتر و از نیم فصل دوم با قدرت به استقلال اضافه شوم و به تیم کمک کنم. البته برای من خیلی امیدوار کننده است که در طول این نیم فصل گذشته هر بار که به میدان رفتم ، رضایت کادرفنی را جلب کردم . در این مدت مصدومیتی که گریبان گیرم شد کمی ناراحتم کرد ولی باز هم خوشحال هستم که استقلال تیم بزرگی است و متکی به یک بازیکن نیست.

*تیم گوانگژو چین هفته گذشته قهرمان آسیا شد ، این اتفاق برای تو تلخ نبود ؟
    خب این تیم ، مجموعه قدرتمندی را دور خودش جمع کرده بود و مربی بزرگی مثل مارچلو لیپی داشت . چینی ها در بازی های شان چندین گل به رقبا زدند و من فکر می کنم که از هر نظر شایسته قهرمانی بازی ها بودند . البته این را هم باید بگویم که اگر در مقطعی ما هم دچار یک سری مشکلات مثل محرومیت و مصدومیت بچه ها یا فشردگی بازی ها نمی شدیم ، استقلال هم لایق قهرمانی این دوره در آسیا بود.

*تیم ملی هم که روز گذشته با قدرت تایلند را از پیش رو برداشت .

خب این پیروزی برای ما لازم بود و خوشحالم که بچه ها توانستند دست پر از بانکوک بروند . به نظر من تیم ملی تا حدود زیادی راه صعود را طی کرده و اگر مقابل لبنان هم به پیروزی برسد ، امیدواریم در بازی با کویت در مقابل هوداران مان صعود را جشن بگیریم.

*جواد نکونام نامزد دریافت جایزه بازیکن برتر آسیاست . در این باره چه نظری داری؟
    بله خب آقا جواد بازیکن بزرگی است و این اتفاق برای ایران و استقلال مایه غرور است .نکونام شایستگی این عنوان را دارد و من امیدوارم که او با دریافت این جایزه دل هواداران ایرانی را شاد کند .

*بازی با ملوان را چطور می بینی؟
    ملوان تیم خوبی است که از بازیکنان و کادرخوبی بهره می برد . باید مقابل این تیم هوشیار و متمرکز باشیم تا با کسب سه امتیاز این بازی نیم فصل را با انگیزه بالا به اتمام برسانیم .

*آینده استقلال را چطور می بینی؟

آینده که روشن است . ما کادرفنی و بازیکنان خوب و باتجربه ای داریم که به امید خدا با اضافه شدن مهره های مدنظر امیرخان به تیم و تمرکز روی نقاط ضعف و قوت ، استقلال واقعی را از نیم فصل دوم ببینیم

============

نیکبخت: به قهرمانی نیم فصل فکر نمی کنیم/ درباره حضورم در استقلال از سرمربی سوال کنید

تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه پایان نیم فصل و آخرین جدال عقب افتاده خود مقابل ملوان بندر انزلی ، این روزها تمرینات خلوتی را برای آماده سازی تیم در غیاب ملی پوشان و چند مهره کلیدی خود پیگیری می کند

در همین رابطه علیرضا نیکبخت واحدی گفت و گویی را با " گل " ترتیب داده که می بینید :

*شرایط استقلال را چطور می بینی ؟
    شرایط مان که فکر می کنم خوب باشد . ما تمرینات آماده سازی مان را به صورت فشرده پیگیری می کنیم و امیدوارم که با اضافه شدن نفرات جدید به ترکیب تیم مثل مهرداد اولادی و البته ملحق شدن ملی پوشان مان به آمادگی کامل برای حضور در نیم فصل دوم برسیم .

*بازی با ملوان را چطور ارزیابی می کنی؟
    این بازی برای ما از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است و به نظر من برای استقلال حکم یک فینال را دارد .ملوان همیشه بازی های سختی را برای ما رقم زده و حالا هم از بحران خارج شده و می تواند برای استقلال خیلی خطرناک باشد . امیدوارم با شکست این تیم جایگاه مان را در بالای جدول حفظ کنیم و از نیم فصل دوم با قدرت برای دفاع از عنوان قهرمانی قدم برداریم .

*قهرمانی نیم فصل را چقدر به استقلال نزدیک می دانی ؟
    البته ما به قهرمانی نیم فصل فکر نمی کنیم ، چرا که با قهرمانی نیم فصل به هیچ تیمی جام نمی دهند . امیدوارم از نیم فصل دوم با آمادگی بیشتری برای قهرمانی آخر بازی ها استارت بزنیم .

*شرایط خودت چطور است ؟
    شکر خدا وضعیت بدنی خوبی دارم و در آمادگی خوبی بسر می برم . حالا هم که تمرینات فشرده بدنسازی را پشت سر می گذاریم و برنامه های مان را برای ادامه بازی ها مرور می کنیم .

*شایعاتی وجود دارد که در نیم فصل از استقلال جابجا بشوی ، چه نظری داری؟
    ترجیح می دهم در شرایط فعلی راجع به این شایعات صحبتی نکنم و با تمرکز به کارم در استقلال ادامه بدهم . در استقلال شرایط خوبی دارم ولی باید درباره این شایعات از سرمربی تیم سوال کنید .

*جواد نکونام گزینه مرد سال آسیاست .
    نکونام بازیکن بزرگی است و به نظر من شایستگی این عنوان را دارد و من امیدوارم که او بتواند با انتخاب به عنوان مرد سال آسیا برای ایران افتخار آفرینی کند.

*آینده استقلال را چطور می بینی؟

برنامه های خوبی برای نیم فصل دوم داریم و امیدوارم که با تلاش بچه ها و حمایت هواداران از عنوان قهرمانی مان دفاع کنیم.

===========

گزارش روز: تمرین استقلال با 3 بازیکن/ دفاع از قهرمانی در هالیدی

با شروع تمرينات استقلال با 3 بازيكن و بدون حضور سرمربي كه اين روزها در اوكراين به سر مي برد، معلوم است كه هواداران استقلال نبايد انتظار معجزه داشته باشند
    استقلال حتي اگر در بازي عقب افتاده اي كه با ملوان دارد،‌ با اختلاف بيش از 2 گل پيروز شود و عنوان غيررسمي قهرماني نيم فصل را به دست آورد، باز هم در اين واقعيت تغييري ايجاد نمي شود كه استقلال نسبت به فصل گذشته، تيمي بي كيفيت تري است.

در واقع ماجراي افت استقلال از دوره آماده سازي پيش از فصل و بازار نقل و انتقالات شروع شد كه در آن مقطع، هم تيم خيلي دير بسته شد و آبي ها آخرين تيمي بودند كه تمرينات پيش از فصل را آغاز كردند و هم در داد و ستد بازيكنان، متضرر شدند و خروجي هاي آن ها، تناسبي با ورودي ها نداشت. امير قلعه نويي هم بخشي از آن روزها را در كانادا سپري كرد و مشغول انجام امور شخصي خود بود. نتيجه آن بود كه استقلال با تيمي ناقص، بدون هافبك بازي ساز و مدافع راست متخصص به ليگ آمد و نتوانست به ميانگين 2 امتياز براي هر بازي برسد. از آغاز فصل مشخص بود استقلال براي اينكه از عنوان قهرماني فصل گذشته خود دفاع كند، نياز به ترميم اساسي در نيم فصل دوم دارد و تعطيلي نيم فصل فرصتي براي آماده سازي تيمي است كه اول فصل، دوره بدنسازي را پشت سر نگذاشته بود.

هواداران آبي هم اميد داشتند كه در نيم فصل، مهره هاي كارآمدي جذب شوند و استقلال جان تازه اي بگيرد اما به مصداق ضرب المثل «سالي كه نكوست از بهارش پيداست» شروع تمرينات استقلال با 3 بازيكن و بدون حضور سرمربي كه اين روزها در اوكراين به سر مي برد، معلوم است كه هواداران استقلال نبايد انتظار معجزه داشته باشند. استقلال در اين سال ها هيچ وقت تا اين اندازه كيسه اش از پول خالي نبوده و در بدترين سال مالي اش، طبيعي است.

ستاره هاي ليگ كه روزگاري براي پوشيدن پيراهن آبي سر و دست مي شكستند، اين روزها طاقچه بالا بگذارند و استقلال مجبور به مذاكره با مهره هاي درجه دوم و سوم ليگ شود. حتي اگر همه مصدوم هاي اين روزهاي استقلال تا پايان فصل كاملاً‌ در اختيار تيم باشند، باز هم قلعه نويي براي اينكه در نيم فصل دوم هم تيمش را در كورس قهرماني نگه دارد، نياز به جذب حداقل 3 مهره كليدي دارد، مهره هايي نه از جنس كبه كه هرازگاهي گل مي زنند و بقيه اوقات صرفاً‌در زمين «زحمت» مي كشند كه استقلال از اين جنس بازيكنان زحمتكش ولي بي تاثير، كم ندارد.
    وگرنه اگر اوضاع همين باشد و همان مهره ها و نيمكت خالي و تمرين با 3-4 بازيكن، از الان بايد رداي قهرماني را براي تيم هاي ديگري پرو كنيم.

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 16-11-2013 at 15:08.

16. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

حنیف هم از انتخابش تعجب کرد/عمران زاده: خبرش را شنیدم شوکه شدم!

عمران زاده عنوان مي كند لابد چيزهايي را در او ديده اند كه در تيم رويايي حضور دارد.اما او در باره آن چيز ها حرف نمي زند.

انتخاب حنيف عمران زاده در تيم رويايي سال 2013 ليگ قهرمانان آسيا براي خودش هم عجيب است اما اعتقاد دارد كه لابد چيزهايي را داشته كه در اين تيم قرار گرفته است.او توضيحي در مورد آن "چيزخاص" نمي دهد اما در انتها حق را به خودش مي دهد تا در اين تيم باشد!

مدافع مازني آبي ها در مورد اين انتخاب مي گويد:«راستش خودم هم فكر نمي كردم در اين تيم باشم.وقتي شنيدم كه كنفدراسيون فوتبال آسيا من را به‌عنوان يكي از 11 بازيكن تيم منتخب قاره انتخاب كرده، شوكه شدم اما انتخاب خوبي بود» سپس بحث مي رود به قسمتي كه از او مي پرسند آيا واقعا حقش بوده است يا نه.حنيف كه اعتماد به نفس بيشتري پيدا كرده در اين باره توضيح مي‌دهد:«اگر نبود قطعا من را در تيم رويايي قرار نمي‌دادند.حتما كاري كردم كه خوش‌شان آمده. همانطور كه خودتان مي‌دانيد انتخاب تيم منتخب به اين سادگي انجام نمي‌شود و روي آن كار مي‌شود.قطعا آنهايي كه من را در اين تيم قرار دادند دلايلي داشته‌اند.»

وقتي از عمران زاده مي خواهيم خودش به عنوان يك فرد بي طرف در مورد شايستگي هاي حنيف حرف بزند كمي مكث مي كند و سپس با زيركي مي گويد:« شايد دليل اين انتخاب آن گلم به بوريرام بود.آن گل يكي از گل‌هاي به يادماندني زندگي ورزشي‌ام بود چون باعث شد استقلال صعودش قطعي بشود.» او سپس بحث را به سمت شوخي مي برد:«شايد هم به‌خاطر گل‌به‌خودي‌هايي بود كه وارد دروازه استقلال كردم يا آن پنالتي كه مقابل اف سي سئول دادم!»

در اينجا مصاحبه تمام مي شود و همانطور كه ديديد خوده حنيف هم با زبان بي زباني عنوان كرد از اين انتخاب شوكه شده است.البته او حق دارد خوشحال باشد چون هر فوتباليست ديگري هم كه بود حضور در تيم رويايي سال را افتخاري بزرگ براي خودش مي دانست.او اميدوار است اين انتخاب بهانه اي شود براي اينكه مجددا كي روش به او اعتماد كند اما به نظر مي رسد متر و معيار سرمربي تيم ملي كمي واقع بينانه تر از آن چيزي است كه مسولان اف سي به دست دارند!

=======

عنایتی: یه سری آدم های خاص نمی گذارند به استقلال برگردم/ بعد از جلسه امروز مشخص می شود که در صبا می مانم

در یک نیم فصلی که مایلی کهن اینجا بودند شرایط تیم سخت بود و با این حال ما چیزهای زیادی از ایشان یاد گرفتیم.

مهاجم گلزن و با تجربه صبا حالا در نیم فصل پیشنهادات زیادی دارد و این برمیگردد به عملکرد خوب او در صبا،با این حال او هنوز نمی داند که مقصدش کجاست.

در همین رابطه با رضا عنایتی حرف زدیم تا ببینیم تکلیفش چه می شود،او که در آستانه سفر به کیش بود به خبرنگار سایت گل می گوید:امروز به کیش می روم تا به اردوی صبا اضافه شوم،هنوز چیزی مشخص نیست اما امروز طی یک جلسه مهمی که با مسئولین صبا دارم همه چیز مشخض می شود که در این تیم بمانم یا خیر،به هر حال مسائلی هست که باید مشخص شود و من هم دوست دارم در یک شرایط ایده آل کارم را ادمه دهم.
    وی در ادامه در مورد رفتن مایلی کهن و پیگیری مسی ها در مورد رفتن او به این تیم گفت:مسی ها که هر روز تماس می گیرند تا من به آنجا بروم،جا دارد از آنها تشکر کنم که دوست دارند من به آنجا بروم ولی من بازیکن صبا هستم و باید با باشگاه خودم در ابتدا به توافق برسم و بعد ببینم چه می شود.
    در مورد رفتن آقای مایلی کهن هم باید بگویم نظر خاصی ندارم ...البته جا دارد که از زحمات ایشات تقدیر و تشکر کرد.در یک نیم فصلی که مایلی کهن اینجا بودند شرایط تیم سخت بود و با این حال ما چیزهای زیادی از ایشان یاد گرفتیم.
    رضا عنایتی در پایان در رابطه با بازگشتش به استقلال گفت:یک سری آدمهای خاص هستند که نمی خواهند من به تیم محبوبم برگردم ومن هم دیگر خسته شدم و فقط تلاش خودم را می کنم تا ببینم خدا چه می خواهد.امیدوارم استقلال همیشه موفق باشد چون این تیم متعلق به مردم است و من خوشحالم که مردم مرا می خواهند.

واقعا یکی از خبرهای خوش نیم فصل دوم برای استقلالی ها بازگشت رضا عنایتی بود. ولی اینطور که از صحبت ها معلومه به تیم اضافه نمیشه و بازهم حسرت بازی های زیبای گذشته او برای استقلال به دل ما خواهد ماند!
    ===========

کبه: تست های پزشکی را با موفقیت پشت سر گذاشتم/ خیلی زود می بینید که بازیکن کوچکی نیستم!

من با نظر مستقیم سرمربی موفق استقلال آقای قلعه نوعی به این تیم آمدم

کبه مهاجم موفق فصل قبل داماش حالا بازیکن استقلال است و باید در تهران و یک تیم پر حاشیه فوتبالش را ادامه دهد،در همین رابطه کبه به سایت گل می گوید:من در تیمهایی بزرگ و دسته اولی فرانسه بازی کردم و اسیر حاشیه تیمهای بزرگ نمی شوم،البته می دانم که استقلال تیم بزرگی در ایران و آسیا است و این برای من افتخاری است که در این تیم حضور دارم.

کبه در ادامه می گوید:شرایط ادامه فعالیت من در داماش فراهم نبود و به نفع من و باشگاه بود که از این تیم جدا شوم،من با نظر مستقیم سرمربی موفق استقلال آقای قلعه نوعی به این تیم آمدم و پس از جلساتی که به همراه آقای عابدینی و فتح الله زاده داشتیم مقرر شد که من در این تیم فوتبالم را ادامه دهم.من در استقلال به دنبال هدفهای بزرگی هستم وامیدوارم بتوانم در این تیم موفق عمل کنم و جواب اعتماد مسئولین و سرمربی این تیم بزرگ را بدهم.
    کبه در پایان می گوید:من تست های پزشکی خودم را در استقلال با موفقیت به پایان رساندم همه نتایج آزمایشات مثبت بود و من هیچ مشکلی ندارم و منتظر هستم تا به تمرینات تیم اضافه شوم،فعلاً برای انجام کارهای شخصی ام در رشت به سر می برم و خودم به طور مداوم تمرین می کنم،امیدوارم هرچه زودتر به تمرینات استقلال اضافه شوم و توانمندی های خودم را در زمین مسابقه نشان دهم چرا که من نمی خواهم در این زمینه زیاد حرف بزنم اما به زودی مشخص می شود که من بازیکن کوچکی نیستم که به استقلال آمدم و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش می کنم.

اگه اینطور باشه خیالمون از مهاجمان نیم فصل دوم راحته...

18. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •